En vanlig lugna dag!

Har typ sovit hela dagen typ och varit katt vakt....men hans sover mest på min mage och bara ligger där. Jag har kommit fram till att han gillar att lyssna på The Ark inte så konstigt kanske med tanke på Olas underbara röst. Sen tycker han om att lyssna på Takida han somnar verkligen till dom xD kontigt hahaha.

Men det var ju roligt jag lätt honom vara själv på mitt rum en stund bara kanske 5 minuter eller något. När jag kommer tillbaka är katten bort :O jag blev helt chockad och rädd först iaf .....efter ett tag så såg jag att det rörde sig under kudden. Hahaha katten hade gömt sig under min kudde verkligen....jag gisk ut igen sen gick jag in och då var han borta igen...vet ni vart han tog vägen jo han hade lagt sig i kuddens överkast eller vad det heter och han är så söt haha. Han leker verkligen med en.

Ja annars har dagen varit bra lite segt men bra. Imorgon blir det jönköping och träffa Marina och hennes mamma jag är faktiskt lite spänd :S men det släpper väl ändå. Jag har ju längtat efter det här så ja... Älskar dig gumman<3

image70

Kommentarer
Postat av: Sanna

Jag har ett marsvin (eller, egentligen min lillasyrras) som heter Salo. Han älskar verkligen Ark. "Kluckar" varje gång han hör nån låt. ("Kluckar" är typ samma som när katter spinner!)

2007-10-29 @ 18:01:55
URL: http://youwillneverwin.blogg.se
Postat av: Junitjej

söt katt!

2007-10-29 @ 18:57:56
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Matilda

Nej vad söt katt!

2007-10-29 @ 18:58:23
URL: http://smaltillstudenten.blogg.se
Postat av: Designa din blogg

Kika gärna in på min blogg.. handlar enbart om bloggdesign och blogghjälp.. vem vet, du kanske hittar nåt skoj att använda på din blogg och göra den unik och personlig..=)

2007-10-29 @ 23:44:24
URL: http://designadinblogg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0