Sylvester Schlegel

image37 En annan av lärjungarna<3
Sylvester kallas även för Sylle!
Han föddes 1976 den 22/3.  Sylvester är en svensk sångartist men är mest känd som dom flesta säkert vet så är han ju mest känd för att vara trummis i The ark. Men har har även ett eget band som han sjunger och spelar elgittar i som heter The Guild. I bandet så är det artister ifrån olika band! The guilds musikstill är väldigt mycket 1960 tal. Han hade även innan han började spela i The ark ett annat band som hete The Tambureens. Släppte 2 album. Men sen splittrades bandet och Sylle började spela med The ark som trummis och körsångare åt bandet självklart!
Sylvester är den personen med humor i gruppen han drar alltid till något litet skämt ;)
Han är också en väldigt glad person som även alla andra sprider ut budskapet av det bandet gör och menar med sina texter. Han har även en väldigt fin och gullig röst om jag får säga det.
När man ser honom sitta där och spela ser det så enkelt ut men jag kan lova att det är svårt man måste ha världens taktkänsla! x) Men när han spelar så syns det knappt att slår på trummorna det går för fort!
Jo självklart så bor han i Stockholm!
Sylvester Schlegel du äger på att säga något roligt. Trummpinnarna flyger när du spelar! Älskar<3

Kommentarer
Postat av: Marina

Jättebra presentation :D Du skriver så ledigt och gött ;D Och hans dialekt är fantastisk! Älkar The Ark och Älskar dig <3 puss

2007-10-02 @ 19:59:39
URL: http://svartrosarandig.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0