14 Juli 2008

Förstår ni vad det betyder? ;) nej inte min födelsedag!

Idag har jag lyssnat på The Ark i ett år om man ska vara exat så var det klockan 19.00 15/7-07 fatta vad lycklig jag är. Det första min bror sa var du kommer bara lyssna på dom i några månader sen är dom inte bra längre. Men fatta vad jag har ändrat mig och blivit bättre som människa. Träffat nya människor genom Ark ny vänner som då är arkfans helt j*vla underbart jag är så lycklig att jag skulle kunna gråta eller ja nä kanske inte men ändå. Men allt började med att jag skrev i gästboken på arks sida och sen fick jag amanda blogg och började prata med henne. Jag gav även min msn till henne som marina tog sen fortsätte det att koma in nya vänner och allt. Jag har aldrig tröttnat på deras musik den är sjukt underbar.

Jag hoppas även att dom snart släpper en ny skiva.. visst jag har bara sätt dom tillsammans som The Ark 2 gånger men jag är lycklig. Jag kan aldrig fatta det jag är lycklig dom tog mig med storm. Jag har lärt mig en början på att bli mig själv...och det ska jag fortsätta med. Kommer ha dom som mina gudar ända tills allt tar slut.

Tack Grabbs<3 The Ark<3

14/7-07 kl.19.00 The Ark på After Race Party i oskarshamn min första konsert!
26/4-08 kl.19.00 Absolutely No Decorum I Växjö. Det var bara ola som uppträdde. Men jag träffade Martin, Leari och jens! ;)
4/7-08 24.00 The Ark i Sundsvall deras ända spelning helt gallet lycklig jag var<3 Leari var inte med han väntade barn som han nu fått! :D
 The ark<3

Kommentarer
Postat av: Amanda

Förstår precis hur du menar,,jag tror att vi alla nyfunna ark-fans delar på exakt samma glädje och förstår varandras tankar osv. Det är helt sjukt hurlivet har förändrats...Det är galet, men det är ju åt et väldigt positivt håll. Tänk, hade ark inte ställt upp i melodifestivalen hade kanske du och jag aldrig mötts, det var underbart.. Tack för att du finns!

Kram Amanda!

2008-07-14 @ 20:52:19
URL: http://stayreal.blogg.se/
Postat av: Sanna

JAG SÅG OCKSÅ DOM FÖR EXAKT ETT ÅR SEN! :D

2008-07-14 @ 23:45:32
URL: http://youwillneverwin.blogg.se/
Postat av: Marina

Åh ja. tacka vemsomhelst för att jag läste amandas blogg just den dagen & bestämde mig för att kommentera. Jag vet itne riktigt vad jag tänkte när jag addade din msn. Jag hoppades väl på en snäll tjej som tyckte om dom lika mycket som jag. & det fick jag juh (: Du va lite avvikande i början men jag gav inte upp. nej,nej ;D Tänka att allt detdär har lett oss hit. Nu är du en av mina bästa vänner & jag hatar att du bor så långt bort. men jag kommer alltid älska dig <3

2008-07-15 @ 12:34:31
URL: http://rockporn.blogg.se/
Postat av: Marina

hon fick mig itne att börja lyssna på dom utan bara att bli galen i dom igen x) haha men du är underbarast! älskar dig <3

2008-07-15 @ 15:25:10
URL: http://rockporn.blogg.se/
Postat av: Amanda

sv : stack så jättemycket för de otroligt fina orden på min blogg. Du är underbar och än en gång måste jag säga att jag är så glad att jag har träffat dig.. Du erkar vara så skön och jag skiter i om du är blyg, nu har vi träffats och jag har sett vilken underbar människa du faktiskt är. Tack för det!

2008-07-15 @ 20:19:24
URL: http://stayreal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0