The Angelheads


Kapitel 3

Repet gick bra tjejerna blev lite mer pigga av det och på kvällen nu väntade höjdpunkten ark själv. Dom hade inte alls tänkt på vad klockan var och The Ark skulle spela ganska tidigt runt 6 tiden. Det var den 15 juni 2 dagar efter skolan hade slutat. Dom var visst lite knäppa för dom hade bara sovit ungefär 3 timmar den här natten dom hade gått till lokalen vid 8 eller något spelat en timme ungefär och sedan gått för att köa till The Ark. Det var inte en ända människa där än dom satte sig ner och var helt slut. Förutom att Johanna fick ett skrattanfall mitt i allt ihop. Dom andra glodde som ugglor på henne!


Johanna: Vad? jag är bara övertrött tror ni att får träffa ark idag?

Elina: Vet inte kanske om vi har tur.

Anna: Jag tror det i alla fall.

Klockan var ungefär lite innan 10. Tjejerna somnade där dom satt mot staketet. Tiden flög iväg och dom tänkte inte alls på att dom sov. Hela natten hade dom varit på en fest hos en kompis till Cornellia för att hon fyllde år och då hade dom spelat lite låtar. Sandra vaknade.

Sandra: Shit.

Sandra tittade sig runt det var fult med ark-fans men ingen hade gått före dom. Dom som satt bakom dom tittade lite på henne.

Sandra: Ursäkta vad är klockan. Frågade hon en tjej som satt bredvid dom.

Tjejen svarade halv 5 sa hon lite glatt.

Sandra puttade till Johanna och Anna som vaknade till. Anna puttade sedan till Elina och Cassandra. Cassandra väckte sedan Cornellia.

Elina: Vad är klockan?

Sandra: Halv 5 och vi har inte ätit något ska jag gå och köpa något?

Johanna: A gör det jag är skit hungrig.

Tjejerna gav henne pengar så hon kunde gå och köpa något.

Cornellia satte sig upp. Hon såg lite vilsen ut och sen började hon koma ihåg dom skulle ju se The Ark ja visst ja. Hon hade fortfarande ont i huvudet men det var inget som skulle få hindra henne att få se dom.

Cornellia: Har vi med oss någon dricka?

Anna: Nej vi tog inte med oss det.

Cornellia: Okej!


Sandra kom tillbaka med lite mat som dom satt och åt på. Snart skulle dom öppna till konserten. Dom var inte lika nervös den här gången som dom brukade vara dom kunde ju försäkra sig att dom fick bra platser långt fram. Klockan blev 5 och dom började släppa in. Alla 6 tjejerna hamnade precis i mitten längst fram. Dom var fortfarande trött så dom satte sig ner. Men klockan började närma sig halv 6 och då började pirra i magen på dom. Även att dom typ sätt dom 7 gånger innan så var det alltid samma känsla. Klockan tickade iväg. The Arks bakgrund var på plats och allt. Klockan var nu nästan 6. Det var fullt med folk människor skrek och några grät för att dom var så lyckliga. Elina kramade om Cornellia och viskade i hennes öra någon dag ska vi stå där vi med! Hon log mot Cornellia och Cornellia log tillbaka. Cornella kände sig lite yr. NU börade det klockan var prick 6. Dom började spela One of use is gone die young. Martin Axén kom ut första sen Jepson. Sylle, Leari och sen Jens. Dom stod med ryggarna emot oss. Folket skrek och bara väntade på att Ola Salo skulle koma ut. Man såg på Sylles glada leende att det var skönt att vara igång lite igen. Ola kom ut folk blev vilda och alla började hoppa och ta kort samtidigt. Anna och Elina hade en skylt där det stod spela  Calleth you, Commeth I på en av dom finaste låtarna på hela jorden om vi i bandet fick säga det själv! Dom spelade genom hela skivan det var underbart speciellt när dom började spela Tell me this night is over. Den låten hade fått Cornellia på fötterna många gånger. Deras nya skiva In lust we trust var helt underbar. Ola höll i sina mellan snack som var helt underbara. Om att man inte ska skämmas över dena man är att man ska leva livet fullt ut att det inte finns någon som kan säga vad du ska göra i livet. Helt plötslig märkte jag att fick kontakt med ola han log lite och sen såg han Anna och Elinas skyllt där det stod Calleth you, Commeth I på. Dom höll den så långt fram dom kunde Ola tog dag i skylten! Sen sa han något som jah..vad säger ni ska vi sjunga den här låten tillsammans?


Folket blev som vilda och Anna och Elina blev lite chockade men dom var glad för att Ola tog skylten. Flera gånger hade Cornellia kontakt med Ola och även Jepson. Martin ibland också hon kände sig som en ängel. När Ola Började sjunga sjönk hela konserten in i en lugn stämning. Folk sjöng med och gungade med i takt till låten. Ola log väldigt nöjd och sa mitt i låten att det var fart i Västervik idag! Dom sjöng låten allihopa och gick sedan ut för dom vara klara mitt sitt. Men publiken började skrika en gång till hela tiden. Så till slut kom dom ut och körde låten igen. Och sen tackade dom för sig och log och vinkade hej då till publiken.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja, den bilden var så sjukt fin. faast egentligen är den ju från internet ;)

2008-07-27 @ 16:54:34
URL: http://mallig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0