Fuck it all!

Jag är så trött och sliten på insidan..ibland är livet den svåraste gången i livet...när man var liten så var det så enkelt..då förstod man inte lika mycket som man börjar göra nu! Jag önskar man kunde spolla tillbaka livet en tag och låta det stå stilla....varför ska allt vara så svårt.

Jag förstår inget längre och det gör mig ont...jag orkar inte ens med mig själv...jag lovar inte gjort något dumt..men jag har inte mått så här dåligt som jag har gjort under en månads tid nu ungefär och jag är helt borta i kroppen och om jag även sover hur länge som helst vill inte ögonen slå upp ögonlocken. Jag vet inte vad jag ska ta mig till längre.....

Louies jag saknar dig..jag älskar dig..allt känns så fel jag har gråtit och gråtit vart ttog det vägen som vi hade vart! Jag vet att du ska försöka med allt men det är inte bara du...jag är yngst och jag förstår inte än för jag brukar inte kunna det! Jag vill bara ha min familj som den var...för jag älskar den överallt annat i denna värld! Jag önskar att jag kunde göra mer än vad jag har gjort men jag kan inte det! Jag kanske inte är någon speciell person som jag hade hoppats på...Jag vill bara försöka men jag lyckades inte så bra denna gången..

Jag älskar det som var och jag kommer alltid älska dig vad som än händer<3

Jullov och julafton har varit

Jah då var det jullov nu då har inte varit här inne på ett tag xD tyvärr så har mycket tid gått åt till att spela teater xD
Något som jag tycker är väldigt kul...i fredags var det ju dans i skolan var väldigt kul fast det blev varmt till slut "/..men jag dansade inte så mycket....vilple mest sitta och kolla lite x)
I lördags var jag hos natta vi hade faktiskt helt okej vi var och red en stund hon red på en galen häst enligt min årsikt men det gick suveränt han gjorde inte ett skit!

Sen i söndags gjorde jag inget var bara hemma tyå xD
Sen måndag jul afton då var hemma hos mormor och thomas x) som alltid..sen hem till mig och jag träffade natta innan också i förs sig x) sen åkte vi hem och öppnade julklappar x)
Idag då inget speciellt bara vara hemma och får väl hitta på något iaf xD

God jul iaf på er alla ihop!!

Marina den videon du hade på the ark med o helga natt...är så mysig x)<3

A mistake!

A mistake

Vers.1

Maybe everything was a mistake. Maybe you didn't understand me. You did want me to bee someone else. But it is to hard. You most have misunderstand me. I can't understand what you talk about. You leave me in the problems you leave behind you. Can you not leave me alone? Let me go in to the darkness for some wail and hope that somebody say came out.

I hope that you say that I'm uneven and unique, but that I'm perfect on my set.


Ref.1

I hope you take me out from the darkness. I hope you find the freedom in me. The freedom is like the air self. I hope you take me out from the darkness. I hope you find the freedom in me. I hope you find the love in me. I'm the person I'm, my soul is you angel. And angels never forgive.

I hope you take me out from the darkness.


Ver.2

I can do mistakes, missed mistakes. The mistakes you never did have, I did got them instead. Can you not realize that I have been changed. Tune me last it I am. Stop complain and start to live you life. You most realize that I not can live the life I did had. I'm the person I should last, I is now. Let people take and say what they want , I care myself not.

But you will know that you hurt me when you go your road and you comes never back.


Ref.2

I hope you take me out from the darkness. I hope you find the freedom in me. The freedom is like the air self. I hope you take me out from the darkness. I hope you find the freedom in me. I hope you find the love in me. I'm the person I'm, my soul is your angel. And angels never forgive.

I hope you take me out from the darkness. I want to se the light.


Vers.3

I have ended to do myself bad. I have ended to last it I am not. But what sheep I back. A face with dread. I believed you liked me that I were on the inside. But is the music's that do me to the person I am to day and I feel better for each day that goes. Why can you only not take me that I am. Why can you not only take your shadow from you

 And finished worry itself. I perhaps is uneven and misinterpreted but I liver a life with light and not darkness.


Ref.3

I hope you take me out from the darkness. I hope you find the freedom in me. The freedom is like the air self. I hope you take me out from the darkness. I hope you find the freedom in me. I hope you find the love in me. I'm the person I'm, my soul is your angel. And angels never forgive.

I hope you take me out from the darkness. I want to se the light.


Ver.4

You have miss first at me. I want to live free as a bird in the sky. But you want to of course only to draw down me and to change on me. But I want to fly from you. I do not have energy more. I want to only to disappear in, in to the darkness and I hope that somebody takes out me from there and love as I am. I can die for you.


Ref.4

I hope you take me out from the darkness. I hope you find the freedom in me. The freedom is like the air self. I hope you take me out from the darkness. I hope you find the freedom in me. I hope you find the love in me. I'm the person I'm, my soul is your angel. And angels never forgive.

I hope you take me out from the darkness. I want to se the light. I already can se your eyes.





Vad är det för skillnad?

Jag kan bli arg på vissa saker som gör mig tokig ända in i ryggmärgen! Varför kan man bara inte få leva sitt liv efter det man själv tycker? Jag menar vad är det för skillnad bi, homo eller hetro. Man är liksom samma person iaf fast man kanske har en annan läggning än vad en ens omgivning har! Men vadå är det fel om man är bi eller homo...

Jag ser ingen skillnad man får väl älska dom människor man kan älska och man har rätt till att älska vem man vill! Ingen kommer någonsin att hindra mig ifrån att älska någon...jag kommer gå min väg även att folk tycker det är fel så skiter jag i det. Jag menar några måste ju vara lite udda för annars blir ju inte världen annorlunda....jag har haft en förbild i mitt liv och det vet nog dom flesta vem det är!

Jag vill leva det liv jag känner för ch jag tycker att alla ska gå den väg dom vill. Inte gömma den man älskar..älskar man verkligen den personen då? Jag menar man ska vara stolt över den man älskar mest av allt inte gå och göma sin kärlek för andra...varför måste det vara så att dom som är bi eller homo måste bli nedtrycka?....dom är lika viktiga som någon annan...lika viktig som du. Man kan tycka att det är äckligt men dom kanske tycker det är äckligt att se en kille och en tjej ihop vem vet!

Men en sak är säker jag tänker inte säga till någon att jag har rätt...men jag tycker ändå att man ska tänka på hur personen är och inte se hur den har sitt förhållande...lev va fan göm dig inte ifrån världen! Då får den aldrig vet vem du är!

KALMAR

Har varit i kalmar idag handlat eller jag har typ inte handlat något men ja ändå jag är älskar ju staden så ja varför inte bara vara där :P
Det var en lång dag och jag var ju i kalmar igår också så ja det blev 2 dagars Kalmar denna vecka...köpte julklappar igår och bara Sannas kvar xD men jag lovar du ska få din med sanna =).

Livet är mig en saga just nu en saga utan lyckligt slut men jag har ändå något att se fram emot och det är jul xD haha!
Jag har bara allmänt tråkigt just nu sitter här och tråkar utan att bråka för bråka orkar jag inte med just nu för du blir det för mycket ansträngning i hucudet!
Vem är bäst på att bråka?
Jodå inte är det jag må tro xD

Livet är en ända stor gåta utan något att fråga!

Saknar mina små underbara liv vart har dom tagit vägen...dom har väl inte slagit in sig själv i kartongen xD
OKej nu allvarligt jag saknar mina vänner just nu satt och tänkte på Marina igår när jag åkte bussen hem ifrån kalmar..det var första gången jag åkte bussen hem ifrån Kalmar sen Marina var här och mins du marina att det låg blod i bussen >.<

Ha en riktigt god jul :D

Lucia legenden är gamal men själv är lucia ung xD

Ja idag var det då lucia vad vackert men det blev lite fel på en låt och det blev som alla började sjunga liksom som i en våg först började höger sidan sedan vänster sidan xD lätt inte så dåligt iaf :)
Sen annie våran lucia var jätte fin som lucia du ägde annie x) vi var duktiga allihopa :P
Vi fick mycket beröm av människor som var omkring oss så det var kul :D

Efter det gick vi hem till min kompis malin och sjöng singstar :P mjaau det var väldigt kul sjöng inte så jätte mycket själv men vi flummade som idioter :P

Saknar er marina och sanna är tomt utan er på msn kom in med er xD<3
Längtar efter lov då vi alla kan träffas det kommer bli kul :) jag läntar så jävla mycket efter så det bara hugger i hjärtat flickor "/ men nu är det ju snart lov :) Älskar er<3

Marina du ska få veta varför jag var så deppig bara så du vet det!
Ha det bäst =)

Måste jag vill!

Ska börja skriver texter igen det kanske hjälper till att lätt på allt som är jobbigt det gjorde det förut! sen tycker jag det är väldigt kul det får mig att tänka på sånt som är positivt och sånt jag har upplevt!  Härligt ska åka till marina på lovet igen och träffa sanna det måste ju bli av alltså =) utan er så hade det inte varit kul och jag hade inte kunnat åka runt i världen xD.

Näh ska göra lite här hemma nu också >.< Jag ville se The Ark liv igen =) jag får snart damp xD
Ha det bäst min häst xD haha skoja bara men ha det så bra!


Jag skrev till dig<3

Like a Angel


Ver.1

Each night got me to dream. Each star got me to shut one's eye. Everything got your end. Each star was as the light in your eyes. Eyes with pride. The light became my road, the road that went to dreams. Dreams on a scene. Scene with delightful words, with a self-esteem.

A life without problems. So you took me to scene.


Ref.1

Forever, you were at me. Forever, you stood at my side. Forever, your words flew in the head. Forever, you were my angel. The angel that protected me. The angel that went around me, meadow smooth as shown me the road. The angel that said in my ear, I submit you never.


Ver.2

You were my eyes, the eyes that the shown road. The road with doors that was opened for new possibilities. Possibilities with self-esteem, the self-esteem that was on scene. everything it bothersome stem swan. All dreams might be created. Feelings might be on fire, eyes might run, heart might fight, but dreams might live. You took me to possibilities to live.


Ref.2

Forever, you were at me. Forever, you stood at my side. Forever, your words flew in the head. Forever, you were my angel. The angel that protected me. The angel that went around me, meadow smooth as shown me the road. The angel that said in my ear, I submit you never.


Ver.3

Night became to day, day became to light. Everything became a fairytale without ends. Dreams might live. The dream to may to live a life. A life without difficulties, without hatred, without doubt. Safe as the most alone night. Words that only murmur in the ears. Your eyes so strong and clear. Them dazzles me in the night. The dream got its end.


Ref.3

Forever, you were at me. Forever, you stood at my side. Forever, your words flew in the head. Forever, you were my angel. The angel that protected me. The angel that went around me, meadow smooth as shown me the road. The angel that said in my ear, I submit you never.

I go at your side until the dream becomes to lives.

image103


Helg!

Då var det helg underbart men saknar faktiskt skolan ändå...då är man inte lika ensam "/. Livet suger ibland alltså att behöva stå ensam kvar är inte det man vill ha. Det är ju menning att det är kärlek som ska lyda inte hat. Men tyvärr har väl hat och svartsjuka tagit över världen för mycket just nu. Jag menar man måste väl kunna vara sig utan att folk ska tycka man är jobbig eller tycka att man är dum i huvudet. Man måste får vara deppig och man måste få vara glad..men vad tänker människor med jo dom tänker bara på sig själv.

Det ända som piggar upp mig just nu är The Ark och två av mina favohästar Lina och Rafhe som jag var hos idag sen Lisa såklart också som gör det lite bättre jag menar jag tänker inte på det som är jobbigt då..har ridit i 2 timmar nästan idag och kört mobbe det var verkligen kul =)

Iaf jag lägger allt det som har varit bakom mig och försöker börja lite på nytt kan man väl säga. Har redan tappat några tårar på kinden idag men dom går inte längre än till kinden och det är ganska jobbigt för om dom stannar där så tynger dom både hjärta och själ.

Allt som är omkring mig är underbart....men det som finns inom mig är inte lika bra tyvärr..varje dag den senaste tiden blir det tyngre och inte heller kan man prata om det.

Bara så du vet du är ute ur mitt sagoliv föralltid...aldrig mer vill jag kan mig så dum som trodde på dig och så dum vill jag inte bli igen. Jag litade på dig det gjorde jag men du svek mig mer än vad någon har kunnat göra. Jag berättade allt för dig och ja nu så är jag bara en glasskiva i ditt fönster.!?

The Ark får inte nog men vad ska man göra åt saken när vissa tror att det är lugnt! Om jag bara kunde få somna in hos någon av er så skulle jag aldrig mer vakna jag skulle lägga allt som varit bakom mig och bara ta fram det som varit posetivit! Tack för att ni finns älskar er mest<3

LINA =) <3

image102

Gimme love to give!?

Hold on!

Vadå dampbarn nummer ett jag har varit helt väck idag och bara sprallat runt och typ faktiskt varit med på lektionerna och sånt idag..stolt över mig själv xD
Hahaha ja min kompis amanda var glad att ha mig tillbaka att hon gav mig en puss på kinden :O amanda då du har ju pojkvän xD
Ja det var skönt och komma tillbaka igår kväll när allt blev fel...jadå fick jag ont i magen och ville typ spy..sen började jag kalsvettas som jag vet inte vad jag. Jag föll i tårar och satt och tänkte till på mitt liv!

Varför finns jag?
Vad ska jag göra för att alla ska bli nöjda med mig?
Kommer jag någonsin kunna göra det bättre för andra?
Kommer jag bli något i mitt liv?
Kommer någon av mina drömmar slå in?
Vem är jag och vem har jag blivit?
Vem gör mig lycklig?

Ja det kan vara mycket men det blev skönt att komma till skolan iaf fick liksom lägga undan lite av det som var tugnt och jobbigt. Jag fick träffa bebisarna igen xD...jag kommer göra mitt bästa och inte försöka bli så vad ska man säga orolig och rädd som man är ibland eller iaf jag jämt typ. Sen typ skit i allt som tynger än... "/ ta inte illa upp..

Ha det bäst =)

Jag bär dig

Vad som än händer så ska vi alltid vara tillsammans!
Vad du än gör ska vi vara tillsammans!
Hur ledsna vi än är ska vi vara tillsammans!
Även om vi bråkar ska vi vara tillsammans!
Inget ska komma imellan oss!
För alltid ska jag stå vid din sida!
För alltid ska jag håll din hand bara du sträcker ut den till mig!
Vad du än väljer så ska jag älska dig!

Förlåt om detta inte stämmer....men jag försökte mitt bäst iaf!!
Förlåt att det blev som det blev...men jag kunde inte göra mer!
Förlåt att jag inte förståd...men jag kan inte alltid fatta!
Förlåt att jag drog in dig i mitt liv...Men jag kommer ändå alltid älska dig som min vän<3
image100

The Ark på Tv:n igår vadå bäst<3

Alltså fucking underbart det var jag satt och fick tårar i ögon för att dom är så underbara på alla sätt och viss. Det var så himla kul att se att jag började skratt flera gånger :D ex. där när dom blev inlåsta och ola bara kan någon gå och hämta en vakt eller något som kan släppa ut oss.....xD jepson bara hahaha när nu får ni allt vara där inne xD ola jävla egoister eller satister kanske det var eller något sånt sa han tror jag iaf sen började alla skratta och ta kort. Vadå helt underbart :P
Sen där när dom kom och sa att dom var inte säkra på att olas mick skulle funka han bara med typ världens barn röst jag vill ha min mick min mick ...hahahahaha xD vadå underbart <3
Och sen när martin hade hämtat mat åt dom och han fick en pastsallad och det låg ett plåtser i pastan bläää "/ xD

Ja det var helt underbart att jag skulle kunna se det igen...
vadå att jag fick en underbar bild på ola eller det var 3 men ändå :P
The Ark är bäst me love them to the end<3
image99

RSS 2.0