Varför tänker jag så?

Jag är jätte rädd...jag vet jag borde inte vara det..men är rädd för att bli lämnad. Tänk om den här personen blir mycket viktigare och du glömmer bort mig. Vem ska jag prata med då. Jag önskar bara ibland att man kunde leva i en saga som man har skrivit själv. Jag vet jag låter jätte avensjuk på någon. Men jag är bara rädd. LIksom allt som blir planerat....ja det låter som om du har kul med den här personen. NI har samtal som låter roliga...jag är nog en ganska tråkig person. Jag är bara rädd för att komma utanför och inte vara lika viktig längre. Visst det ´håller väl ett tag men sen så är det som om man aldrig känt varandra man slutar prata mindre och mindre hela tiden. Man tänker på hur varandra mår. Man glömer bort det som man en gång hade. Man vill heller inte minas tillbaka på det som varit iaf inte jag för då kommer tårar. Jag är bara rädd...snälla lämna mig aldrig. Utan stanna hos mig.

Jag vet hur det känns att bli lämnad och hur man till slut blir mindre och mindre viktig för denna person. Snälla lämna mig inte.

Jag såg dig...jag la märke till dig.
Jag har aldrig glömt bort dig. Tårar kom ner för kinden dom sved längs sidan av ögonen.
Jag orkade inte mer...jag kände en sån underbar känsla som vi hade tillsammans. Den ville komma tillbaka.
Men jag visste att det aldrig skulle gå.
Den nya personen som stog brevid dig var mycket viktigare än jag.
Jag gick där ifrån och ingen gick efter mig!'

image72

En vanlig lugna dag!

Har typ sovit hela dagen typ och varit katt vakt....men hans sover mest på min mage och bara ligger där. Jag har kommit fram till att han gillar att lyssna på The Ark inte så konstigt kanske med tanke på Olas underbara röst. Sen tycker han om att lyssna på Takida han somnar verkligen till dom xD kontigt hahaha.

Men det var ju roligt jag lätt honom vara själv på mitt rum en stund bara kanske 5 minuter eller något. När jag kommer tillbaka är katten bort :O jag blev helt chockad och rädd först iaf .....efter ett tag så såg jag att det rörde sig under kudden. Hahaha katten hade gömt sig under min kudde verkligen....jag gisk ut igen sen gick jag in och då var han borta igen...vet ni vart han tog vägen jo han hade lagt sig i kuddens överkast eller vad det heter och han är så söt haha. Han leker verkligen med en.

Ja annars har dagen varit bra lite segt men bra. Imorgon blir det jönköping och träffa Marina och hennes mamma jag är faktiskt lite spänd :S men det släpper väl ändå. Jag har ju längtat efter det här så ja... Älskar dig gumman<3

image70

Mikael Jepson

image69Gaah ännu en lärjunge<3
Mikeal kallas bara för Jepson oftast iaf...jag hör alltid bara Jepson när folk pratar om honom.
Jepson är född 24/7 år 1974. Så han är rätt så ung än.
Jepson är gittarist i The Ark som alla säkert redan vet. Han är grymt duktig och kan det mesta. Han har varirt med i bandet ända sen start. Han spelar även i samma band som Martin.Jens och Leari gör alltså Stero Explosion..men dom värkar ha lagt ner och det värkade inte som om han gillade det direkt.
Jepson är en härlig gubbe alltid lika glad och försöker liksom sprida glädje hos människor. Om jag själver tycker så är det väl han som liksom lägger ner mycket tid på att spela in bakom kuliserna ;) och det är vädligt roligt att titta på. Han har ju en sån bra humor också bara älskar den<3
Han ska ju bli pappa nu också i december då får vi en minnie jerra får vi hoppas iaf om det går bra alltihopa. Så han har varit och är ledig från Europa spelningarna istället så är det Oskar som annars är motoboy. VI saknar dig jeppe...hörde även att han var med och spelade i Köpenhamn då hade man velat vara där...men jag var ju inte det =(
Men Jepson du kommer ju tillbaka till våren och somaren får vi hoppas. Du är bäst grabben och jag älskar dig grymt mycket. Du är ju så go att man bara vill stå och krama dig i timmar. Du är ju stor bland många också;)
Älskar dig Jepson<3

Kalasdag

image68
Jah idag har man då kalas för mig :P Jätte kul jag sitter vi dator eller spelar bas haha vilken dag va^^
Ja har inte gjort så mycket sov till typ 12.15 idag fy på mig..men somnade inte förens 2 i natt så ja. MIn kisse miss kommer hem ikväll ska bli så kul att ha en katt alltså. Han ska heta Noss gulligt eller inte får man tycka som man vill. Jag ville atta han skulle heta Sir Salo men det ville inte dom andra...kanske kan förstå det ^^ haha

Har inte fått något kort på kissen än men det kommer nog in imorgon. Anso har också kommit hem så måste vara lite med henne hon fyller ju år idag :P Hon har har fått världens bästa platong lite avis faktiskt^^

Ja sen har jag tagit lite kort idag med min mobil...jag älskar den verkligen funkar helt perfekt. Jag orkar snart inte vänta till tisdag det är ju jätte långt kvar till dess...hoppas att jag kan få följa med min kompis hem till Falköping under helgen också :P

Snäll mamma låt mig få gå på Lamont med Marina och Sanna den 15 december tror ni hon kommer låta mig åka? Självklart så måste dom ju vilja att jag ska följa med men man kan ju alltid tjata på mamma iaf... ;)

The ark....gaaaah får ju aldrig nog hörde att jepson spelade i Danmark...fan att man inte var där. Älskar The Ark livet går på molnen när man tänker och lyssnar på er<3

Min bas och jag fick vara med på bild idag ;)

Fyllde 15 igår.. :)

Igår fyllde man 15 då fick en bas och en telefon på samma dag. Sen idag var jag i kalmar med mina föräldrar och min underbara bror Simon<3 MIn telefon är sjukt bra glad att jag köpte just den måste jag säga :)
Jag är så himla glad för det jag har alltså underbar familj underbara vänner och att jag är nöjd med mig själv för den jag är. Kan det bli bättre?

Men ibland är det jobbigt när det kör ihop sig. Men det löste sig ju ändå vi kommer ju till jönköping på tisdag kväll nu ju. Sen så får våra föräldrar prata :) det kommer bli jätte bra. Sen ska marina följa med mig hem får vi hoppas iaf om allt går som planerat nu också så ska hon stanna till fredag i så fall. Gumman du måste tänka att allt kommer lösa sig även jag kommer vara vid din sida på lördag även att jag kanske inte just är där. Men jag finns om du behöver mig och det hoppas jag att du vet. Jag tänker aldrig lämna dig du är bara så underbar och jag älskar dig precis som du är. Tänk på min text du fick av mig...kanske kan den få dig att tänka något mer på det positiva....du kan om du vill det vet jag. Älskar dig och kommer alltid göra det du är ju min vän<3

The Ark-ni är verkligen bäst finns inget som slår er lyssnar på er varje dag. Fatta så mycket människor som älskar er fast dom inte känner er på det sättet...eller ja det finns ju människor som känner...ja ni fattar nog vad jag menar ;)
Ni är precis som man ska vara<3
Mina band på dom 4 platserna iordning också;)
1.The Ark
2.Takida
3.Sahara Hotnights
4.Kent
Jag bara älskar dom banden kan ni förstå det!

Några bilder sen idag ;)
 Min bas den är röd<3    image64 Jag också.

 Natta visst är hon söt? ;)    Jag och min bror<3   Småland<3

Våran lilla dialog x) 22/10-07

Therese(Lärare): vem är det igentligen som brukar vara trög här? xD

Marina.(elev) säger:

haha jag vet jag vet! *räcker upp handen* X'D

Therese(Läraren) säger:

Marina svara du?^^

Marina. säger:

THERESE! THERESE! *hoppar i stolen* X'D

Therese(Läraren) säger:

A ja det är rätt svarat marina vet du varför hon är trög? xD

Marina säger:

För att hon är SÖÖT! *ler ett brett leende* x'D

Therese (Läraren)säger:

Nä det var ju helt fel,Marina gissa igen*Lite små sur*-Läraren xD

Marina säger:

Naaae! Det är faktiskt DU som har fel. Jag har rätt! lalalaalaa lalalaalaa * hoppar, skuttar, dansar och ler* XD

Therese(Läraren)säger:

Nä marina sluta skutta och dansa...*Läraren ännu surare* Sätt dig ner nu unge lilla xD

Marina säger:

HAHAHA! Fan va vi e töntiga XD Gahahaha

Therese(Läraren)säger:

 Men marina nu får du ta och lugna ner dig...annars kallar jag på rektorn xD

Vet inte hur vi kom in på det men var något med att Marina sa att hon var seg och då sa jag så här vem är det igentligen som är trög här? haha x)
image61


Livet kan lika gärna gå iväg.

Jag sitter här och tänker alldels för mycket måste jag säga. Jag oroar mig allt för ofta och jag vet inte längre vem jag är och vad jag vill göra. Hjärtat har gått i två bittar. Min högsta önskan är ju att få träfffa The Ark men kommer nog inte lyckas med det...för jag kommer inte få åka någontsans.  Det jag vill göra är det som jag tvivlar på. Kommer jag lyckas eller kommer jag att misslyckas. Jag ska få en bas nu och det är något jag har velat ha länge nu. Jag skriver mina låtar men dom är inget som jag kommer lyckas med heler iaf jag menar vad tror jag att jag ska lyckas. Ha nä glöm det jag menar jag har ju ingen musikkänsla heler för den delen. Jag trodde att jag skulle lyckas.

Jag är alltid orolig vet inte vad jag ska göra längre. Jag vet inte vad jag känner. Vill inte förlora någon. Jag är rädd alltid rädd oftast. Jag tror och värkar kanske stark men är en ganska svag person. Jag känner att folk lika gärna bara kan lämna mig. Vad betyder jag för dom igentligen vad gör jag för nytta i denna värld.
 
Allt detta om hästarna och musiken det går liksom inte ihop vad fan ska jag göra? Jag vill inte sluta med hästarna men jag vill inte heller ta på mig för mycket med dom. För jag vill ju börja med musiken istället jag menar jag älskar musik. Jag älskar att lära mig att spela instrument....jag älskar att skriva egna låtar som kanske inte är dom bästa men jag älskar det. Jag vill liksom starta ett band kan man säga....men jag känner att alla mina drömmar har bara flugit iväg och dom har aldrig blivit av. Jag vill så gärna lyckas och sattsa på musiken nu...men när man älskar hästarna också så går mitt hjärta åt två hål. Jag sitter fan nästan här och gråter. Jag orkar inte längre jag vill bara försvinna , försvinna förgot och aldrig mer komma tillbaka. Jag orkar inte mer längre.
image60

The Ark

Jag lovar jag får inte nog lyssnar på deras låtar dag ut och dag in. Kan inte sluta älskar att höra OLas röst i öronen. Det är som små ljud som kommer och förklarar för mig att jag kan klara allt jag bara vill! Det känns så skönt.
Hella bandet är ju mina prinsar finns inga som dom. Typ som Rabunsel eller var hon nu heter när hon blir räddad ur ett ton så känner jag mig när jag får se bilder,deras musik. Allt är så sjukt bra. Jag hoppas bara någon dag att jag själv lyckas stå på någon scen med min scenskräck som jag har.
Men mitt mod ökar för varje stund som går tack vare att ni finns.
Jag bryr mig inte vad människor säger om er jag går min egna väg och lyssnar till vad jag själv tycker! Jag tycker ni äger allt och alla finns inget band som ni. Skulle gärna vilja ha kläderna som ni har på er...kanske inte alla men nästan så himla snygga. Jag bara älskar er...kan nog inte med ord breskriva hur underbara ni är<3
Jag älskar The Ark och ingen kan ändra på det<3
image59

En ängel att lita på<3

Jag förstår igentligen inte hur du kom in i mitt liv. Men jag kan säga att allt har blivit så mycket lättare sen du och jag började prata. Allt var på grund av att jag fick upp ögonen för The Ark och det är jag väldigt stolt över att jag fick. Allt har hänt på msn och sms. Sen helt plötsligt så fick jag för mig att ringa. Jag ringde och vi pratade i 2 timmar typ^^ visst dyrt samtal jag vet, men jag kunde inte sluta det var så kul. Sen fick vi för oss att vi skulle träffas...och nu kommer du till mig på lovet ska bli gudans kul^^ Eller som vi brukar säga "men gud" haha xD

 Jag kan bara säga det även att jag aldrig har träffat dig så känner jag att jag kan lita på dig till 100% och det känns så skönt. Jag menar aldrig att jag tänker låta dig bli ensam. Jag kommer finnas där för dig när du vill prata och när du är ledsen. Jag lämnar dig aldrig, även att det kanske känns så ibland. Jag menar har aldrig kunnat prata med en person på det sättet som jag gör med dig. Jag känner ja vad ska man säga fri kan man nog säga. Jag är så jävla glad att du och jag blev kompisar. Jag menar det var som det var mennigen att jag skulle börja lyssnapå The Ark och bli vän med dig<3 Jag måste faktiskt tack The Ark för det för det finns ingen person som är som du är! 

Vad kan man säga 2 st unika,speciella,galna och tokiga ungar kommer på vägen^^ haha
Sen vi har ju faktiskt sa´gt att vi ska skapa ett band...och då måste vi ju ändå vara musikintresserad också^^ haha.

Jag kan säga 3 ord:
Jag älskar dig<3

Marina Fagerberg en klass för sig, måste jag säga<3
image57
Sen en tröja med The Ark på det är snyggt<3

Äntligen!

Nu får jag äntligen sitta vid datorn igen och den funkar som den ska som tur är. Blev så jävla glad idag, fick veta att Marina kommer till mig på höstlovet och det är inte lågnt kvar till dess. Jag bara längtar...jag skulle ju göra tre rättersmiddag åt henne har jag ju lovat x) haha^^

Sen en annan gej jag ska också köpa ny telefon nu också i helgen en Sony Ericsson W810i får det nog bli tycker om dom och dom är så himla bra:P min bror har en sån och det är bra kamera på dom så då blir jag stolt=).
Då blir det även en bilddagbok som kommer upp i mitt liv....haha xD

Jag är också även så glad för att jag snart och eller jag hoppas på det för det är inte säkert än. Men jag kanske ska få börja sköta en friser häst sen också och dom är så jävla vackra och dom stegen dom har. Visst den är ju bara 3-4 år men dom har lätt för att lära sig har jag hört. Den är just nu 1,63 och kommer bli runt 1,68 cm tror . Han heter Naen och kommer ifrån Holland väldigt dyr häst på 150 000kr hans pappa är av bästa kvalite på hingst och hans mamma är också väldigt känd.

Naen hoppas du kommer till oss du är ju så jävla vacker häst<3
image55
Älskade vackra häst<3
image56
Man smälter ju bara av att titta på dig häst<3

Martin Axen

image54Kan man säga lärjunge till<3
Jag måste bara säga det innan att jag älskar hans hår färg, ska färga mitt i något liknade.^^
Han föddes den 1/4 år 1973.
Martin blev fast medlem i bandet 1997. Han är nog min största favorit i bandet efter Ola tror jag iaf. Jag tycker om när han står där och spelar...han ser ju så lugn ut hela tiden. Visst dom har ju gjort mycket konsaerer nu också men ändå. Han spelar elgittar eller akustiskt elgittar. Jag måste säga att han är väldigt duktig. Jag vet inte så mycket om honom på det sättet finns inte så mycket fakta. Men jag tycker att han värkar ha ett humör som skiftar en del. Men han värkar säker på sin sak och han värkar veta vad han vill. Han spelar även i ett litet mindre band tillsammans med Jepson, Leari och Jens som också spelar i The Ark. Bandet heter Stero Explosion och jag blev faktiskt förvånard när jag läste att han spelade trummor i det bandet ^^ haha x)
Jag tycker även att han har en gudomlig röst när han sjunger.....visst kanske inte bättre än Olas men ändå jag förstår inte hur man orkar hålla ut tonerna så länge...jag kan ju inte ens sjunga xD.
Skulle gärna vilja ha hans hår men..det kan väl bli lite svårt. Jag tycker om honom väldigt mycket jag hoppas bara att han stannar för alltid i The Ark jag kan ju säga utan Ola,Jepson,Martin,Sylle,Leari och Jens så hade det inte varit The Ark. Utan Grabbsen inget band.
Martin- Ja du kommer alltid vara något speciellt hos mig..älskar dig grabben<3^^

Lek en lek!

JUst nu sitter jag här och jätte arg och ledsen på mig själv för att jag inte kan det jag vill kunna. Jag vet att det tar tid att lära sig men änd så önskar jag att allt vore så mycket enklare ibland. Jag älskar att skriva låtar det är det bästa jag vet. Men när det gäller att sätta melodier till dom så bryter jag ihop och tycker det är hopplöst.  Jag kan spela bas det kan jag...men man kan väl inte få någon melodi ifrån basen på samma sätt som gitar exempel? Jag har något att sikta mot....fast det är en hemlighet det finns två personer som värkligen vet om det. Dom personerna står mig väldigt nära. Jag brukar inte berätta vad jag har för drömmar.....men jag hoppas att den här går i uppfyllelse för dom andra har inte gjort det.

Men jag får helt enkelt lära mig att vänta och lära mig saker bit för bit. Men jag gillar igentligen inte att vänta.

Jag är så jäkla glad att jag har såna underbara vänner som jag har. Jag menar vad skulle jag göra utan er. NI betyder så grymt mycket för mig. Jag menar jag har haft en jätte bra helg. MIn tjejkväll blev ju lyckad^^ haha älskar er alla mina underbara vänner<3

Livet borde ju vara enklare just nu! Vem är jag? vad heter jag?
image52 Take a look in to my eyes what can you see? Nothing!

TUNE it may to come out


It is something in me that do that I worry myself. I do not know what it is, but something awkward as grows and grows. In do note know at which having smile in will lean myself at. Only that feeling goat's me to anxiety wild duck tears. It wants to change something in me, but to something positive. I begin to see the life from my own side. But nevertheless what sheep me to begin trap tears. Is it in order to someone concerns at my heart and shows myself the road to the person I am.



Let the worry few rest in the while's chill. Release loose the feeling, it let may to flow out in the success's to glow. CAME and TO see nothing that is the feeling. The feeling, dreams may to fight against nervous. I know myself safe and placid in the hitting soul without rest. Heart tea beating words may glow, with the glows' placid night. TUNE the night may to come to yourself, it shows yourself the road.



Whatever I could intend myself disappeared over time. The feeling in myself might migg to fight for the life. Things and things disappeared as a distorted. You concerned at my heart that to beat. That wonderful feeling of vicinity, come to my heart. You were, you song tea, you could so that you wanted to. I followed my heart's kinds. Things that were swindled each found. I had a lot dread, but I knew that I could. I let my heart to may to beat.



Let the worry few rest in the while's chill. Release loose the feeling, it let may to flow out in the success's to glow. CAME and TO see nothing that is the feeling. The feeling, dreams may to fight against nervous. I know myself safe and placid in the hitting soul without rest. Heart tea beating words may glow, with the glows' placid night. TUNE the night may to come to yourself, it shows yourself the road.



Lets the words to may to flow out through the mouth. I could not intend, only to say. Words came out, I looked away. Did you ask what I will do? Two divides in my inside be, but there is of course only one. I were worried. MY body began to jar, I low placid. My breath was heavy and bothersome. It came words from the mouth that I never has said. But nevertheless let I the words, flow with the river. I knew it all the time, that day where come. The feeling disappeared and the words with the river.



Let the worry few rest in the while's chill. Release loose the feeling, it let may to flow out in the success's to glow. CAME and TO see nothing that is the feeling. The feeling, dreams may to fight against nervous. I know myself safe and placid in the hitting soul without rest. Heart tea beating words may glow, with the glows' placid night. TUNE the night may to come to yourself, it shows yourself the road.


I knew myself so safe. The feeling was out. The words that I said came from my heart. MY internal soul showed the road. The river with the words lay a placid while. I knew myself free and organic. I could do what I wanted. It is of course nevertheless I that decides. YOU stood at my side and said. I come always to last at you. You said know yourself safe and to collect mod to next ascended in your life.



Let the worry few rest in the while's chill. Release loose the feeling, it let may to flow out in the success's to glow. CAME and TO see nothing that is the feeling. The feeling, dreams may to fight against nervous. I know myself safe and placid in the hitting soul without rest. Heart tea beating words may glow, with the glows' placid night. TUNE the night may to come to yourself, it shows yourself the road. For I always will sit with you.


Något jag hittade på^^
image50

Känslor som kommer ifrån det Förflutna!

Vissa saker kommer alltid att finnas i huvudet och inte minst i hjärtat. Jag har ofta blivit övergiven och sårad. Jag hatar när det händer och det trampar ner på mig som om jag våre en lite mask. Dom starka känslorna jag har haft för visa personer kommer alltid att finnas där. Jag blir både arg och ledsen när jag får se hur dom bara skiter i en till slut. Allt för många gånger och jag blivit så arg och ledsen att jag har tapat räkningen och huvudet orkade till slut inte mer.

Sen så finns det även vänner som inte överger en, men ibland så känns det ändå som om man inte finns till för dom. Jag brukar ibland känna att jag inte räker till i visa saker dom kan prata om.
Men jag har lärt mig att inte fanns i det stället igen...och jag hoppas att allt kommer lösa sig även att man har kompisar långt borta i Sverige eller mer en speciel person som jag värkligen litar på och älskar den här personen som en av mina bästa vänner. Jag har också komit fram till det att livet ska vara svårt att leva annars är det inget liv. Tänk om det aldrig kom upp problem då hade man aldrig gjort några misstag och då hade man inte lärt sig så mycket.

Men jag har den känslan kvar sedan ett år nu. Jag hade en kompis som jag värkligen gillade. Vi hade jätte kul tillsammans. Jag kunde berätta precis allt till henne och hon lovade att håla tyst om dom sakerna. Jag hade min häst tillsammans med henne. Men sen bestämde vi för att flytta på hästen och vi lovade att umgås iaf. Tyvärr så gled vi ifrån varandra och till slut så hälsade vi inte ens på varandra. Det jobbigt,  jag som hade berättat allt om mig och så blir det som det blev.  

Men jag vill inte förlora den här personen som jag pratar med idag. Helt underbar på alla sätt och viss. Jag kan liksom gråta för dig och du tar emot mig. Du finns alltid där när jag behöver dig. Och jag lovar att du alltid kan komma till mig. Jag kände för några dagar sen att det känns ändå som om vi börjar glida ifrån varandra lite. Jag hatar det. Jag hittade efter en sån vän jag letade efter så ska vännen bara försvinna efter en tid. Men jag lämnar dig inte...jag kommer finnas kvar och jag väntar på dig<3 För du betyder för mig...älskar digg vännen min. MIn ängel<3
The Ark<3- tänk vad ni gjorde för mig..önskar att jag kunde ge något tillbaka "/
image49
Så mäktig bild<3 nytt liv föds och gamalt liv dör.

En hård vecka!

Ja fy jag har haft världens jobbigaste vecka. Har haft hur mycket prov och skit som helst. Skönt att jag nu hunder vecka 42 ska ut på prao. Så man få komma bort från allt ett tag.

Jag har då inte haft tid att sitta här den här veckan tråkigt men så är det. Jag sitter och funderar på om jag orkar skriva något om någon bandmedlem från The ark just nu.

Jag är så trött och jag har haft tjejkväll inatt somnade vid halv 4 typ^^ Ja jag är ganska trött idag. Jag vaknade vid 8 då jag hörde att min mobil ringde. Då det var syrran som undrade om hennes kompis natta hade gått upp. Då var jag tvungen att springa och kolla det också. Sen så pratade jag några ord med henne också. Sen gick jag och la mig igen vid halv 9 typ. Sen så sov jag till 10 eller halv 11. VI hade kul iaf önskar bara att Marina kunde har varit där också. Men idag är hon ju i GBG så hoppas att hon och hennes kompis Rebecka har kul =)

Jag själv har nu suttit här och översatt några svenska låtar till engelska var ganska jobbigt men det gick till sist iaf. Jag skrev även färigt min 7 låt. Den blev ganska bra faktiskt.

Jag hade även fått ångest så då blev låten ännu bättre. Jag hade ångest när det gäller om mina hästar och musiken och allt som går i huvudet just nu lite jobbigt faktiskt.

Natahalie är som en syster till mig och det gör mig så glad. Jag vet att jag alltid kommer att kunna lita på dig. Vi är så lika när det gäller vissa delar i livet. Du har blivit en liten förbild för mig också. Du äger ju grymt på trummorna^^ önskar ju själv att jag kunde spela så bra, men det kommer väl med tiden som du säger. Älskar digg min söta syster.<3

Marina-hoppas allt löser sig!

Jag sitter och lyssnar på The ark med låten Bottleneck Barbiturate, en väldigt fin låt. Fast Ola Salo kan ju bara skriva bra och fina låtar. DOm äger ju grymt mycket<3 Gaaah The Ark<3

Jag och min riktiga syster Louise..bilden på mig är dålig och gamal men jag vara tvungen att ha den<3
image47

Ensam ikväll!

Jah då sitter jag här igen...ensam utan min ängel. Hon har tjejkkväll kan man säga med sina kompisar!

Så ikväll har jag ingen att prata med tyvärr jo men familj men det är inte lika roligt som att prata med Marina. Jag vet liksom inte riktigt vad jag ska skriva idag jag har så tråkigt!
Önskar att någon kunde komma på något jag kan skriva. Men det är ju lite svårt just nu.
Ja jag lyssnar på The ark och The guild just nu det hoppar lite till och från. Jag vill ha The Guild:s skiva den värkar så bra. Jag menar jag älskar Sylles röst
aja får väl bara lägga in ett kort eller två så blir det lite roligt här igen.
image45
Lilla jag ser ut som jag vet inte vad: typ hej kom och hjälp mig!

Måste ha ett litet kort på mig och malin också^^
image46

Lars Leari Ljungberg

image44En lärjunge till<3

Lars Ljungberg kallas bara för Leari oftast eller kanske ibland för Lasse!

Leari är född 1977 den 4/3
Som alla säkert redan vet så spelar Leari Bas i The ark och är otroligt duktig på det. Han spelar även i ett litet mindre band som heter Stereo Explosion. Innan han började spela i The ark så kunde han bara spela "No woman no cry" han lyckades tydligen övertala killarna att han kunde spela fler, men dom repade samma låt hela tiden under den spelningen. Det var innan The Ark blev liksom The ark om man ska säga. Dom blev nog inte så glada på Leari när dom fick reda på att han bara kunde spela en låt. Men han hade tyckt att det är väl grymt att få spela i bandet och det var därför han försökte. Men under tiden så fick Leari lära sig att spela på den vackra basen som han hade. Det gick faktiskt väldigt bra till slut. Leari är en vädligt ödmjuk person.
 
Leari lärde sig väldigt snabbt på den där basen. Jag menar han är ju hur grym som helst nu. PÅ scenerna när man tittar på honom så njuter han av att få stå där det syns. Han gör det hela till en häftig upplevels^^
Jag menar jag älskar själv att spela bas!
Man kan se honom där när han står och slår på en sträng och så kommer ett underbart ljud ifrån honom.
Ja annars är han väldigt glad som person och jag själv tycker att han är väldigt flummig^^
Han kommer alltid på något roligt och säga när jepson filmar med sin kamera.
Han tar också väldigt hårda saker så himla lätt. Som exempel melodifestiveln gick inte så bra men han bara forsatte att leva och gick vidare.
Du är bäst Leari<3 älskar dig<3

Led mig in på min väg....

Varje ord får mig att simma i drömmar som om det vore jag själv som sa det!
Vill bara kunna titta dig rakt in i ögonen utan att tänka en tanke. Det skulle vara du som fick mig att se livet värklighet!

Ja det var ett tag sen jag var inne nu!
Jag har haft det bra...lite mycket i skolan nu med. Igår torsdags 4710-07 så var jag på danskväll med alla skolorna i kommunen från 8-9. Det var jätte kul ^^.  Jag dansade hela kvällen. Det var så kul att jag snurrade så mycket typ 10 varv bara runt runt. Jag önskade bara att min ängel hade varit där. Gud vad kul vi hade haft i så fall.
Ja bandet också dom var så söta^^ Dom hete High Lights tror jag. Vi fick prata med 2 av dom sen när allt var slut och det roliga var så här:

Sångaren kommer fram!
Sångaren: Hur tycker ni att det varit ikväll?
Jag: Det har varit jätte kul..vill inte åka hem än!
Amanda och Mailn: Ja det har varit kul att vara här ikväll bättre än föra året.
Jag: Ja i år var det mycket bättre och instrumenten var väldigt snygga.
Sångaren: Jah vad då för instrument?
Malin: basen såklart, hon är dörkär i den^^
Sångaren: Basen eller han som spelar?
Amanda: Jag tror nog att det är både ock!
Sångaren: Ja han ropar på basisten såklart! Mille eller mike kom hit ett tag^^
Jag: Nej det behövs inte...jag lovar!
Basisten kom.
Jag:
Jag måste säga att du är grymt duktig och grymt snygg^^ (hur dum får man bli)
Basisten:Tack så mycket inte ofta man får höra det! (han var chockad)
Jag:Det var så lite så jag tyckte ju det! Ni är ju jätte duktiga.
Sångaren:Tack så mycket..vi spelar i Oskarhamn imorgon på folkets park. KOm dit och titta om ni vill!
Vi:Ja det hade vi gärna gjort om vi kunnat men det kan vi inte tyvärr. Men hälsa resten av bandet att ni är grymma^^
Hej då blev det sen!

Ja det var väldigt kul!
image43Highlights!

Jah aja nu ska vi se ja vad har jag gjort den här veckan annars då.

Jag har börjat skriva på mina texter lite och det går faktiskt bra. Marina säger att dom är bra, men jag vet inte^^
Sen idag har jag spelat bas igen och det var jätte kul. Jag var bäst som vanligt! haha
Sen måste jag skriva lite om en annan The Ark medlem också innan jag går härifrån.

Ta min hand och följa med mig.


Det som en gång fanns kommer nästan aldrig tillbaka!

Älskar The ark och marina du är också med där^^
Livet går vidare även för mig.

Ny dag kommer och gamla går!

Ja nu kom jag precis hem från stallet har ridit gick jätte bra. Saknade min ängel bara jag mådde ju inte så bra idag. Men det är bättre nu =). Får se hur vi ska få ihop vårat band. Men vi måste bara kämpa så går det!

Jag skulle har skrivit om Sylvester idag men det får bli imorgon min dator vill inte ladda upp någon bild just nu tyvärr!

Lyssnar på en underbara låt jag fick av Lion med kent- utan dina andetag, jätte fin :) Jag började grått förut när jag hörde den första gången så himla vacker. Fast inget går ju upp med The Ark dom äger ju stort mitt hjärta.
Jag önskar att jag skulle kunna få åka till Marina nu vad kul vi skulle ha. Hoppas bara att du kommer på lovet gumman<3

Jah jag vet inte vad jag ska skriva riktigt får väl flytta på som vanligt här nu och får väl se om mitt internet har blivit bättre! Jag menar idag kunde jag inte göra något för internet bara hackade hela tiden piss. Sitter och lyssnar på The guild vill ha deras skiva.

Jag nu ska vi se ny dagar kommer ja imorgon ska jag åka på danskväll suck vill hellre sitta här hemma och prata med lion! Visst det kommer säkert att bli kul. Men ändå jag och dans nä går inte ihop. Men aja får ju sluta tidigare på fredagen. Skönt!

The ark -ljuset får aldrig slockna.

Jag tittade i vattenspegeln frågade vem jag var?
Vem är jag? vem ska jag vara?
Åt vilket hål ska jag luta mig åt?
Ska gå efter mig själv eller ska jag ha kvar mina vänner?
Jag vill vara mig själv men går det, mina vänner börjar ju undra vem jag är?
Jag kan inte se så mycket mer ljus, jag var så glad men dom bara fy.
Jag kan se mig glad när jag lyssnar på dina ord, du drar fram ljuset till mig!
Nä jag ska vara mig själv. Jag ska bara vara jag.

Jag kan vara stark jag kan koma igenom det här. Jag kan jag kan. Jag tänker skriva fler texter om mitt liv och mina känslor! Sen får du skriva musiken marina x) haha <3
image41
"Titta inte på det som är dött utan på det som kan bli till liv igen"
image42

Vet ej varför?

Nu sitter jag här och det känns som om jag snart börjar gråta utan anledning! Varför gör man det igentligen? Jag är jätte trött just nu kanske är det vem vet! "/
Livet är inte lättt när världen är hård och svår. Jag menar det är inte enkelt att leva det ska ju vara krongligt. Men ibland är det så att man kan inte kontroller sitt liv. Känslor flygger hit och dit. Man vet liksom inte vart man vill gå. Inte vad man vill göra. Inte hur man ska hantera sin känslor.  Jag sitter och lyssnar på The Ark tänk vad dom kan göra mycket. Jag har tänkt på det ofta hur kan Ola skriva om så mycket känslor och tankar. Jag menar dom flesta känslorna kommer ju från han själv, det måste vara väldigt jobbigt att skriva en del texter. Fast på samma gång väldigt skönt att få dela med sig av sina känslor. Det är ju liksom känslor av alla slag. Jag skulle börja gråta så fårt jag skrev ner min känslor som har varit jobbiga och hårda. En sån tid har jag just nu!

Jag önskar att jag kunde göra mer av det jag gör och göra det bättre. Liksom bli bättre helt och hållet. Jag önskar att jag en dag ska få bli något stort för någon. Visst alla har väl velat bli kändisar men jag önskar nog inte det på det sättet. Jag vill självklart börja skapa ett band..skriva låtar och sånt. Men problemet är ju bara det att jag inte kan skriva låtar. Har testat och jag lyckades en gång men inte mer. Slängde den texten sen för jag insåg att jag inte kan göra något sånt!
Men nu har mitt självförtroende börjat stiga igen och det börjar gå lite lättare i livet. Men ändå hur ska jag kunna bli viktig för någon? "/  Jag vill spela bas och komma långt!
Skulle vilja veta hur man liksom kontrollerar sina känslor!
Skulle vilja vet liksom från en känd person hur dom tycker jag är och så men hur enkelt är det att få kontakt med dom kändisar man gillar!
Skulle vara min dröm att få sitta och lyssna på grabbarna ifrån The ark bara höra dom säga något om mig. Lära känna dom som personer och inte som kändisar! Jag tycker om dom så djupt mycket. Inte bara för delas still utan för att dom finns där.
Och jag vill tack er för det! Jag det skulle gärna räka för mig att jag fick höra något bra om mig ifrån dom!

Aja nu ska vi inte sitta här och fördjupa oss i min tankar! Marina du är för go bara för att jag inte mår bra ska du inte behöva vara så orolig! Du är det bästa som hänt mig den senaste tiden! Jag tänker aldrig släppa taget om dig aldrig.
Har redan blivit så för mig att man liksom typ blir övergiven av andra när man sagt och delat med sig av sina känslor. Hoppas att du inte lämnar mig, även om vi kanske bråkar någon dag! Det gör ju alla vänner någon gång.
Men du är viktig för mig gumman<3 älskar dig<3

Marina och The Ark får upp mig ur sängen på morgonen<3

Om livet våre så enkelt så skulle jag stå där på scenen och spela på en bas! Bara låt händerna få gå över strängarna och slå ifrån ett ljud ifrån dom! Det är min dröm just nu!

Du måste se ljuset innan du kan sikta och gå vidare i livet. Tänk så här måste hitta mig själv, den jag är. Leva efter mina tankar och det bästa efter det jag vill göra mest i detta liv!

Du tittar in i mina ögon du säger vart tog ljuset vägen?
Jag säger det försvan ett tag nu.
Du säger hoppas det kommer tillbaka!
Jag säger det kommer det inte att göra......du lämnade ju mig!

Älskar The ark<3
Marina<3


Nu ska jag gå!

NU måste lilla jag gå och göra lite skolarbete, helt sjukt vad jobbigt har ju redan gjort det idag. Men måste ju lyda min lilla mamma "/. Ha det bra allihopa och sov söt!
Jag lyssnar nu på The Guild=) faktiskt väldigt bra
Sov söt mitt lejon, älskar dig<3
Älskar The ark måste jag ju bara säga också<3
image39

Jag sitter här!

Mitt höstens kyla alldels själv, lugnt och tyst hörs inte ett ljud.
Visst hörs det jag lyssnar just nu på The guild med sylles underbara röst!
Har inget att göra så tänkte att jag skulle beskriva lite känslor här fast det gör jag ju jämt så ja. Hm...får se här nu vart ska jag börja. Är det någon som kan hjälpa mig eller?
Jag vet inte vad jag ska skriva om ju! Men ändå så vill jag skriva något, bara något.

MIN KÄNSLOR TILL THE ARK ÄR STORA GÅR INTE BESKRIVA MED ORD.
Jag bara älskar dom grymt mycket. Att bara få sitta och lyssna på hur tonerna från instumenten kommer fram och får ett sånt underbart ljud. Höra hur dom kan flytta på händerna över instrumenten är som att leva i en stor dröm. Man kan se det framför sig hur dom står där och spelar både snabba och lugna låtar. Bara sluta ögonen se dom stå där med dom fina kläderna och dom söta ögonen och den snyggaste lucken något band kan ha. Även att dom är långt borta och bor långt ifrån kan jag ändå höra den ljuva rösten i mitt höra från deras toner som kommer ur munnen på dom! Sen kommer det Ola Salos lugna röst till Tell me this night is over. Bara så skönt!
Älskar er grabbar<3

Hemma i Finsjö regnar det!

Visste ni att det regnar här idag? Nä tänkte väl det =) men det gör det! Jag kom nyss hem från ett utvecklingsamtal gick bra! Dom sa att jag har utvecklats bra men det är den muntliga delen som jag måste bli bättre på! Exempel att räka upp handen vara med i diskutioner. Men det kommer säger jag bara ;) NU börjar mitt självförtroende att växa enormt mycket. Om jag inte hade börjat lyssna på The ark så hade det varit desamma. Jag fick jätte bra betyg i musiken. Han sa att jag har lätt för att lära mig och att jag är jätte jätte duktig på bas, så nu ska jag få en också eftersom att jag inte håller på så mycket med hästarna längre x) ska bli jätte kul!

Marina då kan vi ju skapa ett band nu ju eller?vill du?
Jag har tänkt mycket nu och jag har tänkt så här. Om jag inte hade börjat lyssna på The ark så hade jag inte fått upp kontakten med dig.(Marina) Jag tänkte på det idag och det lätt så hemskt. Jag menar vem hade jag annars ringt när jag vill prata med någon när jag är ledsen. Du förstår ju dig på mig och du har samma känslor i stort sätt. Jag är glad att jag lyssnar på dig och du får mig att må bättre. Du får mitt självförtroende att bli bättre genom att pepa mig hela tiden när jag tycker det är jobbigt. Jag menar du fick ju mig att ringa dig, det var ett stort steg.
hoppas att vi kan träffas på lovet, jag längtar så!
Du är föralltid vara en av mina allra bästa vän och du har en sån härlig dialekt när man pratar med dig att jag känner mig så säker när du säger något. Jag kommer föralltid lita på dig och jag kommer göra allt för dig som jag kan göra.

Älskar dig lion<3

image38Älskar<3
Lyssnar på The Ark- Hey kwanongoma

Sylvester Schlegel

image37 En annan av lärjungarna<3
Sylvester kallas även för Sylle!
Han föddes 1976 den 22/3.  Sylvester är en svensk sångartist men är mest känd som dom flesta säkert vet så är han ju mest känd för att vara trummis i The ark. Men har har även ett eget band som han sjunger och spelar elgittar i som heter The Guild. I bandet så är det artister ifrån olika band! The guilds musikstill är väldigt mycket 1960 tal. Han hade även innan han började spela i The ark ett annat band som hete The Tambureens. Släppte 2 album. Men sen splittrades bandet och Sylle började spela med The ark som trummis och körsångare åt bandet självklart!
Sylvester är den personen med humor i gruppen han drar alltid till något litet skämt ;)
Han är också en väldigt glad person som även alla andra sprider ut budskapet av det bandet gör och menar med sina texter. Han har även en väldigt fin och gullig röst om jag får säga det.
När man ser honom sitta där och spela ser det så enkelt ut men jag kan lova att det är svårt man måste ha världens taktkänsla! x) Men när han spelar så syns det knappt att slår på trummorna det går för fort!
Jo självklart så bor han i Stockholm!
Sylvester Schlegel du äger på att säga något roligt. Trummpinnarna flyger när du spelar! Älskar<3

Godmorgon Svergie!

Godmorgon alla goa och glada männsikor. Idag är jag piggare och kommer nog kunna hänga med på lektionerna ;) Sen har vi fotografering idag,,suck orkar inte det får bli som det blir.
Marina glöm inte att ringa i eftermiddag det är ju din tur fast jag ringer dig på min lungh.
gullungen har ju ledigt idag, fuskigt ju :P haha men det är väl skönt för dig x)
Ska till min tråkiga skola snart och sitta och glo i bänken eller något.
Idag blir det ingen kamra med, tyvärr den få vara hemma!
Jag kommer in senare och ska skriva om Sylvester Schlegel idag också =)
Och sen självklart om min dag och mina känslor idag. ha det bra!
Ska sätta mig på bussen och somna till Olas fina röst tillsammans med resten av The Ark<3

Gå nu då!

Jag måste gå för att någon annan i familjen måste ha datorn för att hon säger att hon har skolarbete. Hon har haft chansen hela eftermiddagen, men hon säger att hon inte fattade. Men sen skulle hon åka iväg till fliseryd och umgås med så kallade "normal" människor!

Jag har haft världens bästa kväll! Jag vågade att ringa till Marina, fast jag var jätte närvös men varför skulle jag behöva vara det. Jag menar det var hur enkelt som helst att prata med henne vi pratade om allt. Som ex. Skolan vänner, familj och självklart The Ark ;)
Jag trodde att vi kanske skulle prata max i 20 minuter. Men va fan det blev visst 2 timmar ^^ Hade jätte kul vi skrattade hela tide´n nästan...och jag hade en liten tävling med henne. Hon skulle lista ut vad låtarna från The ark hete når jag spelade dom på min cd:spelare. Det gick jätte bra hon kunde alla utom en. Jätte bra gumman<3
Ja och sen visste vi inte vem som skulle lägga på först så till sisst så la hoin på först då slapp jag det. x)
Imorgon ska hon få ringa mig :P och då sa vi det den som ringer först slipper lägga på först, tyckte jag lätt som en jätte bra ide! Sen en sak till hon hade aldrig hört ordet "Spunket" det betyder att man typ får ett ryk när man är på bra humör eller dåligt eller vad som helst sprallig exempel :P
Fast det kanske bara dom smålandska männsikorna som hört det!
image35

                                                                     Är det någon mer som hört ordet spunket?

Jens Sven-Örjan Andersson

Sven-Örjan som dom flesta säger^^
image34 En av lärjungarna<3

Han föddes år 1970 den 27/9.
Han blev fast bandmedlem i november 2006. Han spelar keyboard och är vädligt duktig. Man skulle kunna tro att han skulle kunna spela med tårna liksom.^^ eller om han blunadade kanske!
Han är med på The arks senaste skiva "Prayer For The weekend "  och han har varit med på deras tuner i sommar och det har varit väldigt många. Innan har han varit gruppens turnemusiker och side-kick.
Vet inte så mycket om honom förutom att han är en av världens bästa människor och han sprider lika mycket budskap och glädje som självaste sångaren Ola Salo. Han är unik och en väldigt häftig person som alltid har en basker på dig ^^
Det tycker jag är väldigt fint att ha =)
Så lite fakta om honom kommer säkert gå in och ändra lite mer sen när jag kommer på det.
Älskar dig Örjan du äger!

Lite om sponkiga ja då(Tigger)

Jo jag har haft en bra dag förutom att jag har varit jätte trött i skolan. VI har dansat idag på morgonen från halv9 till halv 12 kunde bara vara med halva tiden började må illa sen :(.
Sen hade vi lunch jag fick tag i min egna kamra och började ta kort, även på mig själv hade ju plattat håret det idag =)
 Jag var väldigt sur i början^^    Sen började jag lyssna på Grabbsen (The Ark) då blev jag så glad igen och jag skrev med lion också ^^<3

Sen så var jag så uttråkad så då fick det bli några fler bilder^^
image33
Det är många som säger till mig att jag har samma färg på ögonen som Ola Salo!




                                                                               Tycker ni det?

Mitt spunkiga liv x)

Ja självklart så har jag varit i skolan. Konstigt nog så var det vädligt dåligt väder idag har regnat. Sen har det varit tråkigt. Så jag fick spunket, och skickade sms till Lion hela tiden typ xD
Alla har varit tråkiga idag i skolan nästan iaf!
En fin bild på min skola xD
image25¨


Sen på lunchen kunde jag inte låta bli min kamra så då tog jag kort x)
 Så här såg min mat ut idag i skolan, mums en närbild med
Några söt vänner vid lunchen:
 Martina jag gillade den bilden.   Amanda som äter lite x)
 Alla samlade för att be en liten stund, haha x)skoja bara
Så såg mitt liv ut idag jag somnade nästan på maten idag fy. Marina du får sluta håla mig vaken så länge om kvällarna x)


RSS 2.0