Tiden går snabbt!

Uscha >.< tiden går väldigt snabbt nu vet inte ens vad jag har gjort dom senaste dagarna xD någon som vet ? :O
Men ja iaf snart är skolan över bara 15 dagar kvar känns skönt faktiskt och ska snart ¨på klass resa med klassen till oskarshamn oj vad långt då xD mohaha men går säkert bra!

Idag har vi pratat om skolavslutningen och hur det ska bli med den om det kommer hända något vem vet vem vet! Jag hoppas bara på det bästa nu..jag vill att det ska bli så och jag har fått in det där att jag inte ska äta söt saker :S fast bra egentligen för då går jag väl ner innan sommaren börjar xD och det är det jag vill!

Ha det bäst ska se lite omkring mig nu ! ^^

För sannas skull xD

Bara för att sanna inte har något å göra så tyckte hon att jag kunde blogg..men jag vet inte vad jag ska blogg om..men gör det för att hon ska ha något att läsa. Jag har komit fram till en sak jag kan inte vara född i oktober på grund av att det står att dom är envisa och att dom blir lätt sura! Men konstigt nog är jag inte sån..haha desutom har jag en kompis som är det också och det står att vi inte skulle funka ihop egentligen men det gör vi knäppt va! xD

Jag vill ha ett nytt utseende på min blogg :P..ge mig en xD. Jag har allmänt tråkigt faktiskt men på tal om det så kan jag ju berätta att jag är förbliven inte fterbliven för jag är född 2 veckor tidigare än jag skulle =) hahahahaha. Sen kan jag ju berätta att när jag var 3 år doppade jag huvudet i tårtan när jag fick den framför mig :P alltå jag fyllde år =)

Jah helgen har väl varit okej pluggat lite kollat på tv och suttit här och sprumgit ska göra det idag med är det tänkt imorgon är det ridning så då hinner jag inte det iaf.....men ridningen ger mig inte så mycket känner att jag kände det som vi gör redan typ...! bara lite små saker ibland kanske..men annars om jag får säga känner jag mig lite över än dom andra inget jag skrytter med eller så men ja!

jah nu har jag bloggat så!

Fredag kväll!

Okej helt okej....jag kämpade genom dagen utan att försöka titta på honom..jag vet inte alls hur jag redigt ska ta det..men jag hade det jobbigt helt enkelt. Iaf i sista lektionen så ville jag inte ens gå på lektionen. Jag fick kämpa iaf hade kul med martina jag var jätte glad på morgonen sen bara bröt jag ihop. Insåg typ att jag var menningslös helt och hållet typ. Sen var den lektionen slut började nästan gråta för att jag vill lära känna honom varför gjorde han äns så? "/

Sen efter skolan gickjag in till natta på gymnasiet satt med på hennes lektion. Pratade med henne om mina bekymer. Sen åkte vi hem var ute och sprang hon och jag hon ska nämnligen hjälpa mig att komma igång^^ blir nog imorgon igen också. Var väldigt skönt fick släppa mina tankar ett tag! Sen kom jag hem. Fick tips av pappa och han är så söt som verkligen sa som han gjorde att man måste ge det tid kärleken kommer inte bara på en gång. Jag älskar min pappa var så skönt att prata med honom! Han gav mig råd han insåg väl att jag tyckte det var jobbigt. Men han gjorde mig på bättre tankar ge det tid och kämpa på för det ge det tid låt det koma.

Sen kom då min kusin sofie och hennes familj hit på kvällen och grillade redigt mysigt faktiskt ^^ och nu sitter jag här och bara tänker på hur underbara vänner jag har och hur lycklig jag faktiskt är =)

Våga älska igen!



Hata,hata,hata

Jag hatar kärlek lägg fan inte ner tid på sånt!

Torsdag!

OKej jag har inte skrivit här på ett tag har inte haft eller jo men inte direkt orkat kanske tycker min presentation är så tråkig och jag vet inte hur man gör någon ny tyvärr "/ alltså en egen, Någon som ville göra en åt mig som skulle passa mig? (A)

Åkte till min kusin igår var lite struligt behöver väl kanske inte gå in på detaljet har allmänt tråkigt just nu är skit trött och har ont i huvudet måste tänka igenom vad som ska göras som är kvar i skolan!

Iaf idag jag åkte då ifrån min kusin till skolan....stod vid skåpet hade glömt min myckel hemma =0 inte bra, men fick låna malins skåp tack gullet ;). Sen stod jag vi skåpen han har ju sitt skåp en bit ifrån mig så jag stod där på morgonen mina ögon började ju typ brinna för han är så otroligt het pojken alltså :P och söt som socker om inte ännu mer<3 ^^
Sen hade jag so piss lektion lämnade in mitt arbete idag hoppas på ett VG iaf =)
Sen hade vi Sv men ingen lärare alltså Håll timme gött.....satt med malin och tittade på M! Han är bara så söt när han sitter där och spelar på gitarren :P. Han satt själv en stund och spelade kändes som om man satt vid en läger eld ^^ Men jag dum fan gick ju inte ens fram och satte mig hos honom han satt ju där ensam och vi satt en bit ifrån! Men får ta igen det!
Sen matte pratade typ igenom hela lektionen gjorde 12 uppgifter orkade inte mer sen >.<
Sen luch åt med kompisar och sen då rasten ögonkontakt typ hela tiden xD
Sen spanska allmänt seg lektion och sen NO ännu tråkigare!

Sen blev det med malin efter skolan sjöng singstar och gick i m-ås hela dagen typ. Ja sen åkte jag hem städade! och nu sitter jag här och pratar med människor det var min dag ^^

Love is beautiful when it works!

I nedd you. I can not stop thinking of you. I Knowe is not possible, but your an angel for me. I can´t sleep you made the shadow to the light in my dreams. You are an Angel. My love for you will never go away, I always will seek for answer, I really love you. In this world you can showe what love is about. I don´t wanne go to sleep because every night I sleep I dream about you, howe much you love me. I´m in heaven when you is near me. I can not brath if you not is in the air you are my air. I knowe they say it´never gone to happend, but you are like a dream, and I will never stop loveing you.

You are the air I breath.
You are the man in my dreams.
You are the blod howe run inside me.
You are the heart howe hit in me!

Love is hard!

Temaveckan slut...ingen mer Musik!

Jah den här veckan har gått fårt och det har varit några av dom bästa dagarna av mit liv! Jag haft så kul och jag har känt mig så säker när jag stått på scenen dom här dagarna att det känns som om jag inte gjort något annat! 
Jag känner mig så fri och lycklig och bara känna att man kan sammarbeta med dom i bandet! Troligen så var vi typ bäst enligt mig xD

Jag var tillsammans med Jenny, Elin, Ena, Max, Oliver, Martin och sen jag då lyckat iaf! Vi spelade final låten dancing queen med abba vet säkert alla vilken det är ^^

 Jag har nog gått och blivit lite små kär tror jag..men har ju säkert ingen chans är bara så söt och så snäll och enkel att prata med! Han gör mig glad!

! Sweet<3


Onsdag!

Har varit en bra dag börjar nu äntligen känna att jag kan leva igen utan att tänka för mycket! Har haft musikal hela veckan alltså inga lektioner gött xD Spelar bas ^^ går faktiskt riktigt bra ska öva liter till snart så jag kan det tills imorgon ska ju spela upp då. Måste plugga lite svenska ikväll med och so annars är jag körd på det >.<.
Hade ju np i matte igår vet inte hur det gick men jag hoppas det gick bra!

Jag tänker sluta att ens tänka på det..gör det bara jobbigt för mig själv. Hatar att jag älskar dig, något som kanske stämmer ändå jag menar när livet är skit och tråkigt och man inte kan släppa en person för att man tycker om personen så grymt mycket så börjar man hata sig själv för det!              (ingen speciell person)

Han är söt:*



Jossan och jag tänker starta band visst hon hatar The Ark men skitsamma eller hatar gör hon väl inte men hon tycker inte om deom Tror att Matilda var på också får väl hoppas det blir något iaf x).

Imorgon gäller det första konserten. =) Jippi :P

You gaved me hope about my life and you Still do<3

Jag fattar inte hur han lyckas den här Ola Salo han lyckas få mig att fortsätta. Han är verkligen min förbild. Han har gett mig en ny look på livet. Är så jävla glad för det. Visst dom andra grabbsen har väl med gjort det. Men Ola har det där lilla extra som man gärna tar del av! Jag kommer alltid ihåg hur jävla knäpp jag var innan som gick efter alla andra hur dom gjorde. Men sen kom dom in i livet The Ark och det gjorde allt dom ändrade på massa saker eller ja jag gjorde väl det genom att bli inspererad av dom. Har alltid lyssnat på dom varje dag i stort sätt sen jag fick reda på vilka dom var. Kan inte sluta tänka på olas kloka ord som han brukar säga under konseerter det är så underbart. Visst jag har varit på en men då gav han mig tro, hopp och kärlek på samma gång..jag lever livet på bra tider och dåliga tider men så länge jag lever kommer dom vara min änglar!

Dagens låt
Tell me this night is over!
image141

Tell why? Tell me that storie about the girl!

OKej ska försöka bli bättre.
Jag måste klara det här jag stänger ut er för att jag inte vill göra er illa. Jag är rädd för att ni ska hämna i samma skit som jag sitter i.  Att ni ska lämna mig för att det blir jobbigt och tråkigt. Jag vet inte själv vad som händer när det blir så här. Jag stänger in mig själv och vågar inte släppa in dom underbaraste människorna i mitt liv. Det är ju så jag lyckas få bort dom ifrån mig också. Det jag gjorde igår var inte alls bra. Jag lyssnade till Tell me this night is over med The Ark jag lyssnade faktiskt och då tänkte jag till och då bestämde jag mig. När jag somnar ikväll ska jag försöka bättra på det igen ska våga släppa in er i mitt liv. Speciellt ni som förstår som jag kan dela mitt intresse med! NI är en viktig del av mitt liv..jag vill inte förlora er...jag träfafde er igenom The Ark och det är jag väldigt lycklig över.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sanna och Marina Jag vet inte hur ni gör för att få mig att prata ni är dom ända som har lyckats även emms känns bra att prata med. Ni värkar förstå vad det handlar om. Jag är bara rädd för att göra någon illa det är inget illa menat men jag kan inte ro för det.

Har typ precist börjat prata med dig emms men jag börjar redan tycka om dig du värkar så enkel att prata med och det gör mig så lättad:*

Förlåt Sanna att jag svek dig jag ljög för dig rakt upp i ansiktet. Jag litar på dig till 100% om ännu mer<3 Men jag ville inte oroa dig eller såra dig: Du är underbar..älskar dig<3

Marina jag vet att jag kan prata med dig om det för du har varit i samma spår du sa till mig på bdb en gång att vi inte var så lika men vi kanske är det ändå om jag ska se på det. Jag älskar dig föralltid och jag vill dela min vänskap med dig<3

Made problems for my own!

Det gör så jävla ont att veta! Hur fan orkar man, jag orkar inte iaf!
Vill typ inte längre...nä jag vill inte längre fan blev som en kniv i hela mig! Vad fan gör man?
Hur ska det sluta, jag vill inte ens veta? Jag orkar inte ta mer nu!

Okej jag mår kanske inte så bra men inget att oroa sig över bara att man ska lära sig att sluta bry sig!

I believed I was stronger then that! But I wasn´t...I´m sorry! "(

Sorry I almost did do inte again howe could I!

I´m sorry if I did hurt you really bad!

Måndag!

OKej gick upp vid 7 var trött men man får väl skylla sig själv om man lägger sig vid halv 12 typ. Gjorde mig iordning för skolan åkte. Hade KRD på morgonen med klassen :D 9E<3 ^^
Sen då var det dags för den mest bästa veckan i skolan vi har ju tema vecka och det betyder musik hela veckan med musikalen. Spelar då bas som jag är typ bäst på om man gemför alla andra instrument :P det är nog därför jag diggar Leari han är nog min förbild lite ändå =)

Ska alldeles strakst stämma min egna som jag ska ha med mig imorgon till skolan tycker om den och då kan man även vissa upp den lite xD
Hade det hela dagen var kul men blev lite segt då och då!

Sen åkte man hem gjorde sig iodrning för att åka till stallet då jag red Dallas och hoppade ungefär en bana på 90-100cm skit kul älskar den hästen alltså synd att jag inte kunde ta henne på foder under sommaren!.

Har väl även varit lite problem under dagen vill inte tillbaka dit nu bara snälla jag ber... >.<
Varit orolig rätt så mycket också för olika saker.

Men ha det bäst!
Pussar på kinden//
Therese

Sundsvall vill inte vänta.

Jag vill åka nu till Sundsvall känns som evigheter tills dess. Men jag vet att det inte är det. Måste bara köpa biljetter också viktigt. Härligt att veta att så många ska dit och se dom =D gör dom nog glad kommer bli fult .

The Ark<3

Onödigt inlägg insåg jag nu xD

Don´t think twice do....

Onsdags:
Gick ju i skolan då segt som fan >.< fast helt okej. Sen följde jag med natta till gymmet då hon skulle träna. Åkte senare på kvällen till min kusin sofie ^^ fick grillat var mycket gott. Körde mobbed läskigt xD

Torsdag:
Ja vi såg typ på film hela dagen på grund av att det regnade hela dagen skrattade en del. Körde fyrhjuling skit kul var det faktiskt.


Fredag:
Gjorde inte så mycket var väl ute i stallet en stund såg på film och hade det mysigt sms:ade med sanna och marina gansk amycket iaf.

Lördag: Jag åkte hem typ framåt 5 kommer alltså inte ihåg vad vi har gjort men ja kul var det väl om man tar bort min dumma tankar >.<

----------------------------------------------------------------------------------------------

Jag har väl inte mått så jätte bra iaf inte sen i torsdags tänker väl inte dra upp alla jobbiga tankar man kan ha då och sånt jag inte ens brukar ha. Jag menar hur ofta får jag självmords tankar :O inte alls jag. Och hur ofta brukar jag vara nära på att skära mig inte alls jag >.<. Jag är för rädd för mig själv. Jag fick ta tag i mig själv gick väl men inte helt på topp än. Har så mycket lustiga känslor som bara flyger omkring i mig. Vad är det dom vill egentligen. Men jag ska fixa detta utan problem.

---------------------------------------------------------------------

Marina och Sanna har komit hem ifrån London iaf :D dom har haft det underbart. :D Har saknat er <3 men ni kom ju hem och ni är hela som tur är<3 ^^

Sanna blogg: www.youwillneverwin.blogg.se
Marinas blogg: www.missanpassadx.blogg.se

Sweet kisses//
Therese


Jag vill inte jag orkar inte................

Helvete!


RSS 2.0