A new line has come..

Tänkte blogga om lovet nu och det lär väl ta år och tid men folk är nyfikna och ja då är det väl bara att göra det antar jag.

Måndag:
Gjorde inte så mycket jag tränad, var bara hemma och tog det allmänt lugnt. Var lite nervös tror jag för JCS men det var lugnt

Tisdag:
Jag tränade och jag städa mitt rum. Tog ner min ark-vägg och det kändes lite tomt i början när den väl var nere men ja det kändes bra sen. Packade för onsdagen med tanken på att jag och några ifrån familjen skulle åka och se Jesus christ Superstar ;D<3 Sen sov jag och sms:a med tobbe ^^<3

Onsdag:
Gick upp klockan 8 och ja jag var inte alls nervös. Gjorde i ordning mig för resan och det. Sov typ i bilen ner väntade på mess ifrån underbaringen. Vi kom till malmö vid typ halv 2 då gick jag direkt till tåg stationen i malmö. Skulle ju träffa Sanna ;'D<3 guuh vad jag har saknat henne och det kändes skönt att å träffa henne också igen. Underbart. Sen gick vi i malmö lite och kollade in på shock en bra affärer det men för dyrt för min del "/. Sen gick vi och fikade och jag berättade om festen jag varit på och lite om tobbe. Sen pratade vi allmänt och sen om ark. Vi snackade om att Sanna alltid träffade någon från ark med sina vänner men aldrig när jag var med. Konstigt nog jag är väl skrämmande antar jag XD.
Men när vi väl gick ut från cafet sen, ja vem ser vi inte då jo Jepson självklart och Vira. Han var ute med vagnen och guuh vad långt hår han fått ;=). Vi hälsade på honom och han på oss. Haha jag som är så galen ville ju gå efter honom en bit och så stannade han och vi stannade ju inte precis vi gick ju vidare. Sen så vände vi oss om och då var han borta ;O. 
Vi trodde att han gått in för att handla någonstans och så gick vi förbi en affär som var rätt billig tror jag eller något. Sanna säger såhär "Han gick säkert in där. Nu när de inte turnerar får han väl handla på såna ställen!" Precis när hon sagt det kommer han ut genom dörren xD haha tänk om han hörde det. Men så ser han oss när han går ut och säger hej igen och är väldigt glad och vi hälsar tillbax ^^. 
Sen så gick vi till hansa companiet och hälsade på zara ^^. Sen gick vi till mitt hotell och där sa vi hej då :(<3 

Sen gjorde jag mig iordning för JCS och jag blev lite mer nervös men ändå det gick bra. Sen innan var vi och åt på en bra resturang. Sen gick vi till malmö operan. Där vi väntade en stund och jag köpte tröja och program. Sen öppnade dom till JCS och vi gick till våra platser. Jag satt längst fram precis i mitten :'D jag trodde jag skulle sitta lite mer på sidan men det gjorde jag inte. Musikalen var helt underbar och jag älskade verkligen han som spelade judas så grymt duktig alltså. Och ola ja där ska vi inte säga något för det finns inga ord på hur duktig han är och hur mycket han tränat och hans röst har blivit grymt mycket bättre. Jag grät dock inte men underbart var det. 

Sen väntade jag efterråt vid personalingången och jag fick träffa ola :'D helt underbart han var jätte trevlig och jätte snäll. Han skrev till therese på min autograf också ^^ glad för att han gjorde det :*. Vi pratade en stund och jag gav honom beröm för att han var duktig. 
bild på mig och ola :D<3


Sen gick vi till hotellet och la oss. Skrev ett godnatt sms till tobbe också :* 

Torsdag:
Gick upp och det skulle ju gå och fika med zara ^^ Så ja vi åt frukost på hotellet och sen gick jag för att möta zara. :*
Sen satt vi och fikade och pratade väldigt mycket om allt möjligt från vänner till the ark och lite till hehe mycket trevligt. Sen var jag tvungen att gå vid typ kvart i 12 för vi skulle åka hem. Sov typ på vägen hem eller ja messa med tobbe hehe :* alltid<3 Och jag fick reda på att han skulle komma också. Då blev jag nervös :$ men det gick ju bra. Sen vet jag inte eller jag kom inte ihåg vad jag gjorde mer än att jag pratade med tobbe på msn ^^

Fredag: 
Gick upp vid halv 9 för att jag skulle möta tobbe i kalmar. Men fick sms av honom då han sa att bilen inte startade när hans bror och han skulle åka. Men sen sa han att han skulle ta bussen på eftermiddagen. Så jag gick och var nervös hela dagen och ja jag kunde inte äta alls XD. Sen tog jag bussen in till kalmar och träffade minna som hade pircat sig i läppen. sen satt jag på stationen i kalmar och väntade. Sen kom han och jag fick en puss och sen gick vi en stund. Sa inte så mycket i början jag var gutt nervös hela tiden. Han bjöd mig på middag på zorba jag kunde dock inte äta så mycket XD haha. Sen gick vi till donkan och han drack kaffe och jag bara satt där. Sen tog vi bussen till mönsterås där vi möte upp mina föräldrar och hyrde 2 skräckfilmer. Sen kom vi hem och vi gjorde i ordning hans säng och fixade lite visade honom runt lite i huset och så. Sen såg vi på filmerna som var jätte dåliga xD iaf den första den andra var väl okej ändå. Han höll om mig. Jag vågade inte göra så mycket. Men sen sa vi att si skulle gå och lägga oss. Då bestämde jag mig. Jag kysste honom ;P haha han blev lite förvånad först men sa tack för den XD haha tyckte jag var lite gulligt. ^^ 
Sen gick vi ner på det rummet han sov i och där låg vi och myste en stund. sen vid typ 2 gick jag upp till mitt rum. Vi fick ju inte sova på samma rum ens -.-.

Lördag: 
Jag väckte tobbe och det för vi skulle fika med misen på bageriet i mönsterås. Så ja vi åt frukost och lite så myste i sängen en stund innan med ^^. Sen åkte vi träffade misen och han bjöd mig på fika och där satt vi väl och pratade i ungefär 2 timmar. sen åkte vi hem till mig igen. Då vi inte gjorde så mycket, vi myste och hade det allmänt bra liksom. Lagade mat sen och myste igen. Sen pratade vi om det och vi blev ihop ^^<3 sen myste vi en stund till och sen gick han och la sig! 

söndag(idag): 
Jag väckte tobbe igen och det var jobbigt för han skulle ju åka hem idag och ja vi låg och myste i sängen en stund innan. vi gick upp. Sen gick vi upp åt frukost och lite så. Sen satt vi uppe i soffan och kollade på film och jag typ sov. Sen åkte vi och jag sa hej då till tobbe på stationen i mönsterås det var jobbigt och det blev tomt sen. "/<3 Saknade honom redan efter några minuter. Sen har dagen varit allmänt bra måste jag nog säga :D<3

2009-02-21<3<3




Like a hearted stone to red blood

Okej vet inte vad jag ska skriva egentligen allt gör mig så nervös varför, varför jag? Jag fattar är allt bara ett spel för dig det känns så just nu. Sorry människor jag vet jag är dålig på att blogg men jag har aldrig något att säga och jag är typ aldrig inne längre. Jag vet inte vad som händer jag står på 2 ben men ett av dom är längre ner än det ändra. Jag är rädd för det mesta just nu och jag vet inte alls jag är rädd att komma in i en tid så allt kommer känns jobbigt och fel igen. Guuh jag måste sluta klaga och ta hand om det som är jobbigt. Ta tag i ditt liv therese, "men jag vet inte hur?"



RSS 2.0