Dessert befor dinner...

Inte för att jag har någon anledning till att skriva men bara så ni vet så kommer jag inte skriva mer ikväll. Och ja jag måste säga att om Kissie har tanken på att gifta sig med bobby så funderar jag på varför? Jag menar kan inte hon få någon som är så mycket snyggare och dessutom har lite mer stil. Bobby kanske har stil men han är då inte snygg jo om han kanske klipper av sig håret för det är inte snyggt det han har nu.

Men iaf nyss fikat med familjen och nu blir det till att plugga hårt har prov nu i 3 dagar i rad så blir att ligga i.
Jag menar vill man ha bra betyg då måste man ju också kämpa för det

Btw Tyra är så snygg...

R&B what?!?

Okej har varit vaken sen 07.30 och jag är faktiskt pigg. Jag och min syster firade mamma på morgonen morsdag idag ju så vad gör man inte för sin mamma :* och nu sitter jag här själv. Jag tänkte jag skulle se ett avsnitt av one tree hill sen blir det till att plugga eller ja duscha och lite sånt med. Jag kan också säga att jag har hittat något väldigt söt att titta på vilket gör dagen lite ljusare än vad den var igår.

Hur vet man som person att ens vän alltid säger som det? jag vet inte själv om jag kan lita på henne längre. Lika så alla som läser Kissie visst hon är en jäv*l på att skriva det säger jag inget om. Men ibland så kan jag nog faktiskt hålla med henne om en del saker. Och ja imorgon börjar skolan igen på tal om inget alls. Men nu ska jag se på one tree hill...


// Therese

I don't want to be..

Jag har just nu insett att jag ska börja blogga igen om exat allt och lite till. Jag är just nu hemma med mina föräldrar vilket egentligen suger för ja det blues i Mönsterås och jag sitter hemma när jag kanske egentligen hade kunnat typ försöka ta kontakt med någon och festa. Men nej nej Therese bor i en liten by där inga bussar går, visst jag trivs hemma men just nu skulle det göra så mycket skillnad att bara få bo i Mönsterås.
Lika så igår kväll var det bästa på länge bara kunna släppa allt bara kunna vara fri från allt. Men fan ta den person som förstörde den... jag tänker inte gå in på vem eller vilka det var men livet måste gå vidare vilket det för min del ska få göra. Lika så jag upptäckte också nu idag för att kunna få det jag vill ha måste jag förändra mig.....
Jag ska börja bli en riktig tonåring......

RSS 2.0