Släktkalas

Okej idag har dagen varit rätt så seg minna har ju varit här sen igår mycket trevligt. Vi hade väldigt kul visst hon fick ju tydligen väldigt bra kontakt med filip aja så är det andra har tur och vissa inte. Jag har otur i allt! >.<

Aja sen har jag varit på släktkalas helt okej ändå! Inga problem värre blev det när jag kom hem då jag helt plötsligt fick en jobbig känsla jag ite vill känna skit liv ibland alltså

LIVET ÄR EN BITCH!

Upptatera lite :D

Okej förlåt för att jag inte skrivit något men jag har inte haft tid eller direkt ork till det just nu. Men iaf allt är fint går bra med skolan och allt :D har ju fått datorn nu som jag sitter på faktiskt väldigt bra och nöjd med den :)<3

TBA- det ska gå verkligen finns inget annat som är bättre!<3

Men iaf har inte så mycket att säga men ja hoppas allt är bra med er<3 ??


Tell me this night is over

Allt bara sket sig för stunden jag avlider jag vill inte jag kan inte! Jag måste bara åka, kan inte bo på detta skit stället mer. Jag hatar det! Skolan och allt är ju okej så men att bo på en sån liten ort som vi gör är fan världens ände. Jag klarar inte av mer. Jag saknar dig så jävulskt mycket. Och vad fan ska hända nu? Hon tilllåter mig ju inte att åka! Rädda mitt hjärta rädda mitt liv, för snart blir det till sand som blåser bort med vindens vindar! Hur ska jag klara mig utan dig, nej jag kan inte ens tänka så. Kan man verkligen inte koma på något annat sätt att lösa det på. 

Jag vet inte det kommer aldrig gå. Förlåt för att jag inte är perfekt jag kanske till och med är ja jag vet inte. Jag är sårad efter allt. Sommaren har väl varit okej. Men vart har alla konserter varit? :(. Hur fan kunde du såra mig som DU gjorde!

Jag älskar dig kan inte leva utan dig! Jag kan verkligen inte det. Allt vi pratat om jag vill att det ska hända. Jag gråter nästan på hur lycklig jag är när jag tänker på det. Men nu är allt mitt positiva borta. Jag kan inte fatta det, hon har ju ändå rätt  jag är bortskämd och så jävla elak precis som hon uttrycker sig. Jag behöver verkligen dig just nu jag klarar mig inte! Förlåt för allt ont jag har gjort dig<3 Jag älskar dig<3

Förlåt känslor bryter ut igen tur att jag har lösen på bloggen så alla inte kan se! Jag fattar inte du sa hej till mig idag, underbart var det :*

Men just nu, jag vet inte.

Lyptic Rise- You and Me!

Last kiss Goodnight


My day becames to night, but my night also became to day!

Okej just nu sitter jag har lagt in på Bilddagboken en del till om min Fanfic! Hm undrar hur många det är som läser den egentligen :S Aja sitter och tänker fy jobbigt ibland. Men ibland behöver man tänka lysnar på Lyptic Rise Grymta bra med låten You and Me. Jag tycker om den!

Fick veta något hemskt idag som tog lite på mig men ska göra allt för att få det bra! <3 jag lovar med mitt ord.

TBA<3 Jag säger bara det får mig att le varje gång, I´m in love with that name ;D

The Bleached Aquainted ^^ Ja låter okej! :D
Musik det är livet iaf om man lever med dom bästa! Har inte skrivit hur jag mår men jag mår fint och underbart! Lite orolig för vad som kan hända, kan inte heller helt släppa vad som hänt i sommar och att du kanske inte tänker på det!

Emelie du är underbar så enkel att prata med är så glad att jag har dig, hoppas bara inte det är jobbigt att lyssna på mig!
Aino ska ringa mig om en vecka så jag får höra Ola :* aw kärlek på henne ^^ :P

Okej var ju på kräftskiva i lördags mysigt och då hade jag ju lovat aino och lägga ut en bild på min klädsel xD
så här aino ;)


The Angelheads!



Kapitel 7

Cornellia små sprang lite fram till dörren tjejerna gick lite efter dom kände väl sig lite dumma om dom bara kommer fram och hoppar på dom. Ibland visst man ju inte redigt med Martin han kunde liksom vara lite frånvarande ibland liksom att han inte ville prata reedigt på grund av att dom var stressade eller något. Cornellia öppnade dörren och där stod dom fina och vackra som dom var. Dom log väldigt stort och gav henne en kram båda 2.

Jepson: Kul att se dig igen och den här gånger ser du piggare ut?

Han blinkade mot och henne och log!

Martin: Ja du ser ut som om du iaf är glad av att se oss och även dom bakom dig. Kom fram ni det är lugnt.

Tjejerna trippade lätt fram och ställde sig lite av vid sidan. Men Jepson gick fram till och gav dom var sin kram och Martin efter. Cornellia gick och stängde dörren lite försiktigt.

Cornellia: Tack för att ni kom förbi det hade ni verkligen inte behövt göra.

Martin: Klart vi ställer upp fansen är trots allt viktiga. Här har du din jacka.

Han gav henne en påse som det stod The Ark som var av tyg hon tittade lite på honom.

Martin: Behåll väskan du kan ha användning för den.

Cornellia: Tack!, Ska ni åka direkt?

Jepson: Ja vi ska ju det vi ska åka nu för vi ska träffa våra familjer i Växjö och då är det bäst att vi inte kommer allt för sent.

Elina: Växjö? Bodde ni inte i Rottne?

Jepson: Jo men det är inte alla som vet vart det ligger.

Anna: Vi gör vi var där sist vi var hos Cornellia.

Martin: Jag bodde ju i Växjö. Så jag ska till Växjö inte Rottne.

Cassandra: Vi vet att du bodde i Växjö. Dom stod tysta en rätt lång stund.

Cornellia: Men tack i alla fall och ni måste väl gå om dom andra grabbsen väntar på er.

Jepson: Vill du bli av med oss? Sa han och flinade lite mot Tjejerna.

Cornellia: Nej men...

Hon avbröts av Martin.

Martin: Jo vi måste nog gå nu ha det jätte bra och troligen får vi väl se i Växjö på Fredag kväll.

Grabbarna gav dom var sin kram. Dom var lycklig. När dom hade gått så gick tjejerna och satte sig och tittade på tv:n igen. Klockan började närma sig framåt 12 och dom orkade inte vara upp så länge till utan dom stängde av filmen och gick upp och la sig. Dom låg och pratade. Anna låg vaken en stund hon tittade på klockan hon var 1, hon var vaken sist alltid. Men även hon somnade även in efter en stund.

Dagen efter gick fort dom satt bara och slappade hela dagen hade varit och repat i över 2 timmar. Cornellia hade suttit och skrivit lite mer på några låtar hon höll på med. Dom andra satt och tränade på sina instrument. Dag var lite nervös för att åka in till Växjö ändå även att dom varit där några gånger nu kändes som. Sen började dom känna att det var lite svårt att umgås alla tillsammans dom var ju ändå 6 st. Så det hände ganska ofta att dom satt 2 och 2 och pratade om saker och ting. Tills slut somnade dom även den här kvällen. Dom hade gått och lagt sig vid 10 tiden för dom skulle upp vid 7 på morgonen och göra si i ordning för att sedan kunna få en hel dag i Växjö.


Dom vaknade på morgonen då Sandra skriker till högt.

Sandra: Vakna vi har försovit hos, igen. Hon tittade på dom och alla for upp ur sina sängar.

Så här var det sist med sa Cassandra och tittade tittade lite på Johanna. Johanna var den lite mer tysta typen som bara ville allas bästa. Mitt i alltihop börjar Anna och Elina Tjafsa.

Elina: Men va fan, varför ska du alltid vara så jävla bestämd och sur för?

Anna: Jag är väl inte alltid sån, men du bara flamsar ju omkring hela tiden. Väx upp någon gång!

Elina: Väx upp? Va fan står du och säger till mig. Bara så du vet så är jag faktiskt äldre än dig.

Anna: Som att jag bryr mig.

Sandra: LÄGG AV!

Det blir tyst en stund.

Sandra: Varför ska ni hålla på så mycket hela tiden sköt era saker var för sig. Det är väl ingen som är mogen nog att kunna ta ett vuxet ansvar här av någon av hos. Vi måste bli färdiga nu så vi inte missar tåget.

Johanna: Hon har rätt lägg av nu, ni är ju bara fåniga som håller på sådär.

Anna: Vart fick du luft ifrån?

Cornellia: Men För helvete Anna så säger man inte både Johanna och Sandra har ju rätt så sluta och säg förlåt istället?

Elina tittade lite surt mot Anna som sedan tittade tillbaka och gav Elina the look som alltid fick vid såna speciella tillfällen.

Elina: Okej då, förlåt det var fel av mig.

Anna: Ja okej förlåt.

Dom kramade om varandra och sen fortsatte dom att packa. Dom skrattade efter några minuter också och hade kul. Cornellia kunde inte sluta titta på dom. Hon log lite då och då. Hon tänkte för sig själv hur ska detta gå i Malmö. Men var inget hon tänkte på länge. Efter en halv timme började dom gå mot station, där dom sedan skulle ta tåget till Växjö.


Dom satt på tåget en stund och sen somnade dom. Tåg resan tog ungefär 1 timmes resa. Dom gjorde sig redo för att gå av tåget. Eftersom att dom inte ätit något var dom tvungna att gå och äta. Då kom dom på att dom kunde gå till The Arks favorit café som fanns i Växjö dom skulle bara hitta det. Eftersom att dom inte fick checka in på vandrarhemmet än så fick dom ju bära med sig väskorna visst det var ingen stor packning men dom tyckte ändå det var lite jobbigt. Johanna stannade och fråga en tjej vart Café de Luxe låg. Tjejen berättade hur dom skulle gå. Det var inte så långt och dom var väldigt hungriga. Så direkt när dom kom in på Caféet så ställde dom sig och tittade vad som fanns att äta. Dom tittade sig inte ens om utan dom bara tittade på all mackorna som innan för glaset. Dom bestämde sig för vad dom skulle ha och alla beställde en kafé late. Caféet var väldigt mysigt men inte jätte stort. Men Cornellia trivdes väldigt bra och det såg ut som om dom andra också gjorde det. Dom kollade efter ett bord att sitta vid. Då någon plötsligt skriker till och säger Cornellia. En väl bekant röst som alla tjejerna kände igen. Dom vände sig om och tittade lite glatt, och började gå bort åt.


Worried I most stop Eat for a while!

OKej Ångest fy jag ser inte alls bra ut jag mår dåligt över det okej ni behöver inte lyssna på det om ni inte vill >.< det är ju ändå min blogg. Men alltså just nu är jag fan inte glad åt mig själv jag behöver banta ska typ sluta äta ett tag så man inte är så hungrig alltså krympa matsäcken. Sen ska ajg börja motionera igen jag måste! Så som jag ser ut alltså varför säger inte folk något >.<

Btw Aino vi är ju gryma på att koma på bra namn alltså  mohahaha :P

But the most radical thing to do Is to love someone who loves you

Okej började skolan i tisdags var skit trött på morgonen men shit det var iaf! Det är ju nya bussar nu med så jag kom försent första dagen för den bussen jag åkte med fungerade inte som den skulle så vi fick vänta på en ny xD hahaha lyckat va :P
Men iaf är nöjd med klassen förutom en!
Minna är helt underbar samma humor och allt har vi känns det som och det är typ henne jag umgås mest med just nu iaf mycket trevligt :D<3

Jag är fundersam över dig! Varför du gör som du gör? Har du glömt vad som hände egentligen? Det gjorde mig så jävla ont! Du kanske aldrig förstod det!?

Han är så söt :* Men jag kan itne och vill inte igen >.<

Men iaf jag har världens bästa lärare med :D

Hos Sanna/Malmöfestivalen/Helsingborg-BYB<3

Onsdag:

Okej jag sov rätt länge där vet inte redigt när jag gick upp. Men dagen gick åt att packa och göra mig klar för att sedan åka till mormor. Tiden gick och jag satt vid datorn med kanske inte skulle gjort det under dagen men men xD Sen framåt typ 7 så åkte jag ner till mormor pappa körde mig och sen sa jag hej då till honom fast han stannade kvar och vi pratade lite och sen resten av kvällen gick åt att titta på tv:n och prata. Sen typ framåt halv 10 plattade jag håret sen var det dags för sängen och jag gick och la mig. Somnade inte alls låg och skrev sms med Aino och Emms<3! ^^. Somnade runt halv 1 tror jag.


Torsdag:

Okej jag gick upp vid 8 typ tror jag då mormor hade gjort frukost "lycks" haha gröt med 2 mackor och ett glass juice. Sen gjorde jag mig i ordning plattade igenom håret tor på mig kläderna och sminkade mig. Sen åkte vi till bussen där jag och mormor sa hej då. Sen åkte min buss in till Kalmar vid 09.40 och sen så kom jag till Kalmar och satte mig på tåget. Lyssnade på musik hela vägen ner till Lund det var skönt! Kent och The Ark<3 Det bästa som finns ;). Sen var jag i Lund vid 2 ungefär där stod dom sötisarna. Sanna och Marina<3 Dom fick var sin kram sen tog vi stadsbussen hem till Sanna. Gick sedan till Netto för att köpa fika. Mycket gott :D Cola och Ballerina ;) plus i kanten och cockies. Sen så bestämde vi hos för att gå på bio Batman xD Sanna och Marina blev kära i Jokern hm lyckat ja ;). Sen hem och dricka te mycket mysigt!. Sen så var vi väl upp till halv 4 eller något och pratade och så. Sen somnade vi!


Fredag:

Jag vet inte redigt när vi gick upp men rätt sent tror jag! Vi tog tåget in till Köpenhamn och gick där under dagen det var redigt mysigt! Köpte ett halsband :D<3 Vi gick i affärer sen åt vi på en pasta restaurang som inte var så lyckat för marina xD. Vi gick där runt och runt och kollade i affärerna! Sen åkte vi tillbaka till Malmö vid typ halv 6?! Gick på Malmö-festivalen såg några band och det var jätte kul. Jag och Marina blev hungriga och tröstiga sen och då gick vi själva in till Malmö för att köpa något. För på Mölleplatsen som scenen hete fanns det ingen dricka xD Hahhaha. Men iaf vi gick in och vi visste inte redigt vart vi gick men till slut köpte vi dricka och choklad xD. Sen gick vi tillbaka till Mölleplatsen och lyssnade på något malmöband. Sen var klockan typ 23.15 då gick vi in till stora scenen i malmö och kollade på några som gjorde låtar med abba alltså inte rediga abba men det var deras låtar x). Det var väldigt skoj och där var den en kille som hela tiden flörtade med mig genom att ta min hatt >.< aja så farligt var det väl inte men blev lite sur och irriterad till slut när han ville ha min hatt hela tiden. Sen så när vi sett på dom åkte vi hem till Sanna igen förresten sannas mamma var med under sista bandet :P. Så vi fick ju åka bil hem. Sen hem och dricka te och sen sova.


  

  

  

Lördag:

Åkte vi in till Helsing borg då vi skulle se Backyard Babies :D äntligen<3. Vi tog tåget in till Helsingborg och sen åt vi på McDonald's dålig servis där :S faktiskt. Sen tog vi en buss till det stället vi skulle se dom på kommer inte ihåg vad det hette. Sen satt vi utan för innan och väntade på insläpp. Sen insläpp vid klockan 7! Då jag hamnade längst fram vid scenen. Förbandet till Takida var rätt okej iaf basisten han var väldigt rolig xD såg typ ut som jokern i batman :D<3 Sen kom då takida och dom sög ju totalt redigt dåliga live som dom inte. Sen kom dom snyggingen Dregen<3 Dom var grymt bra och jag hade hamnat lite längre bak men jag stod väldigt nära dregen iaf<3 Kärlek säger jag bara han är väldigt duktig på att ha kontakt med publiken härlig känsla och några fina kort blev det på honom^^. Efter det köpte jag en skiva med dom och plektrum till gitarren ;D . Sen kom Sannas mamma och hämtade klockan var väl typ halv 1 eller nåogt. Hem och sen sov igen var väldigt trött. Men kvällen var iaf underbar :D<3


Söndag:

Ja vi sov väldigt länge och det var väldigt skönt med tanke på att vi varit igång alla dagarna innan nu också. Men iaf när vi väl kom upp åt vi frukost sen kommer jag inte ihåg vad vi gjorde. Jag vet att vi bakade tårta till Marina för hon fyller ju år den 28 ;)<3 Så då gjorde vi det. Sen gjorde vi oss i ordning för vi skulle ju se Moto Boy som jag tvingat med dom på hahaha. Så sen åkte vi in till Malmö och kollade på det vid Möllescenen. Han var jätte duktig lite tråkig på något sätt kanske men helt underbar ändå. Synd att jag inte träffade honom, tydligen missade jag Sylle, Jepson och Leari också L men den dagen kommer väl för mig med, kanske hänger på ödet. Sen åkte vi hem och firade Marina med tårta och baket :D trevligt var det och mycket skratt! Sen tittade vi på film resten av kvällen och sen somnade vi nog faktiskt vi var trötta! ^^


Måndag:

Vi gick upp vid 10 eftersom att det var sista dagen. Vi åkte in till malmö och gick på marknaden som pågår på dagen antar jag eller kanske kväll med! Och där gick vi pratade och tittade och hade mysigt. Sanna visade vart Leari bor och han bor vid en fin röd dörr ;). Sen såg gick vi där och kollade. Sen blev vi intervjuade av Skånskan xD så jag blev med i tidningen för andra gången i sommar ;) mjaao vad duktig jag är! Blev ett väldigt fint kort på hos <3 :D Sen åkte vi tillbaka till lund och åt. Sen skulle jag åka hem vid 4 L hm, lite tråkigt var det jag ville verkligen inte hem. Visst skönt att vara hemma men jag klarar inte av dom här små ställena jag vill bo i en stad<3 Okej lugnt och jag mår fint.


Det var lite sammanfattning om Malmö och allt Jag orkar inte skriva allt men det har varit väldigt bra! :D <3 


      


OKej jag är inte färdig och sitter här :O

OKej egentligen borde jag packa tills imorgon åker redan ikväll till mormor som jag ska sova hos inatt kom just på att jag måste ringa henne. Kommer sakna er här hemma<3 Men jag finns ju på min mobil så ni vet!

Sitter och lyssnar på Kent tacke vare Emma tror jag visst har alltid tyckt om Utan dina andetag men just nu sitter och jag lyssnar på dom underbart måste jag säga kan nog få väldigt mycket tankar om deras låtar och insperartion.!

OKej jag ska lägga in låtar på mp3 nu ha det så gött puss<3

Att leva på dödtid

Okej tro det eller ej men jag känner mig mer död än levande O.o det är något allvarligt fel på mig xD haha jag lovar jag sover ju typ bara sitter vid datorn typ det är mina dagar, ska bli så skönt att åka ner till Sanna och marina nu på torsdag med tanke på mitt slöande xD

Aja det ska bli mys faktiskt sitter och funderar mest nu! Angelheads ni är saknade<3

Klockan slår och tiden går.

Jah idag har det varit en rätt så lugn dag tänka sig Therese börjar gå på bättre humör jag har gått här hemma och sjungit på låten dansa i neon eller vad den nu heter haha tycker om den verkligen. Tack för all hjälp underbara vänner det har verkligen hjälpt denna vecka känns så otroligt skönt! :D

Och snart är det dags att åka ner till Sanna i lund, malmöfestivalen och såklart BYB med sanna och Marina. Marin åker ner imorgon ville väl ha lite tid tillsammans dom 2 (A)! Men jag klarar mig fint jag åker ner på torsdag min buss går vi 09.40 från mönsterås känns rätt skönt ändå. Sist jag åkte tåg åkte jag upp tillSundsvall och det tog typ 9 timmar eller något hahah oj då xD lite skillnad nu när jag är i Lund vi typ 2 tiden. Då ska dom där 2 godbitarna få kram av mig jag längtar ihjäl mig verkligen fatta att jag vill åka xD! Jah sen ska jag se motoboy om jag lyckas få med sanna på det och marina tyckte att dom var lite tveksama :P men det ska nog gå med lita pussar å kramar så ska det nog släppa sen xD hahaha.

Jah vad har jag ghort idag inte mycket alls ska jag säga er, sov till klockan 12.00 ungefär. Sen gick jag upp satt vid datorn kollade på en film och åt mat sen igår xD det är lite konstigt jag gillar inte att äta vanlig frukost vid den tiden xD mohahaha! Sen har jag faktiskt bakat och hängt upp tvätten 2 gånger wwiie poäng till mig. Och jag har städat mitt rum måste börja packa imorgon med! ^^
Sen det har jag glömt jag har sett många angelheads på Tv:n i lördags det var kul xD haha ta åt er det händer aldrig mig tro mig xD!

Hur är det med er då?
// Lovely kisses Therese

Saknaden är stor nog!

Mamma och jag har haft ett litet samtal ikväll, hon är oroligför mig efter vad hon såg. Hon berättade för mig att det kan gå redigt illa till om jag fortsätter. Hon ville hellre att jag kommer till henne men det är inte alltid så enkelt att göra det. Ta upp det med sina föräldrar. Den här gången var det Sanna som jag berättade det för känner mig lite dum, jag vet att jag inte så tänka så men fatta hur mycket du betyder för mig<3!

Jag saknar dig enormt mycket<3
Jag satt just och tänkte på en rolig sak när jag såg bilden på sanna och mig när vi står framför en okänd dörr som vi ifrån början trodde tillhörde någon av våra idoler xD haha ja så det kan gå men nu har du ju faktiskt sagt att du ska vissa mig den rätta dörren ^^ <3

Hur det är med mig? Ja det är lite svårt att förklara tror jag men kanske något bättre iaf när jag inte tänker så mycket och lägger så mycket problem i huvudet. Jag ska bli stark igen och jag ska ta tag i mitt liv!

Jag är väldigt orolig för dig kan du inte förstår det, jag vet att du har svårt tat prata om det. Men jag ber snälla, gör inget dumt<3

The Angelheads!!



Kapitel 6

Allt var tyst i hela rummet bara en dator som sussade lite grann i närheten av dom. Elina vaknade lite och blinkade med ögonen. Hon behövde gå på toa. Hon gick tyst upp för att inte väcka dom andra. Sagt men säkert öppnar hon dörren in till halen. Det ända hon hade på sig var ett kort linne och ett par trosor. Hennes ögon var nästan helt nere. Men Elina hoppade till av skräck hjälp sa hon lite snabbt. Självklart var det Cornellias bror Oskar som stod på toaletten och inte minst det han stod naken!! Elina stod först bara där och var lite chockad. Sen vända hon sig om och sa förlåt och gick till den andra toaletten i huset. Hon skämdes. Fy vad pinsamt. När hon varit på toaletten gick hon sedan tillbaka till rummet där dom andra tjejerna hade vaknat men var väldigt ny vakna såg Elina.

Johanna: God morgon.

Elina: God morgon.

Cassandra: Vad du ser helt borta ut du ser ut som du sett ett spöke?

Elina tittar lite på dom, hon kände att hon blev röd i ansiktet. Hon flög ut i skratt och kunde inte bli tyst på flera minuter.

Sandra: Hallå vad är det med dig idag?

Cornellia: Det är väl bra att hon skrattar och började själv skratta.

Alla satt och skrattade dom skrattade så mycket att dom fick tårar i ögonen. Elina tystnar. Oskar gick precis förvi rummet men den här gången hade han en handduk om sig. Han bara log mot henne. Cornellia tittade lite på henne.

Cornellia: Flörtat du med min bror?

Hon knuffade lite på Elina och ger henne ett flin.

Elina: Nej men när jag skulle gå på toaletten.

Hon hejdade sig lite, kanske vad dumt att säga något. Hon blev tyst en stund. Kanske var det elakt att säga något.

Anna: Hallå, säg något då?

Elina tittade lite på dom. Hon himlade lite med ögon och tog ett djupt andetag.

Elina: Okej när jag skulle gå på toaletten så stod din bror helt naken, och jag såg honom.

Tjejerna började skratta. Dom kunde inte sluta. Elina kände sig lite elak eftersom att hon hade berättat men det var ju ändå Cornellias bror.

Cornellia: Det är lugnt han är van tro mig han är bara glad att få visa upp vad han har. Han har ju tjejer efter sig hela tiden.

Elina: Jo men ändå, han är faktiskt snygg.

Hon ger tjejerna ett lite flin och sen börjar dom skratta igen!

 

Anna: Näh ska vi ta något att äta nu eller?

Sandra: Jag är hungrig i alla fall!

Cassandra: Inte lika hungrig som jag är. Hon tittar lite på dom och ger dom ett glatt flin!

Elina: Ja vi får väl ta något at äta.

Cornellia: Ja kom så går vi och äter.

Länge satt dom och åt sin frukost och dom pratade om allt. Dom funderade även på om skulle gå och spela lite i lokalen. När dom ätit gjorde dom sig i ordning fast idag var dom mer på hugget. Dom gick till lokalen körde igenom låtarna och kände att det var väldigt. Resten av dagen bestämde dom sig för att bara se på film och mysa. Mitt i allt hoppa ringde Cornellias telefon, just som dom satt och tittade på The Ring dom hoppade till av ljudet till låten The Others. Cornellia tittade lite konstigt på telefonen. Tjejerna såg att hon andades lite häftigt! Hon tittade på displayen på mobilen. Det kunde inte vara sant, nej det kunde verkligen inte det.

Elina: Ska du inte svara?

Cornellia: Jo!?

Hon tryckte på knappen och förde mobilen mot örat lite sakta. Hon blev väldigt nervös. Varför händer det här hon måste drömma. Men nej hon satt ju där och var klar vaken. Hon kände hur hela handen darrade.

Cornellia: Hallå? Det är Cornellia.

Någon: Hej Cornellia, det är Martin Axén här, ja du mins väl att jag tog ditt nummer för säkerhets skull?

Cornellia: Ja, jag kommer ihåg det.

Martin: Ja jag skulle bara säga det att du har glömt din jacka här hos oss. Så vi tänkte fråga om du vill ha tillbaka den och självklart vill du väl det?

Cornellia: Ja det vill jag gärna ska jag kom och hämta den? Vart är ni?

Martin: Nej då berätta bara vart du bor så kommer vi och lämnar den. Det blir väl jag och Jepson som kommer och lämnar den. För dom andra ska packa ihop vi ska ju till Växjö. Ska du se hos där också?

Martin flinar lite i telefonen, han visste ju att hon hade varit på många och så hade hon ju träffat dom många gånger.

Cornellia: Okej jag bor på Västerhamns Gatan 23. Ja jag ska åka dit ner med mitt band på torsdag. Klart vi vill ju inte missa er när ni bara har 3 spelningar i år.

Martin: Ja det är klart fans gör ju allt tydligen. Men vi kommer snart och lämnar den. Du bor ju tydligen när där vi spelade igår. Så det tar nog inte så lång tid att gå. Vi ses hej så länge.

Martin la på och hon såg ut som om hon skulle svimma, herregud tänkte hon det händer bara inte. Hon fick inte fram ett ord vad skulle mamma och pappa säga när dom får se Martin och Jepson utanför sin dörr och som står och pratar med deras dotter och hennes vänner. Hon berättade för vännerna. Dom började hoppa runt som galningar och dom var hlt vilda hon berättade också för sina föräldrar som dom inte skulle få en chock när klockan var typ halv 10 på kvällen. Till slut satt dom bara och väntade av spänning. Dom hoppade till lite. Det ringde på dörren.


För mycket pengar

Okej varit borta ett tag nu jag åkte till min kompis Aline i måndags och var hos henne till onsdagen. Varit väldigt mysigt och vi har varit i stallet och sett på film och lite. Hennes lossas pappa jolle berättade att han varit med The Ark efter deras konsert i Finland och att han lärde känna Martin bäst. Martin hade tydligen hans telefon nummer ;)! Alltså Jolle spelar i rockbandet Hanoi Rocks som är ifrån finland. Jag vet iaf vad jag ska säga till martin nästa gång jag träffar honom du känner någon som kallas för Jolle va och spelar trummor i Hanoi Rocks haha för honom känner jag med xD jag vet låter knäppt men jag måste bara säga så. Sen att min syster tycker att han är grymt snygg men det är klart det tycker jag med ;)! <3

Hop men iaf vi har varit i stallet väldigt mycket xD Köpte även en ny digital kamera eller ja mamma gjorde men jag komemr använda den, jag s aatt jag var tvungen att ha en när jag åker ner till sanna ;)! Så nu har jag det och köpte även ett 4GB kort som det går in 3250 bilder på, gutt behöver jag inte oroa mig för att det inte ska få plats xD hahaha

Aja sen åkte vi hem till mig igår och då åkte vi till stallet hemma hos mig har varit där idag med =) red älsk gick redigt bra! Och nu ska jag fortsätta skriva på min story för malin vill det ;)<3


If feeling could kill, so had the killed me right nowe!

Jag är helt överlycklig hur många underbara människor finns det egentligen! Angelheads alltså hur jävla goa som helst. Jag kan liksom slappna av när jag pratar med dom och jag får den här känslan jag är inte ensam.  Känns så himla skönt att jag har lärt känna fler, många av er heter Malin på något konstigt sätt jag dras till malin namn hahaha xD

Sanna du gör mig så överlycklig att jag snart kokar över med lycka. Fattar inte hur du orkar stå ut mig hela tiden<3 Jag är fast vid dig :* Du är som en önskestjärna som faller ner ifrån himlen, så fin så underbar på alla sätt och viss och lyser upp min väg hela tiden med alla kärleks fulla ord du säger ^^. Jag är helt till mig, jag lämnar dig aldrig<2 Friend will always be Friends it dosen´t mather what people say, you are my blodd in my heart and my heart in my soul! :*
Älskar dig<3


The Angelheads!!



Kapitel 5.

Cornellia svarade inte först på Learis fråga. Hon kände sig mer stolt för att han hade kommit ihåg hennes namn.

Cornellia: Ja så heter jag ja. Jag har varit på väldigt många av era konserter. Och alltid har dom varit underbara!

Ola: Ja men det var ju du som stod längst fram idag med ett par andra tjejer. Dom som höll i skylten jag tog i minns du?

Cornellia: Ja klart jag minns det är mina bästa vänner! Sa hon och log rätt rejält.

Ola: Jo förresten det här Jens han är spelar keyboard åt hos fast är inte fast medlem men han ska bli.

Cornellia: Hej sa hon och gav honom en kram, pinsamt kanske men det kändes bra!

Jens såg nästan glad ut för kramen han fick. Sen kom Sylle helt plötsligt. Han flossade lite hand hade nog sprungit.

Sylle: NU har jag bokat bord bara så ni vet! Ooh hej på dig. Hur är det?

Cornellia: Hej sylle jo det är bättre tack i alla fall!.

Sylle: JO det är ganska många fans där bort vi kanske skulle gå och hälsa på dom?

Ola: JO men vi kan ju inte lämna henne här ensam:

Martin: Nä hon kanske inte är helt pigg än, vi kanske skulle ringa hennes föräldrar?

Cornellia: Jag mår fint tack för allt. Men vart är min telefon?

Leari: Ja just det ja vi satte den på laddning så länge den hade ju tydligen dött.

Cornellia: Tack det var snällt. Kan jag få den? Min kompisar måste ju undrat vart jag tagit vägen!

Jepson: Ja visst ska bara hämta den!

Medans Jepson hämtade Cornellias mobil så fick hon autograferna av dom andra grabbarna och kort på dom. Sen kom Jepson tillbaka med mobilen i handen.

Jepson: Här har du!!!

En tog hon även kort på honom och sen på alla grabbsen.

Cornellia: Tack så mycket. Nu ska jag gå jag klarar mig ska ringa upp min kompisar så jag hittar dom!

Martin: Är det säkert att du kommer hitta dom då?

Cornellia: Ja klart jag bor ju här så det är inte så svårt.

Martin: Jag vet inte, kan jag inte lägga in mitt nummer i din mobil så får du ringa när du hittat dom eller om du får problem. Jag kan faktiskt ta ditt med.

Cornellia: Det är lugnt jag klarar mig! Men ta du mitt.

Martin: Här ta mitt nummer.

Martin tog hennes telefon och la in sitt nummer i hennes.

Martin: Sådär så ringer du om du får problem.

Cornellia kunde ens tänka den tanken hon hade Martin Axéns nummer i telefonen. Det trodde hon aldrig.

Cornellia: Tack så jätte mycket killar för hjälpen!

Ola: Det var så lite så, ta det lugnt nu och drick mycket det är varmt här du vet.

Cornellia: Ja jag ska göra det jag lovar!

Hon gav dom alla vassen kram som tack sen slog hon på mobilen tryckte in koden och ringde upp Elina.

Elina: Hej vart fan är du?

Cornellia: Hej jag mår fint, men du ska få höra något när vi ses du kommer aldrig tro mig!

Elina: Vadå?

Cornellia: Vi tar det när vi ses, vart är ni?

Elina: Vi är vid ingången, kommer du hit?

Cornellia: Klart jag gör.

Elina: Bra vi syns om en stund.

Cornellia började gå mot ingången där dom stod när dom hade börjat köa. Hon kunde fortfarande inte fatta att hon hade vaknat upp i the arks buss.

Samtidigt hade tjejerna varit orolig för vart Cornellia hade tagit vägen. Men efter samtalet var dom lugna.

Johanna: Hur är det med henne? Vart hade hon varit?

Elina: Hon sa inget hon sa att hon skulle berätta när hon kom hit.

Anna: Shit, tur att hon lever i alla fall.

Sandra: Vad trodde du att hon var död?

Anna: Man vet väl aldrig!

Cassandra: Äh lägg av nu va, hon kommer ju hit hon får ju berätta vad som hänt!

 

Det gick ungefär 5 minuter tills Elina helt plötsligt sprang iväg från tjejerna. Självklart sprang hon mot Cornellia och kramade om henne! Hon viskade lite tyst i Cornellias öra. Fatta vad du har gjort mig nervös. Cornellia tittade på henne med väldigt glittrande ögon.

Dom andra tjejerna sprang också fram.

Johanna: Vart har du varit?

Anna: Mår du bra?

Cornellia: Ta det lite lugnt jag ska berätta allt! Men ni kommer aldrig tro mig!

Elina: Berätta nu, jag kommer tro dig!

Tjejerna gick och satte sig i kön igen där dom hade stått innan dom sprang fram till Cornellia. Cornellia berättade allt i varje detalj. När hon väl hade berättat klart om vad som hänt såg det precis ut som om tjejerna skulle tappa hakan. Cornellia tittade på dom och tänkte dom tror mig nog inte!

Cornellia: Ja ni kan sluta gapa nu.

Cassandra: Är du allvarlig? Har du feber eller något?

Elina: Du måste ju skämta med hos! Det är faktiskt inte första April idag.

Cornellia: Jag skojar inte jag lovar! Allt är sant, annars hade jag väl inte kunnat prata igenom det så snabbt, om jag hade ljugit hade jag ju varit tvungen att tänka på vad jag skulle säga. Eller hur?

Johanna: Jo det är faktiskt sant.

Sandra: Jag tror dig faktiskt jag lovar!

När dom väl satt där i tystnad och väntade på ark som Cornellia redan träffat men satt med sina vänner så började folk skrika lite av glädje. Självklart ark kom ut för att ge fansen det dom ville ha! När Elina väll stod där framme och tog lite kort på dom så såg Leari att Conrellia stod bakom.

Leari: Så du har inte fått nog av oss än? Sa han och flinade lite mot henne.

Tjejerna tittade på henne.

Alla: Så det är sant!

Leari och Jepson: Vad är sant?

Johanna: Att hon svimmade och att ni tog in henne i eran buss?

Martin: Ja det är sant! Vi kunde ju inte precis låt henne ligga där!

Elina: Tack snälla ni!

Sylle: Det var väl inget!

Ola: Hon kunde väl inte ligga där på gruset heller?!

Sandra: Nej det är sant.

Dom stod där och pratade en stund tills Martin avbröt dom.

Martin: Ja vi måste nog låta dom andra fansen koma fram med, men det var trevligt att råkas.

Tjejerna sa hej då och fick var sin kram även Cornellia som redan hade fått det men fick det en gång till. Tjejerna kunde inte vara tysta på vägen hem dom ville bara höra Cornellias beskrivning hela tiden. Klockan var inte så mycket så dom funderade på att gå och äta något, men dom var alldeles för trött för något. Dom gick hem till Cornilla och pratade om hur det skulle bli att bo nere i Malmö. Allt dom skulle göra och att det skulle bli underbart alltihopa. Till slut somnade dom allihopa med kläderna på förutom Cornellia. Hon låg på sin rygg hon kunde inte somna. Hon tänkte bara på vad som hänt under dagen och hur lycklig hon faktiskt var för det.


It takes a fool to remain sane!

OKej en bra fredag jag är ändå lycklig idag! Känner mig mer hel idag. Har varit med min mamma hela dagen faktiskt kändes så skönt! Jag älskar henne otroligt mycket, även att jag inte berättar allt inom mig så vet jag att hon förstår! Jag har nog inte alltid tänkt på det sättet. Mormor var även med idag en stund på förmiddagen iaf! :D

Iaf hela dagen gick i stort sätt ut på Viserums marknad.
Dagen började med att jag fick upp runt halv 10 eller något xD jag var iaf trött som alltid :P x). Jag gjorde mig i ordning väntade på att mamma och mormor skulle koma. Dom kom vi åkte då till Viserum som tar ungefär 50 minuter till med bil. När vi kommer dit tycker vi det är lite konstigt för det var nästan inget folk och stånden där dom skulle stå och sälja va få. Då får vi reda på att marknaden började vid 4 egentligen xD hahah snacka om att vi skrattade åt det. Så vi gick bara runt snabbt. Åkte sedan till högsby och fikade mysigt! Sen körde vi hem mormor.

Efter det åkt vi hem till oss en stund. Sen ville jag åka till Viserums markanad så då åkte jag och mamma själva :D<3
Köpte två tröjor ett nittskärp xD och sen lite gott att äta! Mycket mysigt var väl där kanske i 2 timmar mamma och jag var väldigt mysigt! Sen åkte vi hem jo jag köpte en present till Marina med :D<3 ^^ Sen nu är jag hemma iaf

Saknat mig? (a)^^

RSS 2.0