Länge sen nu!

Okej jag vet inte när jag skrev senaste men jag vet att helgen varit underbar för många :*
I lördags pratade jag med Malin i telefon också <3 Underbart var det :D hon har ju en sån gullig dialekt verkligen :D haha,
Sen skräckfilm hela lördags kvällen. Sen i söndags alltså igår gick jag upp vid halv 6 ungefär, det var rätt jobbigt :S sen till stallet med anna och släppa ut hästarna och sen göra i ordning Shere khan för tävlingen! :') sen iväg och tävlingen gick fint och var skit trött när jag kom hem sov bara 5 timmar typ ifrån lördag till söndag :S! 

Och nu måndag allt känns fint lite smått jobbigt men det är normalt! Skolan var bra och så, pratade med marina älsk idag med men bara snabbt! Nu sitter jag här och pratar med Aino och lyssnar på musik! 

Hon och Emelie värkar ju haft en bra helg ;) <3 

Telefon prat ;D

Har nyss pratat med Angelica i typ en timme om inte mer mycket trevligt har ont o kinden och örat nu haha telefon ger tydligen kan telefoner ge Fysiska skador haha XD.

Men iaf det var trevligt och mysigt lär bli fler gånger, och vi måste ses<3 :D

Sen senare ikväll blir det Malin<3 ^^



Grattis Jens Andersson :D

Idag fyller Jensan år ;) 38 år idag och ska nu äntligen bli pappa också helt underbart måste jag säga hörde det ifrån en källa ;)<3 

Sen Aino är hos emelie hoppas dom har kul ;)
Sanna är I Gbg med jojja!

Och ja vart är alla andra? :O Hahah

Grattis Jens på födelsedagen och för barnet som snart kommer hoppas vi på :D<3


Måndag igår! Telefonprat (tisdag idag)

Okej igår var dagen allmänt jobbig men den blev bättre framåt eftermiddagen gick i skolan fick igenom nytt på OMV! Det är kul och jag trivs faktiskt!
En sak som är jobbigt är liksom att jag har 2 kompisar som jag går med ifrån min gamla klass sen grundskolan men eller ja den ena går BF och den andra går OP med mig. Dom hänger ihop mycket och sitter tillsammans det är liksom typ lite jobbigt för dom vill typ vara själva hela tiden men vad kan jag göra? Aja glad att dom inte kan läsa det här ändå, skönt att ha lösen till bloggen ibland.

Sen på kvällen vid typ kvart över 9 då fick jag något ryck och kände för att prata med någon i telefon, då skojade med aino xD och sa att jag skulle ringa henne haha det slutade med att vid halv 10 typ ringde jag och sen pratade vi i typ 40 minuter mycket trevligt :D det var redigt kul och jag kunde verkligen slappna av när jag pratade med aino ^^ det var inte alls svårt utan jag bara prata på och hon med :D<3 

Men iaf idag då sitter i skolan nu och gör inget alls har svenska och sen lunch om en timme precis :)! Så får väl se vad som händer ikväll telefon med sanna eller någon annan kanske :D<3 Jag är tusan besat nu jag tycker inte det är pinsamt att ringa längre.


Call me home, call me nowe, let us knowe it befor you die!

Lämna något bakom!

Ibland vet man helt enkelt inte vad man ska göra känner så just nu kan jag säga väldigt jobbigt. Fan vad patetiskt jag som trodde det skulle vara liksom enklare. Men jaja ibland får man fundera och jag har kommit fram till att det är inte många som läser ändå men jag är glad för dom som gör ;)<3

Insåg idag att jag inte skrivit på länge, eller ja 2 dagar sen kanske men ändå känns så länge. Tiden går så jävla fått snart är detta år över och jag har lärt känna så många nya som jag har lagt när mitt hjärta<3 Men ibland vet man även att tar man in något nytt kanske man måste lämna något gammalt det är bara så och det låter hemskt att säga.

Men jag vet inte alls vad jag ska säga eller tycka längre vi bryr oss inte om varandra längre, jag tror att en del människor är så jävla själviska och andra är alldeles för snälla. Jag vet inte redigt vad jag är ingen kan ju liksom vara normal utan jag tror nog att man ligger lite åt något av dessa håll. 

Men annars har vecka varit underbar måste jag säga med egna ord. Lite seg aino får sluta hålla mig uppe så länge om kvällarna xD det finns ju alltid något att prata om hahaha ja livet är jävligt underbart ibland och jävligt hemskt ibland!

Men just idag är livet en bra bitch! ;) haha

Frågan i livet!

Vad är egentligen rätt eller fel ja det vet inte ens jag eller gud själv. Antar att det är rätt när man känner att det är rätt. Är det rätt att ljuga någon i ansikten om det gäller viktiga saker, då menar jag liksom sånt man verkligen blir hatade för. Det låter hemskt att säga. 

Jag har tänkt på en sak, har ni någon känt att era föräldrar varit emot er? Och då menar jag verkligen emot er! Kan handla om kärlek, vänner eller ja mot eran framtid som ni vill planera upp. Jo jag vet hur det känns skit jobbigt >.<

Aja jag ska inte vara negativ, sitter just nu i skolan har engelska läser en bok i engelskan som heter " Looking for J.J" rätt bra än så länge faktiskt. Det är nog ingen som läser min blogg längre xD

Sista frågan:
Vilka kan läsa min blogg?    Svara!



Måndag - prata med emelie idag :D

Okej dagen har varit väldigt bra =) har gjort färdigt mina arbeten nu också allihopa känner mig faktiskt stolt, sen så pratade jag med emelie idag under omvårdnads lektionen hade ingen lärare :P det var mysigt att får höra hennes röst igen ^^ dialekten är så fin måste jag säga, man iaf pratat med syster och natta med, gick väl sådär men jag ska ju inte lägga mig i men vill vara stöd för dom både. 

Iaf när jag satt och pratade med dom ringer min telefon och då var det emelie xD lite chockad fråga inte varför men jag blev det. Hon ville prata med någon för det gick en läskig man bakom henne xD hahaha det var väldigt kul att hon ringde så pratat med henne 2 gånger idag och jag blev lyckad eftersom att hon ringde mig just xD hahaha :*

Men just nu sitter jag och lyssnar på kent, och funderar på livet, jag är lycklig trots allt faktiskt jag har det underbart ;* jag har dom finast människorna runt mig och jag har en underbar klass! <3

Iaf hur mår ni? 

When you wake up I still be there!

Take my heart back, leave yout picturs on the floor, take back your memories, I cant take it anymore!

Okej sen förgående inlägg så har det varit värre men inte skrivit på ett tag ju så ja jag har inte skrivit något här då. Men iaf har haft magont i en hel vecka på grund av oro och rädsla. Men igår bröt jag ihop tack och lov mår jag fint idag, ska ändra på mig inte som personlighet men bli mer positiv i livet ser mer ljusa tider tror nästan alla kan behöva det. 

Jag mår fint och jag har haft en så himla sjukt kul dag i skolan idag. Sen har jag kommit närmare några fler personer :') Lycka det är, men också glidit ifrån...en del!

Men iaf jag vet inte redigt vad jag ska skriva men sjukt vad jag saknar ark alltså. Det är inte förstående, kan man sakna något såhär mycket :S nja inte jag tror jag inte xD fast klart jag är nog inte ensam om att sakna dom :P

Men iaf kärlek på er alla som kan läsa min blogg, kan dock inte vara så intressant xD


irriterad!

Okej igår var allting bra tills ja jag fick typ utskällning eller man kan inte kalla det utskällning kanske svartsjuka, fy vad det är jobbigt zara hade nog rätt i det hon sa det funkar typ inte med that number of persons....men kanske då om man har varit den sen typ skit lång tid tillbaka. Men jag fick liksom skit för inget som jag har gjort. Det stämmer inte ens. Jag blir så arg för vad man än gör blir det alltid någon som blir missnöjd. Klart jag var orolig för henne klart jag var, jag menar jag hade pratat med henne dagen innan. Jag kan inte rå för att vi inte pratar lika mycket längre jag försöker ändå ta igång ett samtalsämne men känns som du viker undan hela tiden. Men det här betyder inte att jag inte bryr mig om dig lika mycket. Sen att bara skit i att prata om det är dålig stil, jag orkar inte ens bry mig om det för alltid jag som typ för börja med ett förlåt och nej den här gången går det inte för jag har inte gjort något fel alls!!!!!!

Bra att man har andra med, Tack så mycket! <3

Men aja har inte varit i skolan idag heller, sjuk än och är inte så pigg för tillfället borde plugga och äta har ätit en gång idag ><. Men jag är ju inte död så va fan.

Undviker du mig? "/

Sound the bugle

Sound the bugle now - Play it just for me. 
As the seasons change - Remember how I used to be. 
Now I can't go on - I can't even start. 
I've got nothing left - just an empty heart.  
I'm a soldier - wounded so I must give up the fight. 
There's nothing more for me - lead me away... Or leave me lying here.  

Sound the bugle now - Tell them I don't care. 
There's not a road I know - That leads to anywhere. 
Without a light, I fear that I will - Stumble in the dark. 
Lay right down - Decide not to go on.  
Then from on high - Somewhere in the distance. 
There's a voice that calls - Remember who you are. 
If you lose yourself - your courage soon will follow.  
So be strong tonight - Remember who you are. 
You're a soldier now - fighting in a battle.
 To be free once more - That's worth fighting for.
Jag älskar den låten, den är så mycket ja liksom!

Ångest betyder Trånghet.

Sitter och jobbar med ett arbete till OMV mycket intressant. Ångest betyder tydligen trånghet och det stämmer ju i för sig för det kan bli svårt att andas ibland och hjärtat slår snabbare. Folk fattar nog inte varför jag läser om det men för att jag vill kunna hjälpa dom som jag har nära mig och lider ofta av ångest. Ångest finns ju såklart hos alla mer eller mindre. En del personer har det tyvärr intensivt som då är med skrämmande och obehagliga upplevelser jo tack det där visst jag i för sig om. 

Aja, hoppas iaf inte du gjorde det<3 Jag gör det om du gör det fatta det! Jag älskar dig gumman<3

oh stop your crying it'll be alright just take my hand, 
hold it tight i will protect you from all around you i will be here, 
don't you cry for one so small you seem so strong 
my arms will hold you keep you safe and warm
 this bond between us can't be broken i will be here dont you cry


Hahaha smart idé

Iaf idag pratade jag med amortheark på bdb och vi kom fram till att vi ska dra ihop ett litet gäng med några och sticka utomlands och se the ark där dom inte är så stora liksom och så åka tillsammans och umgås :D shit vad kul det skulle vara sen pratade vi om nästa sommar och om en ny platta och att vi måste ses på några konserter iaf :D haha väldigt kul iaf. Vi tog som exempel att grekland skulle vara bra att åka till om man ska se the ark :D<3

helt underbart enligt min mening xD

Ljusa tider kommer också i livet!

Sitter i skolan just nu, allmänt sjuk då mår inte jätte bra funderar på att åka hem vid kvart över 1 kanske vet inte än. Jag har iaf fått en ipren av sötis Minna nu så kanske att jag snart blir piggare. Ska ha svenska vid 12.55 till 13.55. Måste bara säga det att jag är rät lycklig ändå orolig kan man vara men fan vad lycklig jag faktiskt är. Allt med tiden blir jag starkare tack vare er<3 Med tiden lär vi oss hur man ska hantera vissa bitar i livet. 

Men iaf jag har valt att jobba med ångest på omvårdnads lektionerna nu. Tycker det är ett intressant ämne. Hoppas jag kommer lyckas bra, jag vill iaf ha VG om inte minst ett MVG. Men jag ska göra mitt bästa ska jobba med det lite hemma sen.

Vill ni veta en sak till jag har blivit fast vid tankarna om kvällarna, i går innan jag somnade låg jag och tänkte på allt som är bra och jobbigt, skrev upp det till en liten låt text i huvudet försöker f ihop dom men jag glömmer alltid bort vad jag tänker. Men iaf igår när jag liksom skrev upp en början i huvudet på en låt som då handlar lite mer om jobbiga känslor, jag tänkte inte på det men helt plötsligt så känner jag en tår längs sidan av kinden. Det gjorde så att jag själv började gråta, jag är lycklig över det för då vet jag verkligen hur mycket det betyder för mig och vad dom betyder<3

men iaf hur är det med er?



Inga ord

Jag sitter här och lyssnar på Tennessee en låt ifrån en film som jag älskar men ändå hatar. Jag sitter här tårarna rinner ner för mina kinder faktiskt det gör så jävla ont att veta hur det ligger till. Jag vill så gärna hjälpa er! Men hur ska jag gör det? Jag vet allt vad som kan hända. Jag älskar er. Jag vet inte hur många gånger jag har sagt det. Jag vet inte hur många gånger ni får stå ut och lyssna på varje ord som jag säger till er. När jag läser allt vad ni skriver tittar jag på mig själv i spegeln håller upp min arm och tittar på det som en gång var. Jag orkar bara inte jag sätter mig ner på golvet och gråter. Jag har aldrig i hela mitt liv känt såhär! Jag är så jävla rädd för vad som kan hända. Allt vi pratat om finns det ens kvar där i era tankar eller är allt hopp borta. Jag har inga ord kvar i munnen längre. Jag är så jävla orolig. Jag mår bra men jag är orolig för er och därför gråter jag. Igår kunde jag inte sova alls. Jag grät, grät med tankar på huvudet om vad som kunde hända vad som kan hända. Jag önskar att jag bara kunde ta bort det.

 

Låt era börja om från början och se vilka fantastiska människor ni är<3 

Jag har ont i magen, så jävla ont kan inte ens äta. 

Varför är det såhär varför just dom som jag bryr mig om mig så jävla mycket. jag vill få upp dom ifrån det jag vill verkligen det. All min framtid vill jag dela med dom. Hela livet vill jag kunna se dom när dom skrattar när man sitter där och spelar och se hur jävla lyckliga dom kan bli genom att stå inför folk och meddela en känsla som bara dom kan. Jag vet inte vad jag ska säga. Att få stå bredvid dom i framtiden med ljuset på en. Det är då jag ska tänka det är dom som tagit sig hit, genom svårt och ont har dom fått med sig det dom velat och jag har fått vara delaktig i det! Fick höra hur orden simmar igenom mig. Att se dom le är det vackraste jag sett i hela mitt liv, att se dom tillsammans är som att se en ängel med vingar som lyser det starkaste den bara kan. När vi väl kommer dit då vi kan sitta och plinga på instrumenten och skratta åt vad vi gjort för att ta oss dit. 

 

Jag vill bara hålla er händer så hårt att jag aldrig kan släppa taget. Tårarna rinner fortfarande ner för min kinder. Dom svider mot huden, det gör så jävla ont att veta hur ni har det. det gör så jävla ont att livet är så jävla hårt mot er. Jag borde kanske skriva allt till en låt som handlar om min lycka till er och hur mycket ni verkligen få upp mig! Den där känslan har jag just nu då jag bara skulle kunna skriva ner allt jag känner men det är inte så enkelt. Jag vill inte se er gå bort jag vill inte ha ett samtal där dom säger att ni inte finns längre. Jag vill med er ha den där drömmen om framtiden som vi alltid har pratat om som vi alla har velat ha och vi ska lyckas. Jag tänker vara så jävla stark att jag ska försöka bära med er dit<3

 

Jag älskar er!<3 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BTW:

TBA, alltid i hjärtat mitt<3


Fan, jag ber dig hjälp henne ut ifrån det<3

Jag vet inte vad jag ska säga! Jag vill ha bort allt det därifrån dig du är inte värd att ha det alls du är så jävla mycket bättre än att få gå och lida av det. Du vet inte hur mycket du betyder för mig tror jag inte. Men fan vad jag gillar dig, jag kan inte beskriva hur mycket med ord. När jag läser det du skriver mår jag så jävla illa av det, men de är ju din verklighet det är ju det och jag önskar att imorgon när du nu vaknar igen att det är borta ifrån dig! Jag är inte din bästa vän jag är inte det jag vet det. Vi har inte känt varandra mer än kanske ett halv år men fan vad du betyder så jävla mycket mer än vad en del gör!

Du var där och du fick mig att känna mig så jävla omtyckt du fick mig att känna mig så hel att ha dig vid min sida när det var den dagen dom dagarna. Jag saknar dig och jag hatar att veta hur det ser ut. Jag vill inte glida ifrån dig men det känns som om vi gör det verkligen, fast jag bara inbillar mig antar jag! Eller så har du en fruktansvärt jobbig tid nu att du hellre pratar med dom personerna du känt längst och känner dig trygg med. Jag önskar att du fick det du ville ha och du kan få det av mig! Men hur? jag vill så gärna hjälpa dig jag vill verkligen<3 Du betyder så sjukt mycket när jag läste vad du skrivit började jag gråta......jag vet inte men jag vill inte förlora dig jag vill inte det<3

Jag älskar dig :* <3

Osynlig?!

Jag hatar det den där nedstämda känslan av ensamhet, rädsla och just veta att ingen kanske kommer finnas där den dagen då det kommer. Ibland vill jag bara finnas till och vissa att jag verkligen kan men det går inte alltid. Just nu mår jag bara skit i en lerhög. Jag vill bara tänka tillbaka på det som var! Jag saknar de varje kväll varje minut. Jag älskar det och jag saknar det. Jag vill helst inte tänka eller göra något bara få vila i fred. Somna in och hoppas på att få se dig igen imorgon bitti. Jag vill aldrig vakna mer och se det mörker som hela tiden ligger som en skugga både över mig och mina kompisar. Jag saknar dig, jag kunde säga allt till dig precis allt. Men du finns inte längre i mitt liv. Livet är orätt visst jag saknar dig så ohört mycket. Jag älskade dig och gör fortfarande jag kan inte släppa dig.<3 

Snälla vrid tillbaka tiden då saker och ting var underbart<3<3<3

Saknad är stor efter just dig<3

Jag saknar dig jag gör verkligen det. Fattar inte att du bor så jävla långt bort >.< Fan jag vill flytta nu nu nu. Hatar att bo här jag vill flytta till Malmö! 

Aja sitter i skolan nu och har datorkunskap har just installerat Micrsoft 2008 så vi kan vara inne på nättet samtidigt som vi är på micrsoft :D gutt ju hahaha och massa andra grejer :D love till min dator älskar den fan skit mycket! ^^

Aja inget å säga inget alls.
Iaf måste springa idag med :O måste ! 

Telefon någon?

Jag han fan inget å göra segt sitter i skolan just nu börjar vid 12 >.< surt för mig liksom jag är ju i skolan vid 08.15 varje dag och det går ingen mer buss sen heller. Jag dör av väntan. Ska förhoppnings viss får höra Emelie röst igen fråga mig inte varför men jag gillar hur hon pratar ;) och hon ska få prata med mig så länge hon vill eller ja tills jag börjar idag xD. 

Bajs vad jag saknar alla. Fan vad jag längtar tills vi ska till Stockholm och malmö och ja allt jag vill verkligen åka nu bara skita i allt hemma. Jag bor på världens sämsta ställe. 

Har bara 3 lektioner idag med. Jo jag måste få prata med någon mer i telefon snart det är rätt kul ändå när man väl kommer igång någon som är sugen på att prata någon dag? Aino? Malin? xD hahaha ja

Hm, ja jag ska väl se vad jag kan hitta på sen!
Kisses from me :D 

Tack, du räddade min dag :D

Tack Aino för att du ringde igår det var underbart att få höra For other eyes fick tårar i ögonen av lyckas :D! Helt sjukt underbart och är så himla glad för att ni fick träffa honom innan med :D! Hoppas ni hade det kul alla 4 då menar jag Du, emelie, sassa och jojja. Själv satt jag ju och väntade på att du skulle ringa helt underbart :D

Jah okej sitter i skolan just nu och lyssnar på The ark helt underbart :D jag hoppas på att snart få se dom igen alltså. Sen hoppas också snart att Aino och Emelie snart kan träffas med.

Malin- Jag vill träffa dig snart<3
Aja ha det fint puss och ännu en gång tack Aino ni får berätta hur det var sen :D<3<3<3


Skolan just nu har rast!

Okej jag sitter i skolan med minna och adela vi har rast och börjar inte förens vid 13.00 segt tur att man har datorn iaf! Själv tog man ju lite ego bilder förut hahaha aja!

Ikväll ska Aino Emelie och Sassa se på Ola samma som i växjö lite ledsen för att jag inte kunde åka men man kan inte göra allt och aino ska ringa mig så jag får höra ^^ tack söt!

Jag tror nog inte att det är någon som läser min blogg längre? O.o eller?
Okej jag har lösen men dom som frågar får det ju eller? 

Aja ha det bra! Min webbcamera är grymt bra tagen med denna bild xD


RSS 2.0