En lyckad dag =)

Har haft en bra dag idag faktiskt om jag ska vara ärlig =)
Jag har varit på omvårdnads programet idag....var redigt kul fick testa att ta massa prover och det var kul! Sen har simon haft kompisar hemma ikväll så det har ju gått vilt till eller ja dom var högljuda c(=.
Sen så nu gör jag inget xD

Dagens låt Uriel- The Ark

You realize that I need comfort
Words that are spells, laughter that's transport
From day to day, when words are spoken
When she laughs silence is broken

Tack för mig =)

image114

Ett skit i mina ögon!

Aldrig har jag varit så arg och ledsen och aldrig har jag varit så stolt som jag är nu!

Jag vågade ta mina egna steg till att strunt i allt som är jobbigt vist man gråter för tårar tar aldrig slut. Men all denna jävla svartsjuk får mig att känna...ångest och skit!

Jag tänker bara göra det jag kännerför just nu sen får n tycka vad ni vill! Mina beslut är inte era......
Jag kommer inte lägg ner så mycket mer tid på vissa.......

Förlåt men så är det...hur viktig ni än säger att jag är så är jag inte det igentligen kommer alltid i andra hand!

Dom vännerna som verkligen bryr sig är dom som alltid finns till<3

Love-Hate are the words!

Helt plötsligt känns allt fel och allt går inte som jag har tänkt mig! Min drömmar vill heler styra över mig än mitt verkliga liv. Jag sitter här och är jätte deppig utan anledning.
Just nu vill jag bara försvinna och aldrig mer se på livet. Finns det något som jag klarar av! Det känns inte så iaf även om man gör allt så går det inte även om man tror att det ska gå lättare...men ändå så är man ändå helt ensam inuti. Jag önskar att jag bara skulle klara av att vissa hela mig och min sida av den jag är men ibland så går det för fel och jag förstör allt som är omkring mig!
Jag vill inte behöva känna så här det gör mig ledsen och jag tappar allt som jag någonsin haft kärt. Varför måste det var så svårt att ens lyfta blicken ifrån något som känns som en evighet i livet!

Om livet bara skulle kunna lyfta upp mig lite skulle det gå bättre då! Vad gör jag för fel för att det ska bli fel!
Varför måst det bli så..har jag gjort dig något eftersom att jag inte är viktig för dig på samma sätt?
Jag vet att jag är viktig för dig men allt känns bara så fel..ja min syster börjar bli orolig när jag berättar saker för henne...ibland tror jag nästan att alla skulle behöva gå till en sykolog eller vad det heter!
Jag vill inte förstöra något men jag gillar henne lika mycket som dig och jag tänker inte låta någon bli utanför för det!

Den 14 Januari har jag lyssnat på The Ark i ett halv år!<3
"Jag kommer vara stark även om allt kommer gå fel"
För det är någon som vakar över mig<3

image113

Dagens dag!

Har inte hänt så mycket idag har haft prov >.< gick bra iaf hoppas jag!
Sen har jag nu också gått och blivit sjuk inget vidare...helre i skolan än att vara sjuk! Får väl se hur världen kommer att bli! Har fått en ny so lärare igen nu har vi haft typ 4 st på 3 år eller något hoppas vi får ha den vi fått nu iaf tills terminen tar slut.
Saknar sanna och marina just nu känns lite tomt utan er flickor!
Dagens låt med Rihanna- Hate that I Love You..helt okej
image112 The Ark<3

Varit hos Marina!

Ja jag har varit hos marina det var kul synd att sanna inte kunde komma bara =( vi får fiksa så att det blir något nästa lov igen..vi måste ju tråffas! Iaf vi kollade på mycket film fast det gör vi ju jämt så ja xD hahaha.
Vi såg Arna på bio helt okej faktiskt...jag tyckte inte redigt om slutet men vad mer kan man begära x) saknar dig redan gumman känns som om det var evigheter sen vi sågs ju "/ men det kommer snart en ny gång men då får du allt ta dig ner mot mig istället för nu har jag inte råd att åka iväg mer måste spara lite pengar med xD.

Vet inte redigt vad jag ska skriva jo att jag har blivit sjuk och ont i halsen och har feber tyvärr =( hoppas det går över snart!
Ha det bäst =)

utvärdering!

Okej det här tipset snår jag från sanna nu då ta inte illa upp tjejen xD
Våren 2007:
Ja då ska vi se början av detta året kommer jag knappt ihåg jo vänta jag gick ut 8 faktiskt xD hahaha nä men ...det ända jag vet ifrån ivåras var att jag hade bättre betyg då än vad jag har nu typ och det gör mig ganska arg! Jag hade ju också min häst då Kamilly som en del redan kommer ihåg...och då red jag mycket då visste jag nog inte redigt vart världen igentligen skulle stå men ja den rullade ju framåt iaf xD

Sommaren 2007:
Jag vörjade jobba på hotel Corallen ett av det viktigaste delen i mitt liv fast det kommer jag till sen..Jag red och jag jobbade faktiskt väldigt mycket känat typ 1600kr i år bara jippi säger vi då fast dom tog slut fårt xD Jag jobbade mycket och jag jobbade även länge om dagarna! Fast inget gick ju upp emot nät man hade något att titta på xD ja det är sant jag blev yttligt kär i en kille på jobbet x) jätte söt tyckte jag han var iaf. Jag åkte hem och red min häst så såg mitt liv ut ungefär...Det roliga var att jag inte tyckte det var så jätte kul mot slutet för min polle var ju bara dålig hela tiden "/. Aja tillbaka till jobbet och det nu då....jag ska bara säga det att jag vågade ju aldriga prata med honom... xD
En vacker och ganska lugn dag på jobbet kommer min chef fram till mig med ett bar biljetter i handen. Han säger att jag får dom och så ska du ge dena ena till din syster! Han sa också det kan väl vara roligt då kan du gå där och kolla efter några söta pojkar också..men visst tänkte jag xD hahaha.
image108Hotelet!
Rätt så okej va? x)

Jag började inse att det var biljeter till Oskarshamns festivalen och att The Ark skulle spela! Jag tänkte först inte gå men sen sa min mamma att hela min familj skulle gå så jag gick väl med då!
Väldigt tur att jag gjorde det. När vi kom dit så såg vi en liten stund på Elin Sigvardsson som spelade...sedan var det ett lokal band inget vidare att lyssna på direkt!
Sen började En man kom upp på scenen och började säga så här: Vi vet ju alla att det är ett band här idag som har varit med i Melodifestivalen i år och dom även vann den med en överlägsen siffra på allt röstande! Dom kommer ifrån en liten ort som kallas för Rottne som ligger utan för Växsjö! Här har ni dom The Ark!
I början stog jag där och lyssnade till olas röst och texterna. Jag blev fast i något som jag kände liksom var något fritt. Jag kände mig så fri jag kände mig så lycklig! Jag kunde liksom se in i Olas underbara ögon och dom var så lugn och hade något som glittrade väldigt mycket där inne!
Jag insåg att det har var ett band för mig och jag tog mig och började lyssna på dom...jag kunde slita tanken ifrån olas blick!
image109 The Ark<3 image110 Du får min ögon att glittra!

Lite mer in emot hösten och hösten:
Jah sen började då skolan igen "/  "suck". 9 visst vi blev älst på skolan men vadå da liksom är det viktigt! ee nä. Det var roligt att träffa lla kompisar igen men det var den värsta terminen jag någonsin varit med om. Jag trodde att jag skulle dö ett tag! Jag lärde även känna några nya människor Marina och Sanna. Ni står mig mycket nära flickor! <3
Det kändes aldrig som om terminen skulle ta slut jag blev glad när det väl blev höstlov...jag fyllde år och fick min underbara bas =) sen jag träffade marina allt blev solklart att jag tyckte väldigt mycket om henne ^^.
Jag lärde känna sanna allt eftersom och jag tycker nog ändå att vi kommer rätt bra överens och värkar förstå varandra bra! Min häst åkte också hem...så jag började rida lite lätt på några kompisars hästar. Men sen var det musiken som fick liv i mig igen jag började skriva lite själv och ville lära mig mycket på samma gång xD
Även denna höst har sitt slut!
 basen!

Vintern:
Ja helt okej faktiskt kan väl inte redigt säga så jätte mycket hade en väldigt rolig juldans i skolan och så lucia gick bra med :). Sen kom då jullovet och jag gjorde inte mycket vi hade ju då julafton och nyår sen åkte jag till marina sanna skulle också varit där men hon kunde inte tyvärr! Smön kommer efter nyår kunde det ändå inte komma innan det tyckte jag! Vet inte så mycket om vintern just nu då bara att det var mycket i skolan mot slutet men allt löser sig så länge man är positiv! =)

NU får vi bara hoppas att 2008 blir ett lyckat år !

Nyårsafton xD

Var faktiskt väldigt trevligt om man gemför med föra årets gång ja i år var jag faktiskt inte ens sur xD lyckat va! hahah
Vi varhemma hos Chatarine och firade nyår vi fick 3 rätters meny väldigt gott! Sen så lekte vi massa lekar och körde långt in på natten ända fram till kl 12 sen var vi ute och smällde lite rakter sen var det in igen och titta på lite tv iáf jag xD.
Nä men vi körde en lek som jag och anso kunde som heter sykopaten väldigt rolig om man inte kan den kan man säga :P haha ja vi skrattade åt chatrine och torsten..så jag började gråtta :P
Mycket roligt var det faktiskt ändå och jag väntar bara på att 2008 ska bli bra men då måste man ju försöka göra det bra själv också!
Ha det väldigt bra nu!
image106

Julafton

Okej jag vet lite sent men måste ändå skriva om det liksom! Julafton var helt okej...först så var vi hemma till klockan 1 kanske eller något sånt..sen åkte vill till mormor och Thomas och åt julmat och kollade på kalle Anka som alltid. Sen så klart fanns det godis inblandat i det hela xD
Sen så åkte vi hem till det stora rosa hus jag har och så gossade jag med söta kissemiss sen kom det lite folk till hos som...mormor, thomas, magggan och chatarine...sen familjen såklart!

Sen var det dags att öppna presenter....fick mycket liksom duschgrejer och sånt..en palestinasjal xD smink och parfym.! Ja sa en fick jag också en plattong av mamma och pappa och pengar ! Sen har jag ju fått mina vantar av sanna helt underbara fick ju odm för länge sen men ändå!

Sen var det väl inte så mycket mer det gamla vanliga jag fattar ändå inte längre varför man ska julafton bara för att jesus föddes då......xD hm ja men ändå !

image105

RSS 2.0