I´m young and crazy but it´s just perfect

Idag har skolan varit ganska lugn hade NP muntligt i svenska gick skit bra bättre än vad jag trodde sofie och jag passar ganska bra ihop ^^.
Sen har jag pluggat det mesta idag jag är så trött på skolan det är sån press hela tiden jag menar vi hade ett prov redan igår och nu ska vi ha ett imorgon och redovisning och redovisning på måndag med >.< ska dom ta död på hos eller!
Aja lämna skolan frågan är hur jag mår egentligen är jag på bra humör eller inte! Det känns som jag får ångest hela tiden jag klarar inte av det jag vill klara av >.< men livet ska väl inte vara som ett rinnande vatten!

_____________________________________________________________________________________________

Jag har typ fått ett stop i musiken Motoboy är grym!
Jag lyssnar på honom just nu hela tiden typ han har en sån fin röst^^
Skulle kunna tänka mig och se honom live, ganska roligt att jag jag och min bror tycker om typ samma musik ^^

Fick en underbar låt av min bror idag som hans kompis sjungit. Det är en låt med Peter Jöback men det låter bättre näe hans kompis sjunger den. Jag tror låten hete "Gör det nu" den är grymt fin^^

Iaf ha det bäst!
Kramar Therese
image128

The ark spelar bara på 2 ställen!

Allt snurrar och spänner i magen
vad är det nu som händer?




Suck The ark ska bara ha 2 spelningar i år!
En i Sundsvall här i Svergie och en i Åbo i Finland!
Jag hade ju hoppats på att dom skulle ha några fler iaf "/ jag hade ju så gärna velat se dom typ 3 gånger eller något har ju bara sett dom en gång. Men får hoppas på det bästa ska iaf se dom i Sundsvall det ska jag. Förhoppnings viss så ska jag väl kanske se dom i Finland med om jag kan åka med Sanna och hennes mamma om jag nu får det för dom och om dom ska och åka. Eller om jag ens kommer ha pengar till att åka "/ pengar varför ska allt handla om pengar jämt!

Dom spelar iaf den 4 Juli och 5 Juli tror jag det vra!
_________________________________________________________________________________________________

Iaf igår då Måndagen den 25 Februari 2008!

Jag var i skolan på dagen segt som vanligt hade jätte ont i magen på morgonen så jag vaknade typ vid halv 6 eller något, jobbigt om något "/. Sen så var det väl en allmän tråkig dag som vanligt hade hemkunskap ....tråkigt!
Sen fick jag då också veta att The Ark bara skulla ha 2 spelningar detta året av Sanna. Det gjorde kanske det inte så mycket bättre men får gå iaf!

Senare på kvällen var jag i stallet red Markoolio och hade dressyr tror faktiskt jag kommer trivas med honom eller jag gör redan det vill säga. Ska hoppträna honom på Lördag =).

Ha det bäst med er!
Kramar Therese :=)

image127

För här kommer alla känslor på en och samma gång!

Hur mitt lov har varit vad ska man säga jag har inte gjort något alls. Jag skulle ha åkt til stockholm men det blev inte av för Chatrines dotter Magdalena hade hög feber och var väldigt sjuk. Synd för mig men jag kände att jag inte vill bli sjuk så jag stannade hemma. Har tagit det väldigt lugnt på lovet väldigt skönt i försig för skolan är skit jobbig för tillfället "/ och jag tror det finns många som kan hålla med mig. För mitt humör har inte varit det bästa..men ska försöka bättra mig!

Jag längtar nu är det typ bara 4 veckor kvar tills vi åker till Spanien jag längtar =) jag ska sova hos min syster under tiden vi är där :P. Och på tal om det jag saknar henne så mycket ibland i fredags kväll grät jag ifrån halv 9 till 11 på kvällen var ganska röd i både ansiktet och i ögonen jag hatar att bli det >.<

Men det är ju inte allt ska ju åka till Lund nu med jag får ju det nu så vad väntar jag på xD haha jag längtar grymt mycket efter att få träffa dig Sanna =). Det ska bli redigt kul det här det är ju i försig samma vecka som jag ska åka till spanien så jag kommer få ett bra påsklov :P.

JO en till sak jag har börjat rida på bätteropp igen också har gått och blivit kär i söta Markoolio den underbara häst alltså ska hoppträna honom nästa helg på lördagen :P. Jo för er som vill veta kommer jag inte vara hemma på måndags kvällerna!
   __________________________________________________________________________________________

Hur har erat lov varit då?

Run, don´t stop..I´m on my way home

Att jag saknar dig betyder mer än vad du tror syster<3

Du kan inte äga mig
Du kan inte slå mig
Du kan inte köra bort mig.
Jag är ingen växt.
Jag lever ett liv som du aldrig kommer fötså för vad du än gör. Du kan aldrig ta mig ifrån mitt hem även om du nästan lyckades du vet du kan inte ta mig jag är fri. Varför gick allt vad hände varför håller du kvar mig. Jag är inte där jag borde vara. Jag borde vara där jag var men vart är jag nu :O
Gå aldrig dit du tvekar..gå bara dit dina tankar tar dig till. Att leva livet för någon annan går inte tyvärr.
En person kan inte göra allt men med andra kan man göra nästan allt!

Jag har ett liv och många misstag har jag gjort men har jag någonsin varit så dum som trodde på allt detta? Är jag glad nog för att leva mitt liv tillsammans med dig. Jag kommer hitta hem utan att behöva på ditt gnälande och inte längre tänker jag ta mer död och om jag gör det ska jag göra det med stolthet på grund av att jag kan vara stark om jag bara vill. Jag har också krafter att köra med. Jag är ingen mata att trampa på. Jag är mer som en sten fast me en mängd känslor.

Tjejor i klassen!<3

Make me smile
Make me live
Make me love
But never make me to a killer in your eyes.
But you will never make me cry again.

Sorry.......

 You are one of howe make me smile =)

onödigt inlägg..

Den tiden jag hade med mina hästar <3
Hästarna<3
image120 armani<3
image121 Emke´s Bonfire ohc ja<3
image122 Marl Copper och ja :P
image123 Kamilly och ja<3
image124 Locheranza<3 (loche)
image125 Lina nu då<3

Saknad, Ångest och hårt!

Ibland vet man inte ens vart man ska stå. Har lärt mig stå med benen rakt ocg framåt men va fan det är lika svårt som om att stå med benen på två ställen. Jag saknar och sån ångest att det gör gör ont. Jag vet inte vad jag vill längre. Jag älskar mitt liv och det jag har omkring mig men det är något som saknas. Ända sen 5 år har jag haft det med mig och nu har jag kastat bort det som om jag aldrig skulle vilja höra det igen.

Jag saknar det så det gör ont i mig! Jag vill ha tillbaka den häst jag tänkte köpa en gång i tiden. Jag var lycklig då och jag saknar dig. Vad har hänt med dig vart är du? Jag önskar att det som hände dig aldrig hänt. Varför kom tillbaka till mig<3 Locheranza<3
             image118 kom tillbaka<3

image119 Älskar<3

Att stå med benen i två världar!

Jag vet länge sen jag bloggade men jag har inte liksom inte haft tid och inte ork för den delen heller.
Jag har gått fram och tillbaka nu allt har känt som om det gått upp och ner hela tiden! Ibland står jag i verkligheten och ibland i drömmar.
Mycket ångest och svek har stått på spel men det känns ändå som om livet ändå går upp och inte ner.

Mycket jag velat men ej kunnat och mycket tid har gått åt till inget hela tiden. jag vill glömma och förlora och inse att jag ändå kanske hade fel.

Men vem vet vad livet vill ge?
image116

RSS 2.0