With you<3

Sitter här nu en lugn söndag kväll och har inte bloggat på ett tag :) Men jag tror ni överlever ni som läser iaf för så viktigt är jag ju inte ändå. Jag försöker få in ekologi provet vi ska ha på fredag och det går bra än så länge!

Jag kan berätta för er om dom senaste dagarna. I torsdags kväll var mina flickor här mina fina underbara vänner; Amanda, Josefine, Adela och Minna. Vi hade mycket trevligt med mycket mat hoppas inte dom kom hem hungriga dagen efter iaf ;P haha och ja massa gott sen idol som var asbra från min sida iaf. Sen hade vi make-up stund eller ja amanda sminkade alla och gjorde i ordning oss ;) tack min darlingen ^^ Sen blev det skräckfilm och fy fan det var nog en av dom bättre filmerna jag sett måste jag ändå säga. Grymt bra film kan inte klaga på den. The haunting in conneticut eller vad den hete helt grymt bra :). Dom sov här också och mycket skratt blev det började gråta så mycket jag skrattade vi skrämde minna lite också. Akta dig för gubben i hörnet hahaha xD bäst på hela kvällen.

Sen på fredagen så åkte alla hem adela stannade till 2 typ :) mycket trevligt såg på film i stort sätt bara men ändå :) Sen slappade jag bara hela dagen efter det ;P.

Sen igår så följde jag med mamma på morgonen plotiskt grej :) i Oskarshamn men åkte hem efter typ 1 timme för det var så grymt tråkigt trodde det skulle vara lite annorlunda men ja så kan det gå. Sen var jag med Evelina och ja vi gjorde väl inte sådär jätte mycket vi åkte väldigt mycket bil och pratade men trevligt var det!

Och idag har också varit en slapp dag måste jag säga fixat lite med datorn och så men inget mer utan nu ska jag plugga och sen ikväll blir det nog en film innan jag somnar ;P haha

pusss på er hoppas ni haft en bra helg :)



Bara älskar bilden på M.J <3

Remeber the time

Sitter i skolan nu och börjar inte förens vid 10.15 surt nog så har tråkigt! Vet ni ikväll ska jag ha tjejkväll hemma hos mig :D ska bli kul med idol och film ^^ och skitsnack viktig information :)

Iaf jag längtar verkligen tills This is it kommer ut på bio jag ska fan bara se den så är det och jag längtar och jag känner att jag inte har något att skriva om just nu för jag kommer inte på vad jag ska skriva om...!

Och ja vad ska man säga ska skriva mer senare för jag orkar inte just nu har inget att skriva om idag inga tankar eller något.

Jo jag önskar att det var bra!


Unbreakable

Jag har haft en krånlig dag. Ja jag ska klaga igen suck på mig själv jag börjar förstå att folk tröttnar på mig. Vet ni jag passar inte in i samhället idag har allt kännts så fel så det bara kokar över ytan och ja vad ska man säga?!?.
Jag är trött på allt runt omkring mig även personer finns få personer jag inte är irriterad på och tack och lov för det. Dom är ju min livskraft förtillfället känns det som. Jag älskar dom otroligt mycket. Jag ska säga er en sak jag vill inte bli kär längre det är sant jag är trött på det för min egna del. Jag vet att jag måste gå vidare nu jag menar det är iaf 4 års tid nu jag måste vara knäpp. Och för personernas del så måste det vara ännu värre.

Jag vet inte hur jag ska få ihop mitt liv just nu det känns som jag glömt något och har jag kanske det? Jag vet inte jag sitter och lyssnar på lugnar musik ibland är det skönt för det får mig på tankar fast det var ju det som inte var bra "/.

Jag ska ge dig en chans att förändra på det. Jag saknar vissa stunder med dig! PÅ något sätt så vill jag släppa in dig men på ett sätt inte. Men man kan varandra till en viss gräns.

Jag vill ha dig i mitt liv mer än du kan tro, men den drömmen är förbi men du kan inte förstöra mig på något sätt ändå! För jag har min stolt helt kvar. Mitt liv ska gå vidare. Jag har mina mål och i mina drömmar var du inräknad men inte nu du är ur den. America det är mitt mål ;D!



Smile do your heart is sinking<3

// Therese

Be my proud man

Vet ni en sak att ja jag funderar för mycket och jag vet inte alls hur det här inlägget kommer bli ;o så ni får ursäkta röran på bloggen just nu! Jag har kommit fram att min jämnlika inte finns i närheten av mig. Jag vet inte längre om jag tror på tvillingsjäl det känns så överdrivet på något sätt jag är jag ändå. Och vem skulle kunna bli mer jag än vad jag är? Aja jag måste sluta fudnerar på allt jag har i huvudet övet till en annan sak mitt blodtryck bara ligget för högt -.- inte det bästa ska till skolsyster imorgon igen och kolla.

Sen en annan sak vissa människor skulle man bara kunna spy på rent ut sagt även att dom kanske någonstans betyder väldigt mycket så hatar jag när folk ljuger mig i ansiktet. Tänker inte gå in på något dupt samtal med mig själv här nu. Har inte pluggat alls idag på tal om något helt annat jag har inte pluggat något ikväll vet ni varför jag har inget att plugga xD har inte ens tränat "/ okej dålig stil men ändå jag kände för en slapp kväll!

Nu ska vi se iaf jag vet inte förutom att therese vill bli vacker....

// Therese


Superfly sister!

Okej glömde blogga igår när jag kom hem. Men jag shoppade på stort (a) mamma var ocksp snäll eller ska vi säga mamma och pappa eftersom att dom har pengarna ihop. Iaf jag fick ett par jeans och en stickad fins tröja :). Sen köpte jag jeans legging och ja jag var emot det först men dom är rätt snygg på sitt sätt och sköna!. Sen köpte jag nytt pudder, en klänning och ett midjskärp :). Hm vad köpte jag mer jo strumpbyxor och lite annat. Hade det jätte mysigt med mamma och anso var länge sen man gjorde något sånt. Igår kväll hade anso och jag kul vi tog lite kort och hade det allmänt bra :D

Okej från det ena till det andra ska plugga det otroliga och roliga organisation och ledarskap nu prov imogron vad KUL eller inte -.-. Det känns som om jag kan det mest men ändå inte lite orolig för hur det kommer gå. Ska försöka plugga en timme nu och sen träna och sen plugga igen! Ska köra igenom gitarr läxan en gång med!

Måste säga att jag har 2 låtar som varit veckan låtar:

Blood on the dance floor - Michael Jackson
http://www.youtube.com/watch?v=Slr6Nz5b44I

Morphine - Michael jackson
http://www.youtube.com/watch?v=m4NKjEJ5g8s


Ja jag vet michael jackson ;) har en sån period nu!



Have a good time!

// therese

Kalmar is my homw town city :)

Vacker morgon måste jag säga solen lysser ut och vinden är stilla. :)
Ska till kalmar idag med mamma och anso, det blir shopping nu kan behövas kan jag nog tycka. Har inte gjort det på väldigt länge ;P men som sagt är ingen shoppinf fantast!

Men har nyss tränat iaf och det gick bra men fy vad jobbigt det var helt slut i kroppen men det är så det ska kännas. ^^ Nu ska jag nog gå och göra mig i ordning innan vi ska åka.

Ha det bäst

Honey it will never be a tomorrow.

Hem nu och för en gång skull för den här veckan kan jag slappna av lite. Skolan var chill idag inget jobbigt alls skönt nog. Sista lektionen såg vi en grymt bra film som fick mig på många tankar. Kommer tyvärr inte ihåg vad den hete men den gav ett bra budskap. Nu sitter jag här iaf och ja lyssnar på musik som jag i stort sätt alltid gör för det är det som berör mig något grymt mycket just nu. Men tankar har vi alla men genom musik och bilder kan man skappa så mycket mer känslor. Jag skulle så gärna vilja göra något för världen men hur? Ibland funderar jag på att försöka bli en bättre människa som sagt ett skratt förlänger livet yttligare.

Jag känner mig fylld av känslor just nu nästan så man kan tro att jag skulle kunna börja gråta. Känslor av alla slag och ja jag undrar om dom är bra eller dåliga. Men jag tror att man måste jämna ut dom på något sätt hitta lika mycket positivt som negativt.Men jag är rätt duktig på att bara se det negativa?!? Just en sådan sak funderar jag ofta på jag tror att människor hellre ser dom negativa sidorna en dom sidorna som skulle göra en gott. Varför? Kanske för att få folk att lyssna, för uppmärksamhetens skull? Det är just det som är problemet vi letar felen hos människor vi letar inte efter dom rätta och viktiga sakerna i människors liv. Jag tror det har mycket med att vi är själviska vi vill så gärna vara bättre att vi letar fel på andra. Till slut letar vi också fel på oss själva. Vilket samhälle skapar vi genom det? Inte det ljusa samhället kan jag inte påstå. När jag tänker på det så finns det människor där ute i världen som inte alls har det som vi har och dom hittar istället bara det positiva är det kanske på grund av att dom måste? eller är dom såna som människor. Jag kan känna mig så otroligt dum ibland och ofta självisk. Men vad är det för mening att alltid var självisk?!? När vi har växt ut våra kläder vad gör vi slänger eller ger det till dom som behöver det. Dom som inte lever på något. De människorna vi lätt glömmer bort på grund av våran egoistiska tanke. Jag ska inte säga att jag är oskyldig absolut inte. Jag är någon en av dom människor som är grymt skyldig. Jag vill förändra världen och varför inte börja med sig själv?

Att se en människa skratta fast dom inte har något, inte ett hem eller mat. Dom lever på sin kärlek till varandra jag tror vi människor är väldigt blinda för våran omgivning? Varför jo på grund av att vi är rädda för världen utanför! Jag funderar ofta på det, kan det vara så att våra föräldrar har gett oss så mycket trygghet att vi till slut blivit rädd för att inse världen runt om oss. Jag tror det är så vi är rädda för det som inte ingår i vårat vardags liv. Jag skulle mer än gärna vilja åka till afrika eller något annat fattigt land bara för att förstå hur det är. Utsätta mig för chock, rädsla, obehag och smärta. Jag vill veta och någon gång i livet ska jag ta reda på det jag ska det även om min cirkel runt omkring mig säger att det kommer bli jobbigt så ska jag det. Jag vill förändra världen så gott jag kan. JAg vill ha hjärta till att se världen med ögonen och inte med bara tanken.

Då jag är som lyckligast är när jag får skratta och bara flumma då glömmer jag det som sätter sig som en skugga över mig. jag glömmer mina bekymer och jag är bara glad. För en gång skull kan jag känna mig lite fri. Slippa tänka och minst av allt bara le.

Ha en bra dag!





// Therese

I'm not a beauty and will never be!

Sitter här i kväll städat, tränat, pluggat och sett på idol egentligen är det ganska patetiskt att se på idol på något sätt kanske men ändå så kan jag inte sluta. På något sätt hoppas jag verkligen på att dom kommer ha ett Michael Jackson tema i år med tanke på hans bortgång den stora King Of Pop. Jag känner mig egentligen ganska barnslig av mig att jag verkligen nästan kan börja gråta för att han är död. Jag är nog otrolig känslig. Men till något helt annat idag när jag satt på bussen tänkte jag på filip, den blonda gulliga lilla pojk som jag aldrig mer kommer få se det smärtar lite i mig av tanken. Han kommer aldrig tillbaka.

Jag vet inte vart jag vill komma med det här inlägget men ja no way antar jag! Jag läste en grej idag som jag tog åt mig av och det var en av mina underbara kompisar som hade skrivit det. Jag fick en liten svag känsla att det känns så rätt att ha henne som min vän och ibland önskar jag att vi stod varandra så mycket närmare för jag tror eller för min del att vi skulle ha mycket att dela om.

Som sagt övertexten säger allt om mig just nu, om mitt humör!

Tina vill bara säga dig en sak, vad du än känner och tycker. Hur du än gör eller säger så kommer du alltid vara min vän och du är en fin vän nej inte bara fin utan underbar jag hoppas du vet det själv. Det gör inget att du inte tycker att du passar in för vet du vad du är inte ensam om den saken. Men glöm inte en sak vad som än händer så är det du som bestämer över ditt liv<3

You know I love you like my friend!<3

Heaven can wait!

Sitter här nu med släkt och familjen har kalas för mamma och pappa efter dom fyller år nu dom kommande dagarna. Försöker få min mamma att förstå hur viktigt det är att ha en bra telefon ;). Jag lyckas inte dock inte så bra och undrar om jag någonsin kommer göra det vill säga :P men ändå vad ska jag säga, fått reda på att michael jacksons film this is it inte kommer gå i kalmar och det gör mig ledsen :(. Jag har inte bloggat på ett tag har jag inte men har inte haft så mycket att skriva om. Igår kväll var vi iaf hemma hos Amandas pojkvän i oskarshamn och firade henne ganska lång tid efter att hon fyllt år ;P men bättre sent än aldrig.
Jag funderar på varför det är som det är jag orkar inte med dig! Kan du inte bara försvinna.

Human nature..are you?

Jag blir så trött på det ibland att det alltid ska vara som det är. JAg önskar bara jag visste vad jag skulle kunna säga det får mig bara att gråta varje gång jag ens tänker på det. Det får mig att känna mig svag när mina närmaste gråter och jag inte kan göra något. Men när dom käraste gör det mot de käraste är det jobbigast jag önskar jag visste. Visst precis hur jag skulle göra, men jag kan inte ta det jag kan inte det här får mig nästan att börja gråta nu...

Alla frågor och allt jag vill inte se det längre. Varför kan ni bara inte vara ifrån varandra ett tag för liksom typ 2 dagar jag ser er jämt ihop och du sa att det skulle bli bättre. Och en av er är så jävla självisk att det får mig att gråta blod för att jag kan bara inte hantera det. Och jag vet mycket väl vad ni sitter och snakar just nu om. Just om det som står mig närmast, det jag älskar som mest. Varför kan det inte bara gå tillbaka lite i tiden och liksom få vara som det en gång var. Jag vet att du lever ditt liv men se det någon gång från någons annans håll. JAg är bara så trött på det att jag skulle kunna flytta hemifrån när som känns det som. Jag kan inte se eller göra något åt det jag känner mig bara som en sten på marken!
Jag önskar kunde göra något bara för att det ska bli bättre men istället sätter jag mig och funderar kommer jag någonsin göra nytta för världen jag hatar det känslan av den känslan jag har och även känslan av ensamhet.....

One day in your life...

Okej jag har inte bloggat på 3 dagar fy på mig -.- men ja så går det när man har mycket i skolan och annat. SItter faktiskt i skolan just nu i biblioteket ska plugga snart och börjar om en 1h tror jag iaf ;P. Iaf igår började jag dansa med malin och ja vad ska man säga. Dom som dansade där hade dansat sen innan och så kommer vi och har aldrig dansat hur tror ni det såg ut? xD Vilken vacker syn haha

Jag har kommit fram till att jag måste sluta tänka för jag gör det alldeles för ofta. Och så kan jag sitta i samma tanke i flera dagar. :( och jag hatar det. Men iaf Har skit mycket i skolan nu asjobbigt men jag lever^^.

Vet ni att det finns personer jag skulle vilja lära känna bättre och ännu mer men hur ska man gå för vägar? jag måste jobba på att få vänner xD kan man säga så WHF skit samma jag har ju dom finaste vännerna man kan få i stort sätt ^^<3

Ha det bäst :D

// therese

RSS 2.0