- Is it right to feel this way?

Okej, jag har haft några dåligar dagar och dom är inte över en, men jag ville så gärna bara få det sluta att göra ont. Jag fick panik och visste inte vad jag skulle göra, men nu är det lite bättre. Jag vet inte vad jag ska säga, jag gjorde något jag aldrig skulle göra. Jag visste inte vem jag skulle prata med. Jag kände mig så oduglig jag finns inte till , till det jag måste, om ni förstår!

Jag försöker hantera det, svårt men jag försöker verkligen.
Jag är så glad att jag har dig emms, jag vet att du är så mycket bättre nä vad du själv tror! Tack för att du fick mig att prata igår kväll! Jag lovar dig det jag sa<3

Känslor för stiger upp i huvudet jag måste lära mig att hantera det bara!
 Tell me this night is over<3


The Angelheads!!



Kapitel 4.

När konserten väl var slut började folk springa ut genom gången för att se om det fanns någon chans att få träffa grabbsen. Cornellia kom bort ifrån tjejerna. Hon mådde inte så bra så hon gick en annan väg som gick bakom själva scenen. Hon kände sig väldigt yr nästan som hon hade feber eller något. Hon hörde någon bekant röst i närheten men ögonen svartnade för henne. Hon såg bara 6 st personer stå framför henne några hon väl kände igen som tittade lite på henne. Hon såg även en stor buss framför sig. Men allt slocknade.

 
Elina: Vart är Cornellia nu då?

Sandra: Var inte hon med dig?

Elina: Jo hon var precis bakom mig.

Sandra: Men vart är hon då?

Elina: Jag vet inte!

Dom blev lite oroliga dom såg henne inte nånstans bland allt folk. Dom stod och kollade länge.

Johanna: Ring henne på mobilen?

Sandra: Ja den har hon ju alltid på.

Cassandra: Nej den dog under konserten!

Elina: Va? Jah…men vad är klockan då? vi får väl vänta här en stund till då!

Johanna: Men kan hon inte gått hem då?

Anna: Gått hem när The Ark sa att dom skulle koma ut lite senare och prata med hos fans!

Elina: Jag får inte tag på henne i alla fall! Jag frågade vad klockan va?

Cassandra: Hon är 8 nu precis. Får väl hoppas hon snart dyker upp.

Elina: Jag är lite orolig för henne!

Johnna: Jag med!

Anna: Det är vi nog alla!

 Medan tjejerna väntade på att Cornellia skulle koma. Så hade ju självklart Cornellia svimmat av! Problemet var ju att dom inte visste om det och eftersom att Cornellias telefon var död kunde dom inte får tag på henne.

 Cornellia vaknade till, huvudet på henne gjorde väldigt ont. Hon låg i något slags rum och låg på en soffa men en filt över sig. Hon hörde röster. Vart var hon? Hon blev lite nervös tänk om det var någon äcklig gubbe eller något var hennes första tanke! Hon lyckades sätta sig upp i soffan. Då hon plötsligt faktiskt insåg att hon satt i bussen. Hon såg en stor bild på alla i The Ark. Hon tänkte lite..det kanske är någon som följer dom året om. Hon försökte koncentrera sig lite på vart hon var. Hon lyssnade lite och hon hörde rösterna lite tydligare utifrån. Hon kände igen dom där rösterna ganska väl. Hon tänkte till lite och sen fattade hon jag måste var i The Ark tunerbuss. Hennes hjärta hoppade till lite. Hon hörde steg som kom mot bussen utifrån. Först tänkte hon om men tänk om det inte arks buss utan en äcklig gubbe som hade rövat bort henne. Stegen som kom närmare. Stannade en stund. Hon hörde hur rösten var mörk och frågade vad dom skulle äta? Sen hörde hon stegen lite mer lättare alltså inget grus, manen var på vägen in i bussen. Dom fick ögonkontakt. JEPSON

 Jepson: Nä men hej är du vaken. Var inte rädd du svimmade en bit bort ifrån hos där vi stod och vi kunde ju inte låta dig ligga där. Ola sa att han kände igen dig ifrån konserten så vi lyfte in dig här och la på dig kalla handdukar för du var varm.

Cornellia: Tack hur länge har jag legat här?

Jepson: 5 minuter i stort sätt bara! Vill du ha något att dricka?

Cornellia tittade lite på honom som ett frågetecken i stort sätt. Hon trodde hon drömde. Hon slog till sig lite själv på kinden.

Jepson: Who ta det lite lugnt jag lovar du drömmer inte. Vill du ha ett glas vatten?

Cornellia: Ja tack det vore snällt!

Jepson gick förbi henne men han log på sitt söta lilla söt som han alltid brukade göra. Hon kände sig alldeles konstigt och hon rodnade efteråt att han gått förbi.

En röst skrek Jepson. Martin kom in i bussen. Han var så klart väldigt lång men det kändes som han kände igen mig efter alla gånger jag träffat dom tänkte Cornellia för sig själv. Han sa något men hon reagerade inte först.

Martin: Hej tjejen, hur är det?

Cornellia: Eeeh va jo jag mår rätt bra jag har bara lite ont i huvudet. Cornellia rodnade lite. Det kändes som om hon kommit till himlen eller något.

Martin: Ja det såg ut som du slog i ganska hårt faktiskt. Får jag titta? Alltså om du fått något sår eller något.

Cornellia tittade lite på honom, samtidigt som Jepson kom med ett glas vatten till henne.

Jepson: Här har du!

Cornellia: Tack så jätte mycket. Aja!

Martin: Förlåt du har ett litet sår bak i huvudet, men det är inget som behövs sys.

Ola: Martin och Jepson vad sägs som att gå ut och äta på den Italienska restaurangen vi var på sist vi var här?

När Ola såg att Cornellia hade vaknat gick han försiktigt fram men innan vinkande han in dom andra.

Ola: Hej sa lite försiktigt och tittade Cornellia rakt in i ögonen,

Hon kände sig nästan svimfärdig dom där mjuka ögonen han hade, helt underbart. Hon glömde nästan bort att svara då hon plötslig såg att Ola log mot henne.

Cornellia: Hej, tack så jätte mycket. Jag visste inte redigt vart jag hade hamnat när jag vaknade blev nästan lite rädd.

Ola: Jo jag kan förstå det, men vi kunde ju inte låta dig ligga där ute på gruset. Men mår du bättre nu?

Cornellia: Ja tack mycket bättre och vattnet hjälpte faktiskt. Hon tittade på Jepson som log mot henne.

Leari kom fram lite närmare, tittade lite på henne sen brast han ut i ett stort leende.

Leari: Men dig har jag ju träffat förut. Många gånger du heter Cornellia va?

Precis när han sa det skulle Cornellia dricka upp det sista av vattnet. Hon höll på att hosta upp allt igen men som tur vad gjorde hon inte det hur hade de sett ut.

Cornellia tittade lite försiktigt på Leari. Hur kommer han ihåg hennes namn?

 


Whatever happened to the funky race?

Jahop igår var jag med min bor och mina 2 föräldrar och kollade på Rhapsody In Rock var faktiskt ganska bra började vid 8 och slutade vid halv 12! Och så var det bara 25 minuters paus typ vid halv 10 eller något men det var redigt kul att åka iväg och göra något med familjen nu ^^.

Självklart var vi i Västervik och såg det så innan var vi ute och åt också jag hade min ark-tröja på mig så kändes lite dumt att gå i den där på konserten när liksom det var Rhapsody in rock men vem bryr sig! ^^

Har ni haft en bra helg?
puss å kram// Therese

The Angelheads


Kapitel 3

Repet gick bra tjejerna blev lite mer pigga av det och på kvällen nu väntade höjdpunkten ark själv. Dom hade inte alls tänkt på vad klockan var och The Ark skulle spela ganska tidigt runt 6 tiden. Det var den 15 juni 2 dagar efter skolan hade slutat. Dom var visst lite knäppa för dom hade bara sovit ungefär 3 timmar den här natten dom hade gått till lokalen vid 8 eller något spelat en timme ungefär och sedan gått för att köa till The Ark. Det var inte en ända människa där än dom satte sig ner och var helt slut. Förutom att Johanna fick ett skrattanfall mitt i allt ihop. Dom andra glodde som ugglor på henne!


Johanna: Vad? jag är bara övertrött tror ni att får träffa ark idag?

Elina: Vet inte kanske om vi har tur.

Anna: Jag tror det i alla fall.

Klockan var ungefär lite innan 10. Tjejerna somnade där dom satt mot staketet. Tiden flög iväg och dom tänkte inte alls på att dom sov. Hela natten hade dom varit på en fest hos en kompis till Cornellia för att hon fyllde år och då hade dom spelat lite låtar. Sandra vaknade.

Sandra: Shit.

Sandra tittade sig runt det var fult med ark-fans men ingen hade gått före dom. Dom som satt bakom dom tittade lite på henne.

Sandra: Ursäkta vad är klockan. Frågade hon en tjej som satt bredvid dom.

Tjejen svarade halv 5 sa hon lite glatt.

Sandra puttade till Johanna och Anna som vaknade till. Anna puttade sedan till Elina och Cassandra. Cassandra väckte sedan Cornellia.

Elina: Vad är klockan?

Sandra: Halv 5 och vi har inte ätit något ska jag gå och köpa något?

Johanna: A gör det jag är skit hungrig.

Tjejerna gav henne pengar så hon kunde gå och köpa något.

Cornellia satte sig upp. Hon såg lite vilsen ut och sen började hon koma ihåg dom skulle ju se The Ark ja visst ja. Hon hade fortfarande ont i huvudet men det var inget som skulle få hindra henne att få se dom.

Cornellia: Har vi med oss någon dricka?

Anna: Nej vi tog inte med oss det.

Cornellia: Okej!


Sandra kom tillbaka med lite mat som dom satt och åt på. Snart skulle dom öppna till konserten. Dom var inte lika nervös den här gången som dom brukade vara dom kunde ju försäkra sig att dom fick bra platser långt fram. Klockan blev 5 och dom började släppa in. Alla 6 tjejerna hamnade precis i mitten längst fram. Dom var fortfarande trött så dom satte sig ner. Men klockan började närma sig halv 6 och då började pirra i magen på dom. Även att dom typ sätt dom 7 gånger innan så var det alltid samma känsla. Klockan tickade iväg. The Arks bakgrund var på plats och allt. Klockan var nu nästan 6. Det var fullt med folk människor skrek och några grät för att dom var så lyckliga. Elina kramade om Cornellia och viskade i hennes öra någon dag ska vi stå där vi med! Hon log mot Cornellia och Cornellia log tillbaka. Cornella kände sig lite yr. NU börade det klockan var prick 6. Dom började spela One of use is gone die young. Martin Axén kom ut första sen Jepson. Sylle, Leari och sen Jens. Dom stod med ryggarna emot oss. Folket skrek och bara väntade på att Ola Salo skulle koma ut. Man såg på Sylles glada leende att det var skönt att vara igång lite igen. Ola kom ut folk blev vilda och alla började hoppa och ta kort samtidigt. Anna och Elina hade en skylt där det stod spela  Calleth you, Commeth I på en av dom finaste låtarna på hela jorden om vi i bandet fick säga det själv! Dom spelade genom hela skivan det var underbart speciellt när dom började spela Tell me this night is over. Den låten hade fått Cornellia på fötterna många gånger. Deras nya skiva In lust we trust var helt underbar. Ola höll i sina mellan snack som var helt underbara. Om att man inte ska skämmas över dena man är att man ska leva livet fullt ut att det inte finns någon som kan säga vad du ska göra i livet. Helt plötslig märkte jag att fick kontakt med ola han log lite och sen såg han Anna och Elinas skyllt där det stod Calleth you, Commeth I på. Dom höll den så långt fram dom kunde Ola tog dag i skylten! Sen sa han något som jah..vad säger ni ska vi sjunga den här låten tillsammans?


Folket blev som vilda och Anna och Elina blev lite chockade men dom var glad för att Ola tog skylten. Flera gånger hade Cornellia kontakt med Ola och även Jepson. Martin ibland också hon kände sig som en ängel. När Ola Började sjunga sjönk hela konserten in i en lugn stämning. Folk sjöng med och gungade med i takt till låten. Ola log väldigt nöjd och sa mitt i låten att det var fart i Västervik idag! Dom sjöng låten allihopa och gick sedan ut för dom vara klara mitt sitt. Men publiken började skrika en gång till hela tiden. Så till slut kom dom ut och körde låten igen. Och sen tackade dom för sig och log och vinkade hej då till publiken.


Jobbigt

Igår hade jag en jobbig stund på kvällen. Dels för att jag hade bränt mig som satan av solen >.< kunde inte sova för det sovit typ 3 timmar eller något bara. Sen för att alla ska vara så sur och negativa, finns undantag på personer här. Men så fårt jag säger något jag verkligen vill så säger alla det kommer aldrig funka, det kommer aldrig hända, du kommer aldrig göra det.

JUag saknar dig som fan, jag lovar jag ska koma till dig. Jag ska hjälpa dig igenom den här helgen. Även att jag inte är hos dig. Jag saknar dig så det gör ont! :'( Jag älskar dig.

The Angelheads



Kapitel 2.

Dom hade inte heller något redigt namn på sitt band utan dom kallade sig The Angelheads eftersom att dom var ark-fans. Cornellia lutade huvudet mot vägen som soffan stod mot. Hon hade känt alla 5 vännerna cirka 2 år och dom hade börjat med bandet för bara ett år sen. Det var inte lätt att spela direkt eftersom att dom bodde lite var som i hela Sverige.

Cornellia själv bodde i Småland i liten stad vid namn Västervik, Elina kom längre upp ifrån Sverige hon hade bott i Uppsala, Anna och Johanna kom ifrån Stockholm, Sandra var ifrån Göteborg och sen Cassandra bodde ifrån början i Dalarna vart någonstans hade Cornellia glömt något konstigt namn var det i alla fall! Dom hade alltså lyckats spela via Internet och dom hade träffats några få gånger och kört igenom några låtar i en replokal i närheten där Cornellia bodde. Om ett år skulle dom allihop flytta ner till Malmö för att börja första året på Gymnasiet på det Estetiska programmet med musik inriktning. Eftersom att alla var lika gamla så kändes det bra eller nej Elina var ju ett år äldre hon hade bara hoppat av ett år för att göra något annat.

Cornellia vaknade upp ur sitt tänkande när hon hörde en smäll ifrån övervåningen! Hon sprang upp och kollade vad som hände. Självklart tjejerna hade vaknat och Elina å Cassandra låg och skrattade som bara den på golvet. Dom tittade upp på Cornellia och slutade skratta.


Elina: Vart har du varit?

Cornellia: Ner jag hade så ont i huvudet att jag var tvungen att ta en tabblett.

Anna: Ja efter alla dricka du tog igår så är det väl inte så konstigt!

Dom började skratta åt Cornellia, och puttade ner henne på sängen igen. Dom startade ett kuddkrig. Som tur var så hade Cornellias Föräldrar börjat jobba och hennes syskon var inte hemma. Till slut låg alla i en ända hög och andades lite häftigt.

Anna ställde sig upp!

Anna: Näh vad sägs som att gå till lokalen och repa lite?

Sandra: NU vi har ju inte ätit frukost än?!

Anna: Vill du ha frukost?

Sandra: Nä....

Anna: Nä då så, någon annan?.

Det var tyst ingen var hungrig, då skulle väl dom troligen spy om dom tåg något att efter alla dricka dom hade fått i sig igår. Dom gjorde sig i ordning under en tystnad det var konstigt för annars brukade dom faktiskt vara livliga och spralliga. Men antagligen var dom trötta sen igår tänkte Cornellia...eller?

Cornellia kunde låta bli att fråga!

Cornellia: Är det något som hänt?

Tjejerna tittade på henne, dom såg nästan lite ledsna ut men ändå på ett positivt sätt kändes det som Cornellia fick en konstig känsla i magen.

Cassandra: Nej..men det känns väl lite jobbigt med tanken på att om ett år flyttar vi ner till Malmö allihopa. Tänk om vi inte håller ihop då?

Sandra: Alltså det ska bli underbart att flytta ner till Malmö men man kommer ju ändå sakna det lite sa hon och tittade på dom andra. Klart vi ska hålla ihop Cassandra tänk inte så


Alla tittade på alla, till slut stod dom tillsammans och kramade om varandra. Några tårar åkte ner för deras kinder. Men dom visste att så länge dom peppade varandra skulle dom klara av detta. Det hade dom ju pratat om så länge nu. Dom skulle lyckas att bli något.


Grattis Jepson :D

Den är ingen vanlig, för det är Jepsons födelsedag hurra hurra hurra!
Ett stort grattis Jepson som fyller 34 år idag! :D hiphip Hurra Hurra!

Massa kärlek på dig<3

Jag har börjat skriva en berättelse!



Okej första jag skriver så den är kanske inte jätte bra. Jag lägger ut dom i bitar för att det inte ska bli så mycket att läsa på en gång.

Den heter The Angelheads!

The Angelheads!

 

Publiken skrek, några längst fram grät av lycka att få se sina älskade band till slut. Lyckan att få vänta efter något man hade köat för hela dagen. Jag hade också stått där men nu gör jag inte det. Ljudteknikerna kollade så att ljudet på min mikrofon funkade och även sändaren dom kollade på tjejernas gitarrer och basen så att ljudet funkade. Dom var nervös, folk skrek som mest nu. Det var väldigt varmt jag var nervös. Jag var lite svettig på ryggen och jag hörde hur publiken började skrika allt mer. Det var bara 5 minuter kvar. Jag kände en kall hand på ryggen det blev lite som en chock jag vände mig om möte Olas varma ögon. Han la armarna om mig, jag slöt ögon och sa tyst för mig själv. Det här var början på något stort och det hade bara börjat! //Cornellia

Kapitel 1

Ett och halvt år tidigare

Cornellia vaknade av en sprängande huvudvärk kändes som om hela hon skulle gå i bitar. Nedan för henne låg hennes bästa vänner närmast Elina sen Anna, Johanna, Sandra och Cassandra. Cornellia steg försiktigt upp ifrån sängen. Hon kände att hon var tvungen att ha en något från huvudvärken och då var det bra men en ipren. På vägen ner möte hon sin katt Moss som snällt kom fram och jamade för att få någon mat. Hon tog fram ett glas i skåpet och fyllde det med vatten och svalde tabbletten. Om exakt ett år skulle hon och hennes andra 5 vänner bo ner i Malmö 2 och 2 i varje lägenhet. Själv skulle hon bo tillsammans med Elina. Hon var lycklig som hade dom att hon ens hade fått lära känna dom. Det var skönt på ett sett att dom kände varandra och att dom spelade ihop.

 Cornellia satte sig vid köksbordet och bara tänkte tillbaka på allt som hon och vännerna hade pratat om via msn och telefon och allt vad dom hade hållit kontakt med. Från början var det hon och Elina som hade pratat om att starta ett band och sen hade dom börjat skriva lite låtar som faktiskt blev väldigt betydelsefulla för båda två. Det var så mycket som dom hade pratat om vid det laget att dom verkligen ville lyckas. Sen visade det sig att dom andra flickorna fick reda på deras lilla hemlighet och ville också starta ett band. Det bäst var att alla ville sprida vidare the arks budskap i deras låtar. Eftersom att alla var Angelheads så var dom eviga om att så skulle det bli. Under en väldigt lång tid så lyckades dom spela via Internet visst inte lika kul som att träffas men dom hade ju ändå liksom början på något som dom hoppades skulle bli något stort. Det var mest Cornellia som skrev låtarna, dom andra fick noterna och spelade in hemma sen skickade dom vidare låtarna och lyckades på något roligt sätt få ihop låtarna. Elina var väl den som ändå hade mest koll på vad som dom gjorde….man kunde nästan ta henne som en blandning mellan Martin och Jepson. Men nu förtiden började hon bli mer lik Jepson i sitt sätt att bete sig den där lilla flummiga och glada typen. Anna var nog den som var lite mer liksom ”nej kom igen nu sluta tramsa vi måste få det här gjort.” Alltså lite Martin stuk i det hela. Elina och Anna var ju ändå dom spelade gitarr i bandet. Johanna spelade bas och var väldigt lik Leari på något sätt därför var allt så komiskt för Sandra som satt på pianot var lite mer åt Jens hållet och var lite mer som honom fast på ett flick sätt visst Jens var inte fast medlem men han spelade ju väldigt ofta Keyboard.  Sen var det då Cassandra som var trummisen i bandet och väldigt lik Sylle själv. Det komiska låg väl i att det som dom spelade eller gjorde stämde in med dom vi tyckte lite mer extra om i The Ark.

Cornellia själv var ju sångaren i bandet, hon var väl ganska nöjd med det förutom att hon var ju den som sågs lite mer i bandet någon om det spelade så hon försöker alltid vissa upp hela bandet. Men hon visste även att tjejerna var nöjda med vart dom stod någonstans.


Sanna är besat av min blogg, Hon knarkar min blogg xD

Sanna du är allt för söt du<3 Att gå in på min blogg 3 gånger bara på en kortare tid är ju för söt av dig<3 hahaha att du är så nyfiken på vad jag gör med mitt liv xD? Din snokare )? <3 fast gör inte så mycket läs så mycket du vill<3

Jag har blivit besatt av hardcore superstar ;) dom är grymt bra faktiskt tråk dag tänkte se en film ;) :P vet inte vilken några förslag?

Kom hem igår!

Jah Jag kom hem igår från stallet och huset och alla djuren! Var väldigt mysigt ändå skönt att få koma bort lite! Syrran och jag har haft jätte mysigt och jag har ridit alla dagarna! Flög av i lördags med haha det var skoj, slog i ryggen rätt hårt men jag upp igen på hästen och bara rida igen! Hm..jag har aldrig trott jag var så modig än xD konstigt nog så var jag inte ens rädd utan direkt när jag flugit av så sattade jag mig upp och skrattade :P

Aja allt gick iaf fall bra kom hem igår runt halv 8 eller något tror jag! Var ganska seg och på något konstigt sätt blev jag deppig när jag kom hem...fast det blir jag alltid är det normalt?! "/
Iaf satt på msn och skrev massa fina sms med emms hon fick mig till tårar ganska många gånger igår kväll<3 lyckliga tårar alltså<3 Satt och kollade på film resten av kvällen sen och skrev sms sen så gick jag och la mig vid halv 1 typ ungefär. Somnade till The Ark Calleth you, Commeth I helt underbart<3

Jah idag ska jag inte göra ett dug ha tråkigt antar jag för det är ingen som vill göra något med mig!

Hur har era dagar varit i helgen då?
pusss// therese

I´m only human a do mistakes!

Jah torsdag då redan och ikväll ska jag och syrran åka till pernilla och tommy och sova där tills på söndag för vi ska ta hand om hästarna och djuren för dom ska iväg på lite semester. Det ska bli kul jag och syster i stort sätt helt själv^^ Så om ni vill mig något så vet ni att ni kan nå mig på mobilen. Idag är det 2 veckor sen exat som jag träffade emms för första gången snaka om vilken längtan tillbaka jag har! imorgon ska jag rida igen!

Jag är rätt glad faktiskt.. inte så iaf att jag är ledsen på något sätt elelr viss.. jo vi har ju också köpt en ny bil nu den är skit snygg har ingen bild på den så jag kan inte vissa men den är cool! ;)

Men ha det så bra så länge goodingar och skriva eller sms:s mig gärna...ringa också är okej! Ha det bäst!

Onsdag, shit redan!

Dagarna går snabbt nu på fredag är det 2 veckor sen jag såg The Ark känns lite jobbig faktiskt och på torsdag är det 2 veckor sen jag såg Emms<3 Känns också väldigt jobbigt saknade<3
Men idag är det en vecka sen som jag fick reda på att Leari blev pappa det är ju iaf lycka! =)

Men okej jag har repat mig lite mer från inlägget innan men inte helt... jag kunde inte redigt prata med den personen som en del av texten handlar om men det löser sig nog. Annars har det inte hänt så mycket idag jo jag har ridit idag på en av favvoriterna lilla Shere Khan kom just att tänka på att jag är sugen på att se Lion kungen xD haha knäpp jag är!

Sen jo vi har köpt en miljöbil med den kommer hem imorgon svart =) ^^ snyggt våran Saab la ju av kommer aldrig mer funka så han måste jag sörja någon dag xD!

Annars allt bra med er?<3//
Therese

Maybe I can´t help you, But I will stand by your side!

Jag vet inte alls vad jag ska göra...hjälper det om jag än finns till för dig? Jag vet inte redigt hur jag ska förklara mig men jag är väldigt orolig för dig. Jag vill egentligen vet vad som är problemet..jag vet att det är svårt för dig att berätta om det...men jag vill ändå dela det med dig fast att det är jobbigt! Jag önskar att jag kunde trolla bort alla dina bekymer och låta dig för en gång skull slippa tänka på det. Jag kan gråta för dig om kvällarna ibland..jag vet inte varför men jag är rädd att förlorar dig in till något som inte alls är bra! Jag vill kunna sitta hos dig och hålla dina hand livet ut och få dela framtiden med dig<3 Jag önskar att det som kommer hända inom några år kunde hända nu istället. Så jag fick vara hos dig så att vi fick uppleva det vi pratat om! Men allt tar sin tid men under den tiden är jag rädd att förlorar dig helt och hållet. Jag ber dig att prata med mig även att det är svårt..jag vill inte förlora dig jag vill inte att du går och drar ner dig själv jag vill finnas där för dig. För jag älskar dig som min underbara vän<3

Varför ska världen vara så orättviss? Jag vill bara gråta just nu gråta gråta för allt som finns omkring mig..jag saknar massa saker jag saknar att få leva fullt ut. Jag sätter livet i ett halft liv..varför ska det vara så svårt. Jag önskar bara att hon förstod vad jag menade jag önskar att jag kunde berätta för henne men jag kan verkligen inte jag vill inte såra henne mer jag vill inte. Hel livet vänds säkert upp och ner igen det räcker med det avståndet vi har. Jag skrattar fast jag egentligen gråter inom mig.. jag älskar dig och jag tycker väldigt mycket om henne med. Jag kan bara inte hjälpa att jag blev som jag är idag. Jag kan inte ändra på mig. Jag saknar det som fanns innan om du bara visste hur mycket ångest jag har om kvällarna hur mycket jag saknar att få sitta brevid dig och prata om allt som varit jobbigt och allt som kommer hända. Jag vill inte jag vill bara gråta just nu och bara jag fattar egentligen inte att jag säger det här men jag vill bara försvinna från allt...några finns det ju alltid som ställer upp jag vet det<3 Men en del har väl glömt bort andra!

Om jag bara fick vissa vad jag kan göra!

You see I´m only a human
I make mistakes
I´m not the devil but I´m sure ain´t no saint!


14 Juli 2008

Förstår ni vad det betyder? ;) nej inte min födelsedag!

Idag har jag lyssnat på The Ark i ett år om man ska vara exat så var det klockan 19.00 15/7-07 fatta vad lycklig jag är. Det första min bror sa var du kommer bara lyssna på dom i några månader sen är dom inte bra längre. Men fatta vad jag har ändrat mig och blivit bättre som människa. Träffat nya människor genom Ark ny vänner som då är arkfans helt j*vla underbart jag är så lycklig att jag skulle kunna gråta eller ja nä kanske inte men ändå. Men allt började med att jag skrev i gästboken på arks sida och sen fick jag amanda blogg och började prata med henne. Jag gav även min msn till henne som marina tog sen fortsätte det att koma in nya vänner och allt. Jag har aldrig tröttnat på deras musik den är sjukt underbar.

Jag hoppas även att dom snart släpper en ny skiva.. visst jag har bara sätt dom tillsammans som The Ark 2 gånger men jag är lycklig. Jag kan aldrig fatta det jag är lycklig dom tog mig med storm. Jag har lärt mig en början på att bli mig själv...och det ska jag fortsätta med. Kommer ha dom som mina gudar ända tills allt tar slut.

Tack Grabbs<3 The Ark<3

14/7-07 kl.19.00 The Ark på After Race Party i oskarshamn min första konsert!
26/4-08 kl.19.00 Absolutely No Decorum I Växjö. Det var bara ola som uppträdde. Men jag träffade Martin, Leari och jens! ;)
4/7-08 24.00 The Ark i Sundsvall deras ända spelning helt gallet lycklig jag var<3 Leari var inte med han väntade barn som han nu fått! :D
 The ark<3

Sista dagen den här veckan!

Det var skoj i Göterborg. När vi kom fram gjorde lollo och natta iordning sig och sen åkte vi till liseberg det var redigt kul hade jätte fint väder och jag åkte kanonen helt underbart =) men framåt kvällen blev det dåligt väder och jag började må illa efter allt åkande jag är lite chicken av mig xD. Men sista karusellen vi åkte var Collorado och när anso och jag åkte den fick den ett tekniskt fel så då fick vi sitta där och vänta xD

Sen på fredagen var det universum och det var kul hade ju varit där innan så jag visste ju hur det gick till =) sen gick vi på stan och då köpte jag en fin tunika för 50 spänn billigt xD bra köp therese :P
Sen åkte vi i stort sätt hem var väl hemma vid 11 tiden ungefär. Jag satt vi datorn en stund sen gick jag och la mig.

Men det var en trevlig resa ^^
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sen på igår hade vi kalas det var också mysigt faktiskt var trött för jag kände väl av att jag var sjuk. Jag satt mest och spelade gitarr igår..på kvällen sen satt jag och spelade ännu mer och sjöng lite fast jag inte kan sjung. Emms våra ideer är så grymt bra =) jag är stolt här va!

Och idag har inget hänt jag är sjuk och jag slappar bara och spelat gitarr idag med det var kul eller det är alltid kyl =).
Jah men ha det bäst på er då =)
//therese


Onsdag//Grattis Leari <3 :D

Jah idag har varit en normal dag har städat och lite...och snart ska jag se färdigt min film och sen baka och sen duscha. Har varit i stallet idag och ridit Shere Khan det har gått väldigt bra han var mjuk och fin även att han inte har gått på typ en vecka eller vad Louise sa =)

Imorgon drar jag till Göteborg och ska gå på Liseberg =) Det blir jag Syster, Natta och anso som ska åka helt själv natta har lovat mig att åka kanonen xD jippi! Det ska bli kul jag får inte glöma kameran bara xD=)

Saknar dig tvilling hoppas du mår bättre iaf<3 ^^
Jag är väldigt kärleks galen idag xD ahaha
¨
Ha det bäst^^//
Therese




Aw lycka Leari har äntligen blivit pappa åt en dotter! Känns underbart<3 Leari som är så söt och kan ni då tänka hans dotter ;') jag gråter nästan...aaw Grattis mycket Grattis till både honom och Sambon<3


"Hej allihopa,
i lördags, ca 30 min innan mina kamrater i Ark gick upp på scenen i Finland, föddes vår lilla dotter. Det känns helt fantastiskt!
Ha en fortsatt fin sommar.
/Leari"






Låtarna som spelades under Konserten!

The Arks låtar under konserten!<3
1.Father of a son
2.The Worrying kind
3.Tell me this night is over
4.Prayer for the weekend
5.Calleth you, Commet I
6.It takes a fool to reman sain
7.You, who stole my solitude
8.Gimme me love to give
9.Let your bodie decide
10.Clamour for Galmour
11.One of use is gone die young
12.I P atchouli
13.Absolutely no decorum
14.Littel dysfubk you
Älskar<3

Tvillingsjäl<3

Emms du är helt och hållet min tvillingsjäl svårt att hitta någon som har samma drömmar och tänker lika dant. Jag tycker om dig nej jag älskar dig<3 Du är min Tvillingsjäl<3
Fatta att det vi har pratat om på msn ska vi lyckas med våran lilla hemlis som ska stanna mellan hos<3 Du är allt bra<3 Det var ganska kul det du sa. Om jag hade varit kille skulle du gifta dig med mig..tyckte jag var väldigt gulligt sagt^^ och jag kan nog säga desamma om dig<3

Jag saknar dig väldigt mycket massa kärlek till dig. Jag håller mitt ord och jag väntar på dig<3
Jag och emms<3

Sundsvall Gatufest Lördag 5/7-08 Sista dagen

09.00 ringde klockan då var vi tvugna och gå upp trodde mamma iaf för hon visste inte när dom stängde frukosten. Jag var skit trött och jag hade sovit dåligt den natten jag hade ju glömt att använda öronpropparna under konserten när mando diao spelade sen när jag skulle ta på dom så hade jag tappat dom så jag har fått lite ont i öronen. Jag kunde inte äta något tyvärr.

Sen var vi på rummet bakade och gjorde iordning oss var ju tvugna att checka ut vid 12.00.

13.30 ungefär så satt vi nere i halen och sen gick vi till festivalen och kollade då E.M.D skulle spela gick med sanna och jojja dit mamma gick en sväng tror jag för jag följde med sanna och jojja stod och lysnade på dom och tog lite kort det var kul faktiskt. Dom spelade vid 14.00


Sen efter det typ då alltså vid 15.00 så gick vi tillbaka till hotellet tror jag kom inte ihåg och sen gick vi och åt mat! Sen så var det revligt och sen dags för hos att åka hem. När vi kommer till stationen så står det att vi fick åka buss ifrån sundsvall för att det hade brunit på vägen någonstans! Jobbigt att åka buss i flera timmar. Vi åkte ifrån Sundsvall till Uppsala och det tog en väldigt lång tid. Men jag sa också under den resan att Mammas kärlek till pappa är lika viktig som min kärlek till The Ark tyckte jag xD Jag pratade lite med jojja under vägen ner. Sen fick vi vänta nere i Uppsala en halv timme jag var trött men kunde ändå inte sova något. Sen tåg där ifrån till stockholm. Då pratade vi väldigt mycket afktiskt jag och jojja sen hennes mamma och min då. Sen när vi väl kom till stockholm hade ingen koll på tiden men då skulle vi ta en taxi där ifrån till norrköping. Det tog ett tag. Jag somnade en stund under resan. Sen stod pappa och väntade i Norrköping där vi sedan åkte med honom hem till finsjö. Vi var hemma vid typ 5 på morgonen och vi skulle egentligen varit hemma vid 2 typ xD hm ja segt kan man ju säga. Sen när jag kom hem dekade jag i min säng! :P Sen var den resan slut mine för livet<3

 E.M.D


Sundsvall gatufest dag 2 The Ark<3


Bilder sen fredagen den 4/7-08

Sassa å jejje  Jejje,Sassa och emms<3 Sanna å jojja
När vi satt och köade!  jill Johonson Mando Diao
Ola <3 Martin och Jepson<3 Igen!
Jens och sylle<3 Ola min gud<3
 Denna bild är min bakgrund bild på datorn Vackert<3

Om ni vill se mer bilder gå in på min bilddagbok. jag heter Lillerosen

Sundsvalls Gatufest 4/7-08 Fredag dag 2! The Ark<3



08.00 Var ganska seg jag hade tänkt att jag skulle gå upp vid den tiden men jag låg och slappade en stund. Tills emms skickade ett sms till mig att dom hade börjat köa att det var folk där redan då gick jag upp. Mamma och jag gick ner och åt frukost såg inte sanna eller jojja dom sov nog än tänkte jag. Jag kunde inte äta något jag var för nervös för vad jag skulle få se. Jag åt lite iaf.

09.30 Gick upp till rummet igen för att göra mig iordning och för att använda min ark-tröja för första gången<3 Skickade sedan ett sms till sanna och frågade vart dom var självklart i frukosten..seg dom var tyckte jag iaf xD. Så jag gick ner sa hej då till mammsen tyckte det kändes jobbigt att lämna henne faktiskt helt själv "/. Sen när dom ätit klart gjorde dom sig iordning och så vidare.

10.00 ungefär vid den tiden eller var kanske vid 10.15 kommer inte ihåg så började vi gå till kön där alla andra satt. Dom blev inte så glada när vi gick fram till emms,sassa och jejje dom trodde vi skulle sitta där men vi skulle bara sitta hos dom under tiden. Hade väldigt kul faktiskt vi målade hos fina på armarna. Det blev alltså alla grabbsens namn på armarna<3 Kärlek på ark<3 Vi satt där jag sätt där hela tiden satt ensam en stund med men då började amanda att prata lite med mig också. Jag kunde inte fatta att det snart var dags jag längtade ut av hela mitt hjärta. Många hade suttit där sen 7 på morgonen och några hade till och med sovit under natten. Vi satt där ett tag tills vi fick reda på att vi skulle få vip-band för att vi hade köat åt våra älskade grabbar dom tyckte vi var värda det och vi blev väldigt glada. Så mellan 2 och 3 tiden sa dom att alla som köade och satt där skulle få band som betyde att vi hade förtur in på festivalområdet. Så då var det bara att vänta.


15.00 Då kom det vi fick våra fina band och allt var lycka och glädje vi behövde inte längre sitta där och vänta utan kom vi innan kl 6 så fick vi gå in före alla andra son inte hade vip-band.

15.15 Gick vi och åt jag var inte så hungrig jag var mest nervös jag längtade så. Men mamma och jag gick och åt tillsammans med Sanna och hennes mamma och sen med jojja och hennes mamma alltså sammtidigt. Jag var inte så hungrig men åt iaf. Sen gick jag och mamma och köpte öronproppar och gikc sedan till hotellet. Där jag inte satt så länge för sen gick jag och sanna och jojja tillbaka där vi köat. Alla var nervös för kvällen och alla var glada. Vi fick stå där ganska länge till 18.10 tyckte iaf jag var en evighet xD.

Vi satt där vi scenen alla hade fått sin plats som dom ville ha i stort sätt. Då var det bara att vänta. Var trevligt mamma kom även med dricka och lite mat när jag satt där jag var nervös hela min mag var nervös eller hela jag..ett tag skakade jag till och med.


20.00 Jill Johnson började spela var ganska fint men segt när man väntade på the Ark kvällen höjdare och älskade band. Men hon duger om man liksom ändå får vänta. Sedan spelade hon väl typ en timme eller något helt okej faktiskt.

22.00 Ungefär då började Mando diao att spela dom var faktiskt ganska bra fast man väntade. Det blev helt plöstligt mängder av folk när dom skulle spela och väldigt många var fulla och shit. Dom spelade och det var helt okej. Sen blev till att vänta lite till.


24.00. Allt var som en kärleks luft som fick genom mina lungor precis då dom börjar med intro på prayer for the weekend och dom kom ut. Folk blev vilda av kärlek jag kunde inte sluta några tårar gick ner för min kind det var underbart. Jag stod perfekt stod framför jepson fick fina kort på honom. Jag fick äntligen se dom dom log i stort sätt jämt. Dom var så vackra och dom var så söta det såg ut som om dom verkligen hade väntat lika mycket som vi hade väntat. När ola började sjunga på Tell me this night is over och kören som var med en gospelkör det var underbart. Alla låtar dom sjöng var underbara och vilken härlig känsla dom spred ut och ola hade sina underbara mellan snack och grabbsen spelade underbart. Saknade Leari under tiden en stund och tänkte på honom faktiskt..men det jag vet är att han snart ska bli pappa som ola sa till alla innan han började sjunga på Father of a Son. Jag flög igenom allt och jag var så lycklig jag var nöjd med allt. Jag ville sjunga med hela tiden och det gjorde jag även att jag inte visste det. Jag flög lite hit och dit i plupliken men jag var aldrig arg på någon jag var lycklig. Även att jag inte fick luft ibland för att det var så trångt så var jag lycklig. Jag kom iaf till slut brevid och bakom emms jag var lycklig jag hade även hittat min tvillingsjäl i allt emms<3 Du är det<3

Tiden gick och helt plötsligt började dom nära sig slutet då ola tog ut Håkan Hellström på scenen då dom sjöng Calleth You, Commeth I som sista låt i strort sätt. Underbart och dom släppte guld över himmlens skyn. Allt var vackert och dom avsutade med att Sylle hoppade ifrån trummsetet och ola hållde i en av trummans delar och Sylle i en och det avslutade kvällen med ett högt kling över hela torget. Sen ett gruppfoto och sen var det slut underbart klockan var nog 01.30 eller något när det var slut. Emms och jag sa hej då till varandra vi sågs inte mer den dagen och kommer nog inte göra på ett tag. Fatta att jag fick ont i bröstet när jag gick ifrån henne. Gick sedan och möte mamma då jag var jätte törstig och gick och köpte dricka. Sedan gick vi till hotellet och sen somnade jag med kamearan vid huvudet. <3

Underbart jag är kär<3


Sundsvalls Gatufest Torsdag den 3/7-08 Dag:1

05.00:Ringde klockan visste att det var dags att gå upp jag var trött så jag låg och drog mig till kvart över 5 istället. Gick sedan upp tog på mig kläderna och gjorde mig iordning så klart var nästan alla uppe. Vi åkte vi 6 ungefär och då var det pappa som körde oss till tågstationen i Högsby! Det var jag och mamma då och sen simon. Var väldigt trött men jag somnade inte iaf! Pappa lämnade hos och vi sa hej då stod sedan och väntade på tåget en stund som sedan kom vid

06.40 på tåget tog jag lite kort och lyssnade på musik skrev med sanna och emms på sms! Jag var helt nervös skulle ju träffa emms för första gången men det skulle nog gå bra =). Vi var på våg upp til stockholm det var segt men jag visste att nu hade jag väntat länge på att få se The Ark och snart var det dags.

11.00: Ungerfär då var vi i Stockholm var inte alls hungrig vara bara lite trött. Men mamma, simon och jag gick och åt mat på macdonalds jag åt typ inget men aja mat fick jag iaf! Sa sedan hej då till simon när vi var framma vid x2000 som vi skulle åka med till Sundsvall, hahah mamma tyckte lite synd om simon när han gick bort där helt själv. Jag såg amanda och hennes syster vid tåget också försökte hälsa men hon såg mig inte.

12.30: Var det dags att stiga på tåget till Sundsvall det var en underbar känsla. Jag och mamma satt i det sista tåget alltså nummer 6! Amanda och hennes syster satt 2 sätten framför hos xD<3 Vi satt där och allt var liksom bara segt i stort sätt men jag var väldigt glad jag lyssnade på musik och typ halv sov!

14.00: Ungefär då satt jag och amanda och pratade väldigt trevligt vi pratade om allt i stort sätt du är väldigt trevlig du amanda<3 Vi pratade väl i försig mest om det ark men ändå prata som prata! XD Sedan satt vi och pratade typ en timme eller något sånt sedan skulle hon sätta sig med sin syster igen! Jag var väldigt seg fans ju inget å göra så mamma sa att jag skulle gå och köpa internet uppkoppling och det gjorde sen satt jag på msn en stund och skrev några ord i bloggen. Resten av tiden på tåget sov jag nog.

15.50: Framme i Sundsvall jag var nervös jag skulle snart få träffa emms hade skrivit med henne på sms i stort sätt hela resan från stockholm xD<3 Mysigt^^ Mamma och jag försökte koma på hur vi skulle gå till Hotellet vi skulle bo på alltså First hotel Strand x). Men vi fick hjälp och sen hittade vi och checkade in. Kom in på rummet inget vidare rum var i dåligt skick så vi fick ett nytt och det var bättre. Jag gjorde mig lite fräch duschade och så. Sen så gick vi till Festivalområdet och fiksade våra band så vi kunde gå in.

17.30 ungefär då träffade jag en av dom mest underbaraste personen jag har träffat emms<3. Det var inte alls svårt att prata med henne^^ Mamma gick tillbaka till hotellet efter en stund och då stannade jag med emms. Vi skulle gå möta sassa vid bussen eller något xD. Och sen gjorde vi det och sen gick vi till hotellet och där träffade jag sanna<3 ^^ och då jojja! Vi visste inte redigt vad vi skulle göra så vi gick upp till mitt och mammas rum då mamma inte var där hon var ju ut på stan. Vi satt där och pratade lite. Sen så försökte vi få tag på sanna och jojja för egentligen skulle vi gått till festivalen tillsammans men dom hade redan gått iväg! Svikare xD. Så då gick vi bort dit...men sassas mamma ville åka hem så emms och sassa följde inte med in på området från början. Så jag gick då med sanna och jojja och tittade på patrik Iskasson. Sen ringde emms och då gick jag och möte henne vid ingången. Vi ville inte lyssna på Patrik så vi gick på stan en stund istället.

21.00: Spelade Gary Moore inget bra alls en besvikelse. stod bara och tittade i typ en halv timme.

21.30: Gick vi och kollade på Hardcore Superstar helt underbart kul var det tog lite kort också på oss då. Det var jag emms och sen sanna och jojja vi hade kul iaf. Sen fick vi vänta till 21.45 för dom var försenade men vad gjord det xD

23.00 Gick vi och tittade på Magnus Uggla jag var inte så glad då och det fanns vissa orsaker till det som nu är lösta i stort sätt. Men så jag stod vid mamma och tittade för det hade jag lovat henne!^^ Vi tittade bara en halv timme sen gick jag iväg och mamma märkte att jag inte var så glad så du pratade vi om det. När vi gick och pratade och var på våg mot hotellet så möter jag Hardcore Superstar som går förbi Lycka:*. Sen satt mamma och jag och pratade utanför hotellet en stund. Jag fick lite ångest för att jag lämnade emms men hon hade ju sanna där!

01.20 Ungefär då så gick vi in på hotellet och gick och la oss var ganska trött efter dagen och jag kände att jag behövde sova efter allt som hänt under dagen! Men en lyckad dag iaf<3 ^^

Bilder ^^
emms å jag Patrik Iskasson. Gary Moore
Hardcore SuperstarSanna,emms,jojja å jagUggla
Kolla in min bdb om ni vill se fler bilder: Lillerosen


Sundsvall

Jag säger bara det småland imorgon åker jag till Sundsvall imorgon går mitt tåg ifrån Högsby vid 06.40 shit tidigt men värt det!

Ha det bäst här ner nu! ÄLskar er<3

RSS 2.0