Blåa kläder med skydd för munnen.

Okej var på operation idag fick se 4 stycken mycket intressant måste jag tillägga :D. Fick sen en knä, axel och armbåge operation. Men den som var bäst var nog allt gallstens operationen stog typ upp i 1,5 timme var skit coolt. Fick se gallan och fick också se stenen som var i gallan det var ännu coolare :D. MEn ändå det var helt okej faktiskt men det riktar sig nog ändå mest åt ambulans måste jag säga. Gillade dom kläderna bättre än dom som man har på operation. Sen tror jag det passar mig mycket bättre än operation.

Men iaf dagen har varit allmänt lugn, är ledig från akuten nu onsdag och torsdag och jobbar sen fredag och under helgen. Men ska till skolan både onsdag och torsdag. För imorgon är det mässa som jag och martina ska hålla i. Lite jobbigt men måste ändå och jag hoppas jag får något för det också. Nu ska jag gå och duscha snart börjar Andra avenyn som jag ska se på ikväll.

Här är en bild från operation och en från ambulans! ;P
Operation!

Ambulans :D

Ha det bäst :)

Blåljusen på så kör vi på!

Okej har inte bloggat på väldigt länge. Det går okej på akuten ändå. Har tagit ett venprov och jag misslyckades "/ tyvärr och det fick mig att bli ledsen och besviken på mig själv. Men det är träning, att öva och öva. Men som sagt rubriken säger väl det mesta just nu. Är på ambulansen i oskarshamn idag mycket intressant och funderar starkt på att vara här en gång till om nu det är möjligt. Har bara varit med om 2 stycken utryckningar en prio 2 som då är inte är så jätte allvarlig och sen en prio 1 som larmades från akuten i oskarshamn! Men fick åka med i blåljus och snabb ambulans ;), men väl framme på akuten kunde jag inte följa med till kalmar för dom skulle ha en narkos läkare med sig i ambulansen. Det var en som hade fått ett hjärtstopp så det blev ju kalmar.

Iaf vet inte om jag ska ta bussen hem vid 4 eller den vi halv 6 ikväll har ju inte varit med om så mycket än. Men imorgon ska jag vara på operation och det ska bli kul :D sen är jag ledig onsdag fast ska vara på skolan vid 3 för det är mässa på kvällen sen och det ska jag och martina hålla i. Men jaja vad säger man det är lugnt jag sitter ju till och med och skriver nu liksom. Aja vad säger man.

Ha det bäst :D <3

Take a look at yourself...

Okej sitter i skolan nu och har saknat det lite faktiskt ändå :) men vad säger man det är folket i skolan som gör det värt att gå upp på morgonen och veta vad som väntar en. Men iaf sitter fortfarande med energiarbetet som jag inte är klar med, men har inte så mycket kvar på kärnkraft nu och sen är det biobränsle och fossila bränslen suck. OCH sen den stora analysen great yeah or not. -.-

Ikväll blir det iaf Michael Jackson's This is it igen fast med min kära syster i stället :) Det ska bli kul att se den igen och ska försöka att se den mer vad ska man säga att inta kolla på michael som jag saknar något grymt mycket..... :(

Men jah nu ska jag fortsätta med det jag håller på med puss puss hey<3

bild: Michael jackson<3

Så sjung mig till söms, innan du går...

Sitter på mammas jobb alltså på vallhalla skolan nu och pluggar börjar jobba vid 14.30 på akuten i oskarshamn lite nervös faktiskt "/ och jag som nästan aldrig är nervös för just sånt. Sitter iaf helt själv och behöver egentligen gå på toa men då måste jag packa ner min dator för den lämnar jag inte här "/ eller ja jag kan ju gå på toa för jag tror inte det är någon som går in hit och tar något men iaf. Försöker få ordning på naturskunskapen och det är rätt intressant när man väl sitter med det :) jag börjar nog bli lite knäpp. Men iaf nu ska jag springa på toa tror jag ;P

Hörs ikväll bloggen :D

Tell me my dear is heaven ready for me

Sitter här nu och borde egentligen plugga men jag har ingen lust eller ork ska snart börja igen men har redan pluggat typ 100 timmar idag känns det som men så är det att vara en bloggare. Jag menar jag tror jag tänker bli den nya kissie eller var tycker ni? ;)

Nya header :)

Haha ser ni jag lyckades redigt bra jag är stolt över mig själv faktiskt :D

Flashback

Idag har det varit en lugn dag helgen har jag spenderat med mina kusiner och det var trevligt. Mamma och pappa var i stockholm och flyttade simon till den nya lägenheten så dom kom hem idag och åkte igår morse. Men annars är allt som vanligt eller kanske inte för den här veckan som börjar nu och fyra veckor framåt så ska jag ha APU(praktik) på akuten i oskarshamn. Det ska bli intressant faktiskt, jag är nervös för hur det kommer gå. Men bara jag är stark jag vet ju vad jag vill så det är ju inte så svårt.

För något helt annat idag hade jag en såndär så kallad flashback på hur mitt liv sett ut tills nu och jag vet inte om jag ska vara nöjd eller inte. Det finns så mycket man skulle ha velat ändra på, men hade det varit jag då. Det är mycket som rullar i huvudet just nu, det är väl helt enkelt en sån dag antar jag. Jag saknar visa stunder och tider från det livet jag lämnat men jag siktar nu framåt på livet jag vet ju hur jag vill ha det. Eller jag hoppas jag vet hur jag vill ha det. Men det är sånt man får tänka och ändra på hur mycket man vill. Jag menar inget blir som man planerat. Jag borde kanske gå och lägga mig men jag är ju ledig imorgon börjar inte förens på tisdag så jag sitter nog upp ett tag till.

Men ja ha det trevligt och jag ska försöka lösa mina problem så gott jag kan när dom dyker upp igen.

Hej då!


RSS 2.0