Klara tecken med eländig tanke!

Okej dagen har varit lång! Förlåt Anji :'( Jag vet att vi skulle ha pratat ikväll men jag har varit borta hela dagen det var verkligen inte med min mening hoppas att du inte blev för ledsen <3

Iaf jag vaknade lite innan 10 min granne ringde och frågade om vi skulle hitta på något men jag sa nej för jag skulle till stallet. Sen kunde jag inte somna om utan jag svarade på sms:et jag fick av sanna och sen skrev jag ett till anna. Sen åt jag frukost och lite försökte ringa min frisör angående fredag då jag ska klippa mig! 
Sen åkte jag väl till stallet vid 12 eller något var med anna det är hennes häst jag rider sen red jag och vi hade kul en väldigt trevlig dag saknar tiderna med henne .... dom kom tillbaka idag och det kändes så bra! 
Sen så åkte vi hem till hennes föräldrars hem och vi beställde pizza tillsammans med henne bror och syster och hade det trevligt. Sedan åkte vi hem till mig så jag kunde byta om för vi skulle åka och till högsby för ett ärende. Sen hem igen och sen blev det upp till mig igen för jag hade glömt mina glasögon sen hem till henne med godis och filmer och så har vi haft mysig kväll och skrattat mycket som gamla tider. 

Okej och nu är jag hemma ska snart sova ska till kalmar imorgon med mamma och syster :* <3

Förlåt ännu en gång Anji det får bli imorgon var inte meningen att såra dig om du nu blev det <3 :*
 
anna :D <3 

Så snurra min jord igen

Okej tisdag och jag har haft en bra dag :D tycker jag iaf :P lyssnar just nu på Leona Lewis - here I am väldigt fin ^^ Men jah dagen har varit bra orkar inte skriva allt gjorde det nyss på bdb så ja, skulle egentligen lagat mat med men då ringer mamma och säger att hon och pappa ska käka räkor och det får jag med göra gott :D. Men okej jag skriver lite om dagen då eller rättare sagt jag kopierar lite xD 

Tack snälla Sanna<3 

Okej fick sanna presenter idag helt underbart det fick mig till tårar ;* 

Jag fick en bild på mig och henne den jag har här nu ^^ och sen texten friends will be friends av Queen<3 Jag fick en JCS badge och ett klistermärke med JCS också ;)! Jag fick låten på en skiva Friends will be friends och sen en bok av jonas gardel kommer ej ihåg vad den hete har den inte här! Sen ett jätte fint brev.

 

Kärlek på dig<3 

 

 

Jag gick upp vid typ 11 åt frukost för en gång skull var jag faktiskt hungrig xD. Men iaf sen prata jag med syster och natta en stund ^^ och sen gjorde jag mig iordning cyklade dom 8 km till stallet i värsta blåvädret alltid värst väder när man ska cykla dit -.-. Aaja tog fan mig 40 minuter dit idag när det typ annars tar 25 eller något sånt. Sen gjorde jag det jag skulle i stallet pratade lite med tommy som också var där och vi ska få hem en häst på en 1,81 och är bara 4 år så den kommer ju bli ännu större xD! Men iaf sen cyklade jag hem skönt. Sen såg jag att min paket från sanna har kommit underbart :*

 

Sen nu har jag duschat och jag har rätt min engelska bok recension med ;) haha duktig jag varit idag :) ^^

 

Hoppas ni själva har haft en bra dag :D<3 

 


The Bleached Aquainted

Okej jag insåg att mitt föra inlägg var så depprimerande att jag var tvungen att skriva ett nytt nu och över texten har väl egentligen inget med det här att göra men kom inte på något att skriva så ja. 
Vet ni att jag ibland tror att man tänker för mycket som ung faktiskt att tankarna blir jobbiga när man är ensam ja sånt ät livet vi tonåringar faktiskt XD. 

Aja nu sitter jag här njuter nästan av att jag faktiskt har det rätt bra ändå det här måste låta rätt konstigt eftersom att förut idag mådde jag dåligt och nu bra det är för att jag har dom allra bästa vännerna man kan hitta ärligt. 
Just idag har Aino, Sanna, Anji och Emelie varit till stor hjälp :* självklart alla andra också men misstolka aldrig något utan att fråga först. Men en sak är jobbigt att dom jag egentligen har mig närmast och älskar mest bor så många mil ifrån mig det stör mig rätt mycket! 

men iaf jag har spelat gitarr idag som gått väldigt bra och jag har bara varit hemma ;) konstigt va XD jag saknar skolan just nu haha jag måste ha slagit i huvudet inatt XD!

Aja puss å kram på er<3 

TBA - The future is comming and we will be ready<3 

Orka, länge livet!

Jag vet inte vart jag ska börja idag känns allt bara så jävla fel idag känner jag mig som värsta ja jag vet inte -.- alltså jag mår skit bra eller ljuger jag för mig själv kanske? Alla har liksom någon känns det som. Alltid kommer dom där frågorna upp i huvudet: Hon ville bara ha mig som vän ett tag? Jag är inte viktig längre? Jag kan lika gärna strunta i henne!

Men jag kan verkligen inte ååh jag blir så arg på mig själv orka med livet just nu i denna stund jag klarar fan inget just nu visst skolan är underbar och det går skit bra tycker väl jag själv men ja vad tycker alla andra. Jag har lärt känna nya människor och allt men jag har också insett att jag sätter mig själv i en sån jävla knippa hela jävla tiden. Förlåt men det är en blogg man skriver fan som man tycker och känner det är ingen som läser jämt ändå. Jag önskar bara att jag kunde lära mig så jävla mycket mer. 

Jag vill inte veta och jag vill inte höra och minst av allt jag vill inte ens se mitt egna liv. Jag känner mig patetisk och äcklig just nu helvete jag måste sluta var så jävla knäpp och självisk. 

Jag är nog arg jag känns det så arg på att känslor aldrig släpper, jag är så rädd för allt, allt liv som finns. Men mest av allt jag är rädd för att bli sårad så sårad att jag inte ens kommer kunna ta mig upp på fötter igen. Jag vet inte men det känns som allt jag säger till folk låter så falskt det gör det. Dom tror säkert det är falskt också. Men mest av allt är jag rädd att bli lämnad av dom jag älskar det gör så ont att tänka på det bara tänka på det. 

Förlåt långt inlägg men jag hamnar alltid så fel kommer det någonsin komma en tid för mig då jag inte behöver vänta på att liva mitt liv fullt ut? 



Sweet Sixteen ;'D

Okej jag har fyllt år jag är 16 nu inte 15 längre utan 16 kan ni fatta det :D.
Det var inte så farligt att fylla 16 rätt gutt faktiskt ;P

Iaf jag är lycklig jag har världens underbaraste vänner<3 

TBA - follow the road to the future!<3 

Men ändå sweet sixteen är jag :D <3 


Vissa ord går inte att sudda ut!

Okej har nyss pratat med sofia i telefonen mycket trevligt måste jag säga även att vi inte känt varandra så jätte länge ;P men det blir nog säkert fler gånger :D<3

men iaf har ont i min arm den knakar hela tiden börjar få mussarm på båda tror jag xD aja får skylla mig själv när jag sitter som jag gör och skriver xD.

Jag vet inte längre vad jag ska skriva här jag kommer aldrig på något att skriva kanske skulle lägga ner blogg men jag vill ändå inte liksom, jo jag läste igenom sparade meddelande jag älskar bara att göra det så underbart att jag sparade dom! För jag älskar dom det gör jag verkligen. Fyller år imorgon uuh vet inte hur det känns men det blir säkert bra! :)

 jag bara älskar det<3 

"vad vill jag säga med att ha knasiga frisyrer och konstiga kläder? - jo att såhär kan man också göra"


Sista dagen imorgon! Sen lov :D

Jah sitter här nu har nyss pratat med lite människor å msn eller gör rättare sagt. Det har kommit ut mycket nytt om JCS idag så fucking underbart måste jag bara säga. jag grät när jag fick se lite av musikalen Ola gjorde det så jävla bra<3 Jag längtar verkligen tills jag själv sitter där och jag som ska sitta längst fram jag kommer ju lipa som en unge.
Det är ju så vackert han är så vacker och bara musiken jag ryser.

Iaf ska spela lite gitarr nu tänkte jag ska försöka att börja med lite trummor och piano i framtiden med XD. Jag bara älskar det, det är dom som får mig att kämpa det handlar bara att ha tid att vänta in det med. Men fan om 3 år då bor jag nog helst inte kvar där jag bor nu! Utan det blir Lund/Malmö tro mig<3.

TBA - it's make me wanna dance on street when the time is out for freaks! <3 XD



Haha skolkorten har kommit ;O xD

Okej bara för att mina kort blev sjukt konstiga och jag ser konstig ut jag vet, men här är dom iaf!


Uppifrån höger: Min mentor eva, martina, jag och sen tobias
nerifrån höger: Petra, Mathilda, Adela och Minna


Jag tror jag dör verkligen xD sjukt dålig bild ;O :( :S

Den är till dig!

I’m scared I don’t know what is happening
I just know why you do that
I can not just stand beside you
When I know you’re hurt.

 

I’ll stand beside you
I’ll stand beside you
I’m staying beside you
Because I’m afraid to loose you
I’ll stand beside you
I’ll stand beside you
just so you know I’m here for you

 

I’m so scared that I hurt myself
You know I just can’t leave you
Because you know that I’ll hold on
Please don’t try to bull me away.
Because I can’t leave you anyway.

 

I’ll stand beside you
I’ll stand beside you
I’m staying beside you
Because I’m afraid to loose you
I’ll stand beside you
I’ll stand beside you
just so you know I’m here for you

 

I don’t want to loose you
But everyday right no it feels
like I’ve already lost you
My soul is hurt when you’re
not around me
I promise the words I said to you.

 

I’ll stand beside you
I’ll stand beside you
I’m staying beside you
Because I’m afraid to loose you
I’ll stand beside you
I’ll stand beside you
just so you know I’m here for you
The future is clear, for something, for me and you


Lördag kväll och vinden är lugn.

Okej sitter här har nyss pratat med Anji underbart att få prata med henne igen det är faktiskt 3 veckor sen vi pratade sist nu det känns länge sen och det är det också. Det får inte bli så långt till nästa gång gumman<3. Men iaf det var mysigt och det kändes bra att få prata med någon och jag har skrattat ikväll ;') tack vare henne!

men iaf Sanna är i Göteborg och ser på simon och garfunkel jag hoppas hon har det bra och det har hon nog atagligen. Mina föräldrar är också där ;) dom kommer hem imorgon ^^ Jag borde väl plugga lite nu om inte emelie hör av sig frågade om hon ville prata en stund men hon hade så mycket läxor så vi får väl se om hon hör av sig framåt kvällen sen! Saknar henne mycket<3

Iaf nu ska jag se om jag kan få något gjort på min läxor tror jag kan inte göra allt imorgon! >.< jag hatar att jag har mycket nu.

Man får ta det man har! Eller vad säger ni?
Hur mår ni?

Ha det bäst!
// therese


har svårt att hitta orden!

Jag vet i stort sätt nästan aldrig vad jag ska skriva längre, kan bara säga det ibland bara älskar jag mac och ibland hatar jag den. Jag vet inte längre vad jag ska göra hemma kväll mamma och pappa är i Gbg hela helgen ska kolla på Lena och Orup? :S hade väl varit kul att följa med men ja jag fick nog inte det. Jag ska titta på idol ikväll :'D plugga -.- skriva på min fanfic spela gitarr och bara det allmänt lugnt tror jag känns bäst! 

Jag måste säga att jag är rätt ego och bortskämd känner mig som värsta ja jag vet inte vad :S jag vet inte vad jag ska säga mer!

Veckan har varit jobbig och hemsk men ändå underbar på många andra sätt. Men fan jag kan verkligen inte sova om kvällarna.....

Vill ge dig allting ikväll

Jah nu sitter jag här och Anji och jag har en trevlig kväll på msn visst? XD

Malin jag måste bara säga vad vore jag utan dig! Just nu är du allt jag ber om för du gör oftast min dag<3 
Iaf har tappat bort min matte läxa -.- smarto numer 1 va :S aja får väl skylla på att jag glömde den hemma eller något.

Jag hatar att behöva vänta på dina svar!

Jag är lite piggare och livet känns lite bättre.

Jag saknar dig<3 

Just beginnings to something strange.

Okej har inte skrivit på ett tag synd för er men det är ändå inte så intressant. Jag har iaf insett några saker att man är bara viktig i visa lägen inte i alla. Egentligen borde jag plugga nu verkligen, men ja jag kände för att skriva lite först. Dagarna som gått har inte varit dom bästa jag hoppas att dom vänder så snabbt som möjligt. Just nu känns livet bara meningslöst fast det är det ju inte självklart men ändå. 

För dig är jag bara någon som blir till ånga. Men jah okej nu ska vi se malmö snart med malin :D<3 31 oktober då även JCS har premiär. Sen fyller jag snart år och jag hoppas att sanna kan koma till mig. Sen blev det ju ingen stockholm för min del i november. 
Sen på jullovet har jag och Malin från helsingborg pratat om jag ska koma ner till henne kanske :D<3 
Och sen kanske vi ska utomlands med familjen i januari eller något!
Sen blir det kanske en fanträff i stockholm i februari plus att det är JCS då med! Vi får väl se hur bra jag lyckas med det "/

Jag vill verkligen åka det vill jag! 

Du är en del av mitt liv!

Sitter i skolan nu har svenska har precis börjat vet inte vad vi ska göra idag men jag säger bara det OP08 och BF08 äger stort klassfest snart, bio snart och sen mycket skratt :D jag bara älskar det<3 Saknar min Malin "/

Sen i helgen pratade jag med Malin från helsingborg i 3h och 45 minuter. :D lycka saknar henne "/ fan säger bara det jullovet :D<3 Hoppas hoppas....

Blev inget stockholm för min del i november :( fan jag som vill träffa aino och emelie<3

Jag saknar emelie mycket "/<3 Vad som än händer kommer inget skilja min kompis kärlek till dig att gå bort!

Sen idag ska jag ut och springa och plugga med engelska prov imorgon. Sen behöver jag nog prata med någon...!

men aja vi hörs<3

Skära bort min otillräcklighet

Sitter nu hos Malin ska sova här inatt ska bli gutt :D<3 

Jag förstår inte ibland allt känns bara så konstigt utan dig och utan att känna att det kanske inte kan bli så igen. Jag är glad och jag är lycklig. Jag älskar min klass måste ha klassfest snart :D<3 Alltså idag Mathilda alltså och sen jag vadå sexeallkunskap :P hahaha fan bästa på länge.

Jag saknar dig<3 

Allt för dig, dig före alla<3

Malin<3

Så snurra min jord igen

Ge oss en chans, vi är äldre nu

(Vi ser ljuset vid tunnelns slut)

Ge oss en chans, vi kan lära av varann

(Det är ett av skälen)

Sagor för barn som är vuxna nu

(Teven står på som bakgrundsljud)

Jag är din vän och vi lär oss av varann

(Bara ett av skälen, ett av skälen)

 

 

 

Okej sitter i biblan i skolan har inte börjat än börjar vid 12 segt >.< jag vet mina bussar är knäppa, men jag lever väl. Vet ni ibland funderar jag på sluta med blogg inte ha någonting alls för ja jag vet inte, det är nog ingen här iaf och läser känns det typ som xD haha ja så kan det vara.

 

Nu har jag skrivit på min Fanfic kom på att jag höll på att lägga in den här med :S men ärligt jag orkar inte det för ja jag vet nog inte redigt segt bara att göra det. Får väl se kanske.

 

Men iaf Kent alltså jag bara älskar hans texter om jag skulle kunna skriva som dom texterna hade jag ju varit helt jävla glad men konstigt nog har jag svårt med att skriva på svenska knäppt va "/.

 

Skulle egentligen gått och kollat på elgitarrer innan jag börjar men jag orkade inte det jag måste plugga lite nu för det blev inte alls mycket igår tyvärr..hinner i och för sig det ikväll men jag orkar inte det hela kvällen så! 

Men vi hörs!


Och allt som är sakt finns kvar<3

Vad jag än säger eller skriver så hjälper det väl troligen inte. Jag vet inte hur du tycker att det är mellan hos nu men jag vet att även om man inte alltid pratar så finns du där hela tiden och du vet att jag lyssnar och ställer upp. Jag vill inte att någon av min närmaste kompisar/vänner ska försvinna ifrån mig eller lämna mig för då kommer troligen jag inte kunna förstå eller leva upp till det. Du betyder så grymt mycket för mig och jag älskar dig som en av mina närmaste vänner. Jag saknar dig otroligt mycket det var ju ändå ett tag sen. Jag vet att det finns viktigare personer i ditt liv än just jag och jag accepterar dig och ditt tillstånd. Men jag vill absolut inte att vi ska tappa all vår kontakt, visst du kanske behöver mellan rum och att du inte behöver mig just nu då är det okej för jag vill ditt egna bästa och jag vill att du ska förstå det till det yttersta. Allt jag gör är för just våran vänskaps skull. Jag vet inte hur många gånger jag har sagt att jag inte vill att det ska hända och du lovar mig att det aldrig kommer det. Men det är så svårt att tänka så jag vet inte redigt hur jag ska agera längre för att det ska vara enkelt mellan oss utan problem. Du få ta det som du vill men jag är orolig för dig och jag vet inte längre hur jag ska finnas till för dig. Jag gör väl kanske ingen nytta ändå. Men en sak vet jag och det är att du alltid finns in i mig varelse du vill eller inte<3

Jag älskar dig och saknar dig<3

Malin - Du är underbar^^<3

Godmorgon kommer väl ett inlägg senare idag med :P


Inatt vad det 3 månader sen :D

Japp inatt var det 3 månader sen man såg dom känns konstigt men så är det. Sorry att jag inte skrev något igår har lovat emelie att börja skriva mer så får väl göra det då XD 

Igår kom jag också på ett sätt att tjäna pengar Tjoho för mig kommer kunna tjäna 600 kr i månaden ungefär kanske lite till :D lycka ska spara alla till nästa sommar va fan :D<3 

Hahaha jag läste nyss 2 av mina kompisars bloggar fy fan det blev skratt, för jag har så dålig humör allvarligt xD 
Men ändå den ena var om typ perversa arkstunder haha ja det var rätt kul att titta på även om man sett det innan men så här på morgonen är man ju alltid lite speciell xD

Sen den andra var om 3 filmer med zombies och jag hatar zombies verkligen men det är en film som äger så roligt när det gäller zombiesar och det är Shaun of The dead den kan jag skratta åt verkligen den är så ful. Fast visst dom filmerna som min kompis såg kan man hitta saker att skratta åt verkligen xD

Fast ni måste bara se Shaun of the dead :P haha
Kommer väl skriva lite mer sen idag.

Tja då :D<3

3 månader sen :'D

Okej jag vet att det var länge sen jag skrev sist men jag har inte vetat vad jag ska skriva egentligen utan varje gång är det bara något tråkigt tyvärr, men ja idag är det exat 3 månader sen jag träffade emelie :D det slog mig igår och ja det känns underbart :D att jag hade sån tur att ha och få henne som en av mina närmaste vänner :* Ja klart och imorgon är det 3 månader sen vi såg The Ark i sundsvall det känns lite konstigt sen att behöva vänta iaf till nästa sommar :S :(. Jag som saknar dom redan jag som vill ha konsert nu inte sen utan nu jag är nog inte ensam om det.

Men iaf sitter just nu och väntar på att vi ska ha datorkunskap har haft prov i matten innan med gick väl sådär hoppas jag klarar mig :). Sen har man då lunch :D och sen bara en lektion till ;) 

Iaf jag Angelica har komit fram till att vi kan vara varandras systrar alltså jag storasyster och hon lillasyster, jag har alltid velat haft en lillsyrra så :D haha ja ibland kan man komma på knäppa ider men ändå xD Jag har aldrig varit normal :P ;) Kärlek på henne iaf<3

Haha ha det bäst<3

RSS 2.0