This is it, it is so much Fame!

Okej helt okej dagar nu i veckan har väl inte direkt gjort det jag ska ha gjort men sånt är livet jag har lov och måste få ta nytta av det med. Men veckan än så länge har varit grymt bra mycket underhållande, och mycket känslor. Ska snart gå upp och träna ska bara se färdigt på Grey's anatomy. :D Men iaf lite sammanfattning då i onsdags Michael Jackson's This is it med amanda på premiären. Och igår var jag på Fame med malin :D<3

This is it:
Måste säga att jag fick ut det jag ville från den filmen. Det var en sån känsla och det var många gånger som jag nästan började gråta men jag höll det inne. Magin i filmen gjorde det helt underbart det går inte beskriva hur mycket känslor det var. Michael dansade som aldrig för och han såg lycklig ut på scenen och han skrattade och log många gånger. Jag hoppas nu och föralltid att människor ska minnas honom som en artist som gav allt han hade för att göra rätt. Så mycket av sitt liv som han skapade det vi nu säger är och kommer förbli klassisker. Det är magiskt och jag önskar att han kunde se det. Jag säger bara King Of Pop någon som kommer leva i historia.

Vi älskar dig Michael Jackson<3


Fame:
Filmen var överförväntan och grymt bra :) Var roligt att få träffa malin igen med. MEn filmen då ett mycket bra budskap i och mycket bra skådisar och sång och dans. Jag gillade den rätt mycket fast den slår inte This is it. Men den hade något som gjorde att man inte kunde släppa tanken från den. MEn helt okej alltså ett bra budskap om att man ska kämpa för det man verkligen vill ha i sitt liv och våga ta risker. Helt klart 5/10 av mig iaf :D

bye!

Baby, I really am the worring kind

Nu sitter jag här i höstens mörker klockan är rätt mycket men jag har ingen lust att gå och lägga. Har haft en bra helg och en bra födelse dag. Fått nästan alla Michael Jacksons skivor behöver bara en till nu sen har jag alla. jag sitter på msn och pratar med jossa samtidigt som jag sitter och funderar på om jag ska skriva till honom eller inte. Det är svårt i sånna här tider eller tider och tider. Men jag vet aldrig vad jag ska säga, och det är det som är det jobbigaste! jag har haft känslor för den där grabben länge nu och jag kan tänka mig att det är egentligen mest jobbigt för honom att veta att jag tycker om honom och jag vet att jag inte har en chans ändå. Så det kanske är dags för min del att gå vidare och liksom inte lägga energi på det. Och dessutom vem vill ha en sån mig jag kan ju vara lite grazy av mig. Nej jag ska lägga ner och kanske hittar jag någon som jag verkligen kommer tycka om.

Ses babes<3

Call the cops...we have a crazy girl!?!

Ja min rubrik passar perfekt vem tror hon att hon är. Tror hon att hon kan gå och snacka skit bakom ryggen på oss och sen tro att allt är prima. Nej tack till falska människor. Hur kunde du gå och säga så till våran kära klasskompis och underbara människa. Vi överlyckliga över henne och att hon är gravid är underbart. Jag fattar inte det gör mig och mina kompisar arg så det bara smäller om det. Idag säger du förlåt och så tror du inte att det här ska komma fram, men det gör det för den personen du sakt det till är en av oss. Hur tänker du?!?

Iaf dagen har varit helt okej tills nu då och ska snart åka och dans streetdance sjukt kul :D med mina UNDERBARA vänner love on them<3

Nya artister har jag hittat som är bra också :D chris brown, mario, Ne-yo och ja många fler. Jag har börjat lyssna mer och mer på R&B det är fan bra faktiskt ;) mohaha

Ha det bäst <3

Streetwalker...what?!?!

Okej dagarna har gått sen jag bloggade sisst jag är dålig på det här med bloggandet just nu. Ett tag håller det i sig men inte alltid. Men iaf har inte hänt så där jätte mycket ändå har varit grymt mycket i skolan bara suck på det säger vi då.

Idag har jag haft en dag som känts som alla bara varit typ antingen arga, irriterade eller ledsna typ eller något liknande. Blev arg på några personer idag och ja vad ska man säga jag kan inte göra något åt det. Sen gick det åt skogen på provet idag och så har jag prov nu tisdag och onsdag också känns så helt fel. Den här veckan kommer bli tuffare än någonsin tror jag. Jag vet inte alls. Sen när jag kom hem blev det ju inte lättare. suck igen. Fy fan jag måste sluta klaga men igår hade jag också en sån dag då man bara vill försvinna fast ändå. Men iaf åter till verkligheten. Borde plugga men gör jag det nej varför det vet jag inte?

Men iaf jag är trött på en bloggare vid namn Kissie hon är nog en av dom trögaste jag vet om iaf. Blondinbella kanske var överdrivet men vad är inte kissie då. ;O hon är ju typ den elakaste i den här bloggvärden. Det värsta är att hon använder sig av namn också. Man ska stå för sina årsikter men inte så att det går till överdrift väx upp unge. Du är fan värre än en fjortis!

Okej vad ska man mer säga jo nu ska jag titta på Grey's Anatomy :'D love it



bye!

Feels like home to me!

091002

Förlåt för att jag inte bloggat på länge. Men varit sjukt mycket i skolan hade ett prov i ekologi idag(Naturkunskap A). Och ja jag hoppas det gick bra. Det var väldigt mycket att skriva måste jag säga men jag överlevde. Sen på Omvårdnads lektionen gjorde vi stort sätt inget vi var bara 3 stycken idag. Jag, Martina och Petra så vi bestämmde oss för att fika på lektionen idag och ja det var mysigt :). Blev mer fika än att jobba Eva tyckte nog det var lite kul med såg så ut iaf :).

Sen ska jag säga er en sak, att jag känner att jag klagar väldigt mycket...! Ibland förstår jag kanske inte varför men på något sätt är det lite jag. Men det finns de som är värre än jag ;) hahaha

Iaf var på bio med syster ikväll :D mycket trevligt har haft en bra kväll med henne :P. Vi har varit på bio och ja vi såg Allt för min syster jag måste säga så GRYMT bra film. En av dom bättre. Jag grät mer än vad jag någonsin gjort på bio innan. Det budskapet ja helt sjukt och ja hela biosalongen grät i stort sätt ;)

Nu ska jag sova ha det :)<3


RSS 2.0